Augsburg – Hertha 4:0 (kon.) | Hoffenheim – Mainz 1:5 (kon.)
koniec
TSG 1899 Hoffenheim
1:5 (0:1)
1. FSV Mainz 05
cz Nedeľa 24.11.2019, 18:00 • WIRSOL Rhein-Neckar Arena, Sinsheim • Nemecká Bundesliga • 12. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Mohuč právě vstřelila branku!
    Hoffenheimská defenziva dnes pořádala den otevřených dveří. Ten navštívil i PIERRE MALONG, který svou druhou trefou v utkání dal výsledku konečnou podobu – 1:5.
     
    90
    Mohuč právě vstřelila branku!
    O výhře 1. FSV je definitivně rozhodnuto! Poté, co JEAN-PAUL BOËTIUS ukázal obráncům svá záda, vyzrál i na brankáře Baumanna.
     
    83
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Hoffenheimskou naději na bodový zisk oživil až ANDREJ KRAMARIĆ! Ve správný čas stál na správném místě, Zentnera překonal z kroku.
     
    62
    Mohuč právě vstřelila branku!
    Tak se zdá, že hra v početní výhodě domácím fotbalistům spíše škodí než prospívá. Hoffenheimští úplně propadli ve středu hřiště, zrychlená akce dovolila Boëtiusovi sestrojit přihrávku za obranu a PIERRE MALONG už si tváří v tvář Baumannovi věděl rady – 0:3.
     
    52
    Mohuč právě vstřelila branku!
    PAVEL KADEŘÁBEK se stává smolařem okamžiku! Hlavou se snažil uklidit míč na roh, jenže místo toho trefil vlastní branku. Zděšení diváci nemohou uvěřit vlastním očím. Oslabená Mohuč odskakuje na rozdíl dvou tref a tohle skóre se Hoffenheimu bude jen těžko otáčet.
     
    33
    Mohuč právě vstřelila branku!
    Mohuč překvapivě vede! Už v zárodku celé akce to uprostřed hřiště šikovně udělal Quaison, po jehož parádičce míč obešel několik hráčů než skončil na pravé straně šestnáctky. Mírně dezorientovaný Onisiwo ho tam přenechal LEVINU ÖZTUNALIMU a jeho střela křížem přes dva obránce zapadla přesně tyči.

    Lukáš Jasoněk

    Góly: 83. Andrej Kramarić – 33. Levin Öztunali (Onisiwo), 52. Pavel Kadeřábek (vla.), 62. Pierre Malong (Boëtius), 90. Jean-Paul Boëtius, 90+3. Pierre Malong (Latza)

    Karty:   28. Kevin Akpoguma (HOF) – 11. Karim Onisiwo (MAI), 71. Pierre Malong (MAI), 81. Jerry St. Juste (MAI)   45+2. Bote Baku (MAI)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 9:6. Střely mimo: 3:5. Rohy: 14:3. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 10:13.
    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – S. Posch, Vogt (C), Hübner – Akpoguma – Kadeřábek, Rudy, Grillitsch, Skov – Bebou, Locadia.
    Náhradníci: Pentke – Baumgartner, Bičakčić, Brenet, Samassékou, Kramarić, Rupp, Žulj, Stafylidis.

    1. FSV Mainz 05: Zentner – Onisiwo, St. Juste, Niakhaté (C), Aaron Martín – Öztunali, E. Fernandes, Baku – Boëtius – Malong, Quaison.
    Náhradníci: F. Müller – Awoniyi, Brosinski, Barreiro, Hack, Latza, Burkardt, Szalai, Maxim.

    Rozhodca: Dankert – Rohde, Hacker