Česko – Rusko 3:0 (kon.) | Fínsko – Švédsko 2:1 (kon.)
koniec
Česko
3:0 (1:0, 0:0, 2:0)
Rusko
cz Nedeľa 10.11.2019, 12:30 • Hartwall Arena, Helsinky • Euro Hockey Tour
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:45 Andrej NESTRAŠIL - 3:0
     
    59:45
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Český tým přidává třetí branku a stane se vítězem letošního ročníku Karjala Cupu! V oslabení se střelou přes celé kluziště do prázdné branky prosadil ANDREJ NESTRAŠIL! Bez asistence.
    51:04 Lukáš SEDLÁK - 2:0
     
    51:04
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak pozor! Rozhodčí nakonec ukazuje branku! Rozhodčí dlouhou dobu zkoumali záběry na videu a k velké nevoli ruských hráčů a fanoušků uznává českou branku! Autorem branky je LUKÁŠ SEDLÁK! Bez asistence.
    10:32 Jan KOVÁŘ - 1:0
     
    10:32
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým se dostává do vedení! Ivan Miščenko chyboval při rozehrávce, když nedokázal vyhodit puk z obranného pásma. Kotouče se následně zmocnil Michal Řepík, který krásnou přihrávkou oslovil JANA KOVÁŘE a kapitán českého týmu propálil Samonova! Asistence: Michal Řepík.

    Tomáš Kubečka

    Góly a asistencie: 11. Jan Kovář (Řepík), 52. Sedlák, 60. A. Nestrašil


    Česko: Will (Langhamer) – Šustr, Jeřábek (A), Moravčík, J. Krejčík, M. Doudera, D. Musil, Pyrochta, J. Galvas – A. Nestrašil, Jan Kovář (C), Řepík – R. Zohorna, T. Zohorna (A), H. Zohorna – Jaškin, Sedlák, T. Rachůnek – R. Pavlík, Filippi, M. Stránský – M. Kovařčík.
    Rusko: Samonov (Bobkov) – Ožiganov, Blažijevskij, Rafikov, Zub (A), Ar. Sergejev, Fazylzianov, Miščenko, Šaripzjanov – Okulov, P. Karnauchov, Slepyšev (A) – Burdasov (C), Švec-Rogovoj, Kuzmenko – Šošnikov, Semionov, Šumakov – Kajumov, Alexejev, Kudrjavcev – Kadejkin.

    Rozhodca: Vikman, Kaukokari – Niittylä, Koskela (vš. FIN)