Dallas – Montreal 4:1 (kon.) | Boston – Ottawa 5:2 (kon.) | Florida – Detroit 4:0 (kon.)
Philadelphia – Toronto 3:4 (1:2 po s.n.) | Buffalo – NY Islanders 0:1 (kon.) | Carolina – NJ Devils 3:5 (kon.)
Columbus – Calgary 0:3 (kon.) | Minnesota – St. Louis 3:4 (po pr.) | Arizona – Colorado 3:0 (kon.)
Vegas – Winnipeg 3:4 (po pr.) | San Jose – Vancouver 2:5 (kon.) | LA Kings – Chicago 4:3 (po pr.)
koniec
Buffalo Sabres
0:1 (0:1, 0:0, 0:0)
New York Islanders
cz Nedeľa 03.11.2019, 00:10 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že šťastným a jediným střelcem zápasu byl Derick Brassard, se loučím a přeji vám dobrou noc a nebo hezké sledování dalších zápasů NHL. (02:32:50)
     
    Hvězdy utkání:

    1. Semjon Varlamov (NYI) 27 zákroků, čisté konto, 100% úspěšnost zákroků
    2. Derick Brassard (NYI) 1+0
    3. Carter Hutton (BUF) 20 zákroků, 1 inkasovaný gól, 95,2% úspěšnost zákroků
     
    Československá stopa:

    Vladimír Sobotka (BUF) 0+0, 1 střela, 11:17 čas na ledě
     
    No, opět se potvrdilo, že v hokeji mít tlak a být lepší vůbec nic neznamená. Jediným autorem šťastného gólu byl Derick Brassard, jenž od zadního mantinelu nachytal Cartera Huttona. Buffalo mělo sice více ze hry, ale zahazovalo vyložené šance a navíc nenašlo recept na překonání Semjona Varlamova. Ruský brankář měl kolikrát také štěstí, protože domácí útočníci v nadějných příležitostech nemířili přesně. Ovšem i Islanders si několik šancí vypracovali a také gólman Sabres pokusy vyčapal. Trochu na mě celek z New Yorku působil unaveně, za což asi mohlo včerejší střetnutí.

    Střely na branku: 27:21.
    Střely na branku ve třetí třetině: 11:4.
     
    Konec zápasu.
     
    59:46
    Na modrou čáru dostal nabito Rasmus Ristolainen, jehož zakončení vyrazil betonem Semjon Varlamov. Troufám si říct, že o vítězi už je rozhodnuto.
     
    59:00
    Carter Hutton opět zamířil na střídačku a domácí to opět zkusí se šesti bruslaři v poli!
     
    58:35
    Sabres zahráli ve vlastním pásmu vysokou holí, a tak se Carter Hutton vrací zpátky do brankoviště.
     
    58:07
    Carter Hutton zamířil na střídačku a Buffalo Sabres posílá do hry šestého bruslaře. Podaří se domácím vyrovnat?
     
    57:34
    Za domácí bránou vybojoval puk Mathew Barzal, který zadovkou našel před brankou postaveného Caseye Cizikase, který trestuhodně prostor tří tyčí netrefil.
     
    56:30
    Za branku si najel domácí kapitán ,který zadovkou přihrával mezi kruhy. Ovšem v nebezpečném prostoru se nacházel jen bránící hráč.
     
    Střely na branku: 24:20.
     
    55:34
    Domácímu mužstvu už moc času nezbývá a navíc bylo Buffalo donucené ke schování se za vlastní branku. Elitní formace Sabres si jde odpočinout, za pár vteřin se ale jistě vrátí.
     
    54:11
    Cinkala také domácí svatyně! Jeden z hostujících hráčů si najel mezi kruhy, odkud vyslal bekhendový pokus, který zastavila branková konstrukce.
     
    53:58
    Islanders dostali soupeře při rozehrávce pod tlak, a tak jej donutili na vyhození přes všechny čáry, Bude se vhazovat po levé ruce brankáře Sabres.
     
    51:48
    Z pravého kruhu vystřelil Cal Clutterbuck, kterého vychytal Carter Hutton. K odraženému pokus se pa dral Michael Dal Colle, jemuž překážel již zmíněný spoluhráč.
     
    50:57
    Anders Lee jel podél mantinelu až za branku, odkud podél první tyče přihrál na hranici brankoviště, kde se nacházel Josh Bailey. ten ihned inkasoval ránu, a tak vyslal jen slabý pokus do brankáře.
     
    49:25
    Conor Sheary nezvládl přihrávku a už to vypadalo, že se Brock Nelson vydá sám na domácího brankáře. Chybující hráč chybu napravil, když rybičkou černou gumu soupeři vypíchl.

    Michal Luxa

    Góly a asistencie: 6. Brassard (Beauvillier)


    Buffalo Sabres: C. Hutton (Ullmark) – Ristolainen, McCabe, Dahlin, Montour, C. Miller, Jokiharju – S. Reinhart, Eichel, Vesey – Olofsson, Ma. Johansson, Skinner – Sheary, Mittelstadt, Sobotka – Okposo, Jo. Larsson, Girgensons.
    New York Islanders: Varlamov (Greiss) – Boychuk, Dobson, Pulock, Pelech, Mayfield, D. Toews – Jo. Bailey, Barzal, Lee – Brassard, B. Nelson, Beauvillier – Clutterbuck, Cizikas, Dal Colle – Wahlstrom, Bardreau, Johnston.

    Rozhodca: StLaurent, Morton – Brisebois, Tobias