Kladno – Č. Budějovice 3:4 (kon.) | Plzeň – K. Vary 7:4 (kon.) | Zlín – Olomouc 3:5 (kon.)
Sparta Praha – Slavia 4:2 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 6:3 (kon.) | Třinec – Vítkovice 2:6 (kon.)
koniec
HC Oceláři Třinec
2:6 (0:1, 1:3, 1:2)
HC Vítkovice Ridera
cz Utorok 29.10.2019, 18:00 • Mini WERK ARENA, Třinec • turnaj O Pohár DHL
Partner:
     
    52:57
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice využívají svou přesilovou hru a nad Třincem vedou už 6:2! Na vrcholu levého kruhu našel Bernovský zcela volného FILIPA ZAPLETALA, který svou střelou na vzdálenější tyč vymetl růžek branky. Asistence: Jan Bernovský a Marcel Kunc.
     
    43:44
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec přeci jen snižuje! Kotouč se z protiútoku dostal na hůl Čmiela, který jej zavezl za branku Dolíška a následně našel úplně osamoceného NICA GEIDLA, který z první zakončoval právě z bezprostřední blízkosti střelou k levé tyči. Asistence: Matouš Čmiel a Jakub Vacula.
     
    41:56
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Z mezikruží propálil Švančaru VOJTĚCH LEDNICKÝ a Vítkovice už vedou o čtyři branky. Asistence: Jakub Kylnar a Matěj Potočný.
     
    35:31
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice využily zmatku třineckých borců a navyšují své vedení! V brejku dva na jednoho dostal perfektní pas od Fridricha MATĚJ POTOČNÝ, kterému už pouze stačilo trefit odkrytou klec. Asistence: Petr Fridrich a Marcel Kunc.
     
    32:57
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice opět odskakují do dvoubrankového vedení! Ve skrumáži před Švančarovou svatyní se ke kotouči dostal JAKUB KYLNAR, jeho střelou ze zápěstí k levé tyči rozvlnil síť. Asistence: Jan Vojtovič.
     
    24:05
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři snižují na rozdíl jediné branky! Z levé strany hřiště se střelou na vzdálenější tyč prosazuje JAKUB ADÁMEK, jehož střela vymetla růžek Dolíškovy branky. Asistence: Lukáš Králík a Šimon Mikler.
     
    21:18
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice odskakují do dvoubrankového vedení! Dvě sekundy před vypršením trestu Hrůzka se od modré čáry prosazuje prudkou střelou příklepem DOMINIK VĚNTUS. Asistence: Matěj Potočný a Jakub Gebauer.
     
    05:01
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice jdou do vedení z protiútoku! JAKUB MRVA se perfektně uvolnil na ose hřiště a po obdržené nahrávce od Bernovského zakončil přesně k levé tyči Švančarovy branky. Asistence: Jan Bernovský a Petr Fridrich.

    Dominik Stošek

    Góly a asistencie: 25. Adámek (Králík, Mikler), 44. Geidl (Čmiel, Vacula) – 6. Mrva (Bernovský, Fridrich), 22. Věntus (Potočný, Gebauer), 33. Kylnar (Vojtovič), 36. Potočný (Fridrich, Kunc), 42. Lednický (Kylnar, Potočný), 53. Zapletal (Bernovský, Kunc)


    HC Oceláři Třinec: Švančara (Švehlák) – Hrůzek, Jenáček, Vacula, Adámek, Šulák (C) – Havránek, Indrst, Pastor, Mikler, Geidl (A), Mastič, Lipiansky, Matiaško, Plandor, Matěj, Králík, Čmiel
    HC Vítkovice Ridera: Dolíška (Piták) – Bílý, Zapletal, Smolka, Kunc, Věntus (A), Bystroň – Tvrdý, Krška, Lednický, Bochnak, Mrva (C), Kylnar, Potočný (A), Gebauer, Vojtovič, Fridrich, Bernovský

    Rozhodca: Cabák – Hanzlík, Bartek

    Diváci: 65