Vegas – Colorado 1:6 (kon.) | Toronto – San Jose 4:1 (kon.) | NJ Devils – Arizona 3:5 (kon.)
Detroit – Buffalo 0:2 (kon.) | Ottawa – NY Islanders 2:4 (kon.) | Vancouver – Washington 5:6 (1:2 po s.n.)
Carolina – Chicago 4:0 (kon.)
koniec
Toronto Maple Leafs
4:1 (0:1, 1:0, 3:0)
San Jose Sharks
cz Sobota 26.10.2019, 01:00 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:30 Auston MATTHEWS - 4:1
     
    59:30
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Ještě jeden gól pro Leafs! Dočkal se i AUSTON MATTHEWS, který z levého kruhu vyslal na hostujícího gólmana střelu po ledě a puk propadl Martinu Jonesovi pod levým betonem až za brankovou čáru – 4:1. Asistence: Mitchell Marner.
    59:12 Ilja MICHEJEV - 3:1
     
    59:12
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Teď už zřejmě rozhodnuto je! Erik Karlsson zaváhal při vyvážení puku, Mitchell Marner ho odzbrojil a okamžitě hrací předmět předal ILJOVI MICHEJEVOVI, který opuštěnou branku Sharks už nemohl minout. Asistence: Mitchell Marner.
    54:31 Morgan RIELLY - 2:1
     
    54:31
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Asi jsem to přivolal! Domácí totiž zaslouženě strhávají vedení na svou stranu! William Nylander zavezl puk zpět do útočného pásma a přihrávkou z otočky našel MORGANA RIELLYHO, který z pravého kruhu zamířil do bližšího horního růžku Jonesovy branky – 2:1. Asistence: William Nylander.
    39:58 Jake MUZZIN - 1:1
     
    39:58
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí se dočkali 2 sekundy před koncem druhé třetiny! Ilja Michejev zachytil u mantinelu puk a poslal ho za branku, kde se k němu dostal Jason Spezza. Ten ho okamžitě nahodil před brankoviště, kam si sjel obránce JAKE MUZZIN a ten z bezprostřední blízkosti zlomil kouzlo brankáře Jonese – 1:1. Asistence: Jason Spezza a Ilja Michejev.
    10:35 Kevin LABANC - 0:1
     
    10:35
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté se ujímají vedení! Tomáš Hertl nahrál puk na modrou čáru, odkud ho Brent Burns nahodil na branku a s přispěním teče KEVINA LABANCA si černá pryž našla cestu až za Andersenova záda. Asistence: Brent Burns a Tomáš Hertl.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 40. Muzzin (Spezza, Michejev), 55. Rielly (W. Nylander), 60. Michejev (Marner), 60. Matthews (Marner) – 11. Labanc (Burns, Hertl)


    Toronto Maple Leafs: Andersen (Hutchinson) – Ceci, Rielly (A), Barrie, Muzzin, Holl, Gravel – W. Nylander, Matthews (A), A. Johnsson – Marner (A), Kerfoot, Michejev – Kapanen, Spezza, Moore – F. Gauthier, N. Shore, Timashov.
    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Burns (A), Vlasic, E. Karlsson, Dillon, Heed, Ferraro – Marleau, Couture (C), Meier – Labanc, Hertl (A), E. Kane – M. Karlsson, J. Thornton, Goodrow – Radil, Gambrell, Sörensen.

    Rozhodca: Kozari, Lambert – Nagy, Cherrey

    Diváci: 19 101