Chabarovsk – Soči 2:1 (kon.) | Vladivostok – D. Moskva 1:4 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Kazaň 1:0 (2:0 po s.n.)
Riga – Čeljabinsk 2:0 (kon.)
koniec
Amur Chabarovsk
2:1 (1:0, 0:0, 1:1)
HK Soči
cz Streda 23.10.2019, 11:00 • Platinum Arena, Chabarovsk • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:15
    Nalimov odjel z branky zrovna ve chvíli, kdy jeho spoluhráči ztratili kontrolu nad pukem. Domácí se ke střele do odkryté klece ale nedostali.
    57:37 Robert ROSÉN - 2:1
     
    57:37
    Soči právě vstřelilo branku!
    Zpackaný protiútok teď musí domácí hokejisty hodně mrzet, protože po prvním inkasovaném gólu se ještě budou hodně strachovat o výsledek. Kotouč se v útočném pásmu Soči mnohokrát odrazil od noh hráčů, až jej uklidnil ROBERT ROSÉN a střelou z pravého kruhu propálil Langhamera, který teď asi nemá úplně čisté svědomí, protože si na puk sáhl, ale i tak jej propustil do sítě. Asistence: Nikita Točickij.
     
    52:53
    Snad první samostatný únik celého zápasu! V hlavní roli byl Tomáš Zohorna, ale Nalimov ještě udržel aspoň malou šanci Soči na vyrovnání.
    46:08 Gleb KORJAGIN - 2:0
     
    46:08
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Dost možná rozhodující moment celého střetnutí! Hynek Zohorna ve spolupráci se svým bratrem vydoloval kotouč ze soubojů na pravém mantinelu, k ose hřiště si jeho přihrávce vyjel GLEB KORJAGIN a přesnou střelou k Nalimovově levé tyči zvýšil náskok tygrů na 2:0. Asistence: Hynek Zohorna, Tomáš Zohorna.
     
    42:05
    Vyloučení v týmu HK Soči (Jegor Dugin – 2 min., vysoká hůl).
     
    36:47
    Velká šance pro Amur, jak odskočit do dvougólového vedení. Hostující střídačka bude pykat za příliš mnoho hráčů na ledě a teď ji čeká dlouhé dvojnásobné oslabení.
     
    35:52
    Vyloučení v týmu HK Soči (Morgan Ellis – 2 min., podrážení).
     
    30:20
    Vyloučení v týmu HK Soči (Morgan Ellis – 2 min., podrážení).
    26:46 Gól Lugina neplatí kvůli posunuté brance
     
    26:46
    Dmitrij Lugin se výborně zorientoval ve změti obránců a bekhendem zvedl puk za Langhamerova záda. Radost z vyrovnání ale byla předčasná, protože domácí klec byla znovu posunutá.
     
    26:03
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Marek Langhamer – 2 min., zdržování hry / posunutá branka). Trest odpyká Kirill Rasskazov.
     
    23:52
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Nikita Kamalov – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hřiště).
    14:17 Denis GOLUBEV - 1:0
     
    14:17
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí se v patnácté minutě dostávají do vedení! Svůj první gól v sezóně slaví DENIS GOLUBEV, který si to zprava namířil až před branku. Kotouč přes beton Nalimova nejprve nedostal, ale po pohotové nahrávce od Lazareva už měl před sebou odkrytou branku, kterou neměl problém trefit. Asistence: Anton Lazarev, Nikita Jazkov.
     
    09:47
    Tomáš Zohorna se uvolnil na pravé straně. Nalimov jeho střelu vyrazil a pak měl kliku, že Fajzullinovi nesedla dorážka do poloprázdné branky!
     
    05:28
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Valerij Vasiljev – 2 min., podrážení).
     
    03:59
    Vyloučení v týmu HK Soči (Anatolij Jelizarov – 2 min., zdržování hry / posunutá branka).

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 15. Golubev (A. Lazarev, Jazkov), 47. Koriagin (H. Zohorna, T. Zohorna) – 58. R. Rosén (Točickij)


    Amur Chabarovsk: Langhamer (Alikin) – Vasiliev, Jordán, Ignatovič, Koriagin, Turbin, Kamalov, Alexandrov – H. Zohorna, T. Zohorna (C), Fajzullin – Gorškov, Vl. Ušenin, Vj. Ušenin (A) – A. Lazarev, Jazkov, Golubev (A) – Rasskazov, Rudenkov, Kacuba.
    HK Soči: Nalimov (Šikin) – Ellis, Bertilsson, Pogorišný, A. Petrov (C), J. Alexandrov, Jelizarov, Gordějev – Collins (A), R. Rosén, Strömwall – Točickij, Krikunov (A), Šmeľov – Dugin, Lugin, Starkov – Archipov, Kapustin, Tomilin – Mosaljov.

    Rozhodca: Akuzovskij, Gašilov – Viljugin, Goljak

    Diváci: 4 571