Brazília – Nigéria 1:1 (kon.) | Ekvádor – Argentína 1:6 (kon.) | Pobr. Slonoviny – DR Kongo 3:1 (kon.)
Slovensko – Paraguaj sk 1:1 (kon.)
koniec
Brazília
1:1 (0:1)
Nigéria
cz Nedeľa 13.10.2019, 14:00 • Národní stadion, Singapur • Medzinárodný prípravný zápas
Predzápasové kurzy
    48. CASEMIRO - 1:1
     
    48
    Brazílie právě vstřelila branku!
    Brazilci krátce po změně stran vyrovnávají na 1:1! Jamilu Colins se dokázal udržet u Gabriela Jesuse, který na něm vybojoval alespoň rohový kop. Po rozehrávce na krátko a centru z pravé strany nejprve hlavičkoval Marquinhos do břevna, ale dorážející CASEMIRO už balón za Uzoha dostal.
    35. Joe ARIBO - 0:1
     
    35
    Nigérie právě vstřelila branku!
    Zástupce africké kopané se trochu překvapivě dostává do vedení! Victor Osimhen zprava odcentroval na Mosese Simona, který posunul míč do druhé vlny na JOE ARIBA. Ten si v rychlosti přehodil míč z levé nohy na pravou a zaskočenou brazilskou obranu nezachránil už ani gólman Ederson, jenž nestačil na střelu z hranice malého vápna.

    Michal Břuchanský

    Góly: 48. Casemiro – 35. Aribo

    Karty:   90+4. T. Silva (BRA) – 88. Ndidi (NIG)


    Brazília: Ederson – D. Alves (C), Marquinhos, T. Silva, Lodi – Arthur (80. Fabinho), Casemiro – Jesus (89. Paquetá), Neymar (12. Coutinho), Everton (46. Richarlison) – Firmino (62. Barbosa).
    Náhradníci: Wéverton, Neto – Fabingo, Caio, A. Sandro, Marcinho, Militão, Coutinho, Henrique, Paquetá, Barbora, Richarlison,

    Nigéria: Uzoho (63. Okoye) – Awaziem, Collins, Ajayi, Troost-Ekong (C) – Ndidi, Aribo (90+5. Shehu) – Iwobi (84. Azeez), Osimhen (74. Onuachu), Chukwueze (89. Olayinka) – Simon (79. Dennis).
    Náhradníci: Ezenwa, Okoye – Onuachu, Solomon-Otabor, Ebuehi, Olayinka, Azeez, Shehu, Esiti, Dennis.