Košice – Detva 1:4 (kon.) | B. Bystrica – Michalovce 2:1 (po pr.) | Trenčín – Nitra 3:2 (kon.)
Zvolen – Budapešť 5:1 (kon.) | HC Slovan – Poprad 2:1 (po pr.) | Nové Zámky – Miškovec 4:6 (kon.)
koniec
HKM Zvolen
5:1 (2:1, 3:0, 0:0)
MAC Budapešť
Piatok 11.10.2019, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR) • 11. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    39:11 Jakub KOLENIČ - 5:1
     
    39:11
    Zvolen dal gól!
    Najkrajšia akcia zápasu je na svete. Mladý, ešte len 17-ročný JAKUB KOLENIČ unikol do prečíslenia dvoch na jedného. 99% juniorov by určite už zakončovalo na lapačku, ale Kolenič nie, on prihral na pravú stranu Marcinekovi. Ten mu puk okamžite vrátil a KOLENIČ strieľa do prázdnej brány svoj prvý extraligový gól. Celá zimný štadión na nohách a tlieska!
    Asistencie Patrik Marcinek a Ivan Švarný.
    29:24 Miroslav PREISINGER - 4:1
     
    29:24
    Zvolen dal gól!
    Obrovské šance Zvolena napokon vyústili do ďalšieho gólu. Najprv mal po Corrinovej prihrávke tutovku Marco Halama, ten z blízka nedal, ale okamžite z ďalšieho útoku Ryan Lowney vysunul do samostatného nájazdu MIROSLAVA PREISINGERA a ten sa už nemýlil. Strela švihom zapadla do siete popri vyrážačke Bálisza.
    Asistencie Ryan Lowney, Willie Corrin.
    24:48 Kyle BONIS - 3:1
     
    24:48
    Zvolen dal gól!
    Takmer minútu aj niečo hrala presilovku Špirkova formácia a hrala ju veľmi slabo, hneď ale ako naskočila zámorská formácie je tu ďalší presilovkový gól. KYLE BONIS vzal puk na ľavom kruhu natlačil sa, vystrelil presne švihom a puk od brvna končí v sieti – 3:1
    Asistencia Allan mcPherson a Garrett Thompson.
    15:36 Bruno MRÁZ - 2:1
     
    15:36
    Zvolen dal gól!
    Hneď ako Marco Halama naskočil na ľad z trestnej lavice sa k nemu odrazil puk a mladý Zvolenčan rýchlo zavelil do protiútoku. Ako dvojička mu nakorčuľoval na ľavú stranu BRUNO MRÁZ, ktorý dostal dobrú prihrávku tesne pred Bálisz a rýchlym pohybom hokejky dostal puk do siete – 2:1.
    Asistencia Marco Halama.
    04:19 Kyle BONIS - 1:1
     
    04:19
    Zvolen dal gól!
    Zvolen potvrdzuje dobré využívanie presiloviek a využíva hneď prvú presilovú hru v zápase. McPherson síce z blízka nedal, ale KYLE BONIS si vzal puk, obišiel bránku a "Rusnákovským" spôsobom zasunul puk do brány – 1:1.
    Asistencie Allan McPhersson a Brock Trotter.
    01:21 Chris BODÓ - 0:1
     
    01:21
    Budapešť dáva gól! Studená sprcha pre domácich hneď na úvod. CHRIS BODÓ dostal ideálnu prihrávku spoza brány pred Tomeka a strelou z prvej ho prekonal strelou medzi betóny.
    Asistencie Brance Orbán a Chris Langkow.

    Števo Lasab

    Góly a asistencie: 5. Bonis (McPherson, Trotter), 16. B. Mráz (M. Halama), 25. Bonis (McPherson, Thompson), 30. Preisinger (Lowney, Corrin), 40. Kolenič (Marcinek, Švarný) – 2. Bodó (Br. Orbán, Langkow)


    HKM Zvolen: T. Tomek (Hollý) – Lowney, Švarný (C), Betker, Corrin, Drgoň (A), Maier, Fatul – B. Mráz, Špirko (A), Kelemen – McPherson, Trotter, Bonis – Handlovský, M. Halama, Thompson – Kolenič, Preisinger, Marcinek – Chlepčok (tréner – A. Podkonický)
    MAC Budapešť: Bálisz (Halász) – Pozsgai (C), Macaulay (A), MvNally, Carslile, Garát, Bl. Obrán, Fejes, Schlekmann – Klempa, Stretch, Sofron – Br. Orbán (A), Langkow, Bodó – K. Nagy, Pitt, Terbócs – Kreisz, Majoross, Szigeti (tréner – G. Majoross)

    Rozhodca: Korba, T. Orolín – Beniač, Jobbágy (video – Gajan)

    Diváci: 1690