Astana – Partizan 1:2 (kon.) | Wolfsberger – AS Rím 1:1 (kon.) | Alkmaar – Manchester United 0:0 (kon.)
Başakşehir – Mönchengladbach 1:1 (kon.) | Besiktas – Wolverhampton 0:1 (kon.) | Braga – Slovan Bratislava sk 2:2 (kon.)
CSKA Moskva – Espanyol 0:2 (kon.) | Ferencvároš – Razgrad 0:3 (kon.) | Feyenoord – Porto 2:0 (kon.)
Saint-Étienne – Wolfsburg 1:1 (kon.) | YB Bern – Rangers 2:1 (kon.) | Arsenal – Liége 4:0 (kon.)
Celtic – Kluž 2:0 (kon.) | Dudelange – Karabach 1:4 (kon.) | Guimarães – Frankfurt 0:1 (kon.)
FK Krasnodar – Getafe 1:2 (kon.) | Lazio – Rennes 2:1 (kon.) | Lugano – D.Kyjev 0:0 (kon.)
Malmö – Kodaň 1:1 (kon.) | Rosenborg – Eindhoven 1:4 (kon.) | Sevilla – APOEL 1:0 (kon.)
Lisabon – Linz 2:1 (kon.) | Trabzonspor – Bazilej 2:2 (kon.)
koniec
Feyenoord Rotterdam
2:0 (0:0)
FC Porto
Štvrtok 03.10.2019, 18:55 • Stadion Feijenoord, Rotterdam • Európska liga • Skupina G
Predzápasové kurzy
     
    Vitajte pri on-line prenose zo zápasu Feyenoord Rotterdam – FC Porto. Stretnutie skupiny G Európskej ligy sa začne o 18:55.
     
    Feyenoord Rotterdam

    Feyenoordu sa v lige ani zďaleka nedarí tak, ako by si predstavoval. Z ôsmich zápasov Eredivisie vyhral len tri a výhry sa prvýkrát dočkal až vo štvrtom kole. V tabuľke je tak na šiestom mieste a na dvojicu Ajax Amsterdam – PSV Eindhoven stráca už sedem bodov. Čo sa týka Európskej ligy, tak v tej začal Feyenoord už v 3. predkole, odkiaľ sa cez Dinamo Tbilisi (doma 4:0, vonku 1:1) a izraelský Hapoel Beer Ševa (doma 3:0, vonku 3:0) dostal do skupinovej fázy. V nej začal svoje účinkovanie prehrou v Glasgowe s miestnymi Rangers 0:1, dnes tak na udržanie reálnej nádeje na postup potrebuje zabodovať a ideálne naplno.
     
    FC Porto

    Porto prichádza do Rotterdamu vo veľkej pohode po predošlých výsledkoch. Začiatok sezóny sa pritom portugalskému vicemajstrovi nevydaril, keď hneď svoj prvý ligový zápas na pôde Gil Vicente prehral 1:2 a následne vypadol v 3. predkola Ligy majstrov s ruským Krasnodarom. Od vypadnutia s Krasnodarom v polovici augusta však už len vyhráva a aktuálne tak Porto ťahá sériu ôsmich výhier za sebou vo všetkých súťažiach, pričom v nich inkasovalo len tri góly. V portugalskej lige sa Porto dostalo už na tretie miesto s jednobodovou stratou na prvé Famalicao. V Európskej lige v prvom zápase zdolalo Young Boys Bern 2:1 a prípadnou dnešnou výhrou sa tak môžu hostia už po dvoch zápasoch výrazne priblížiť postupu do ďalšej fázy.
     
    Vzájomné zápasy

    Oba tímy sa doteraz v európskych pohárových súťažiach stretli len raz, a to v osemfinále Ligy majstrov v sezóne 1993/1994. Porto vtedy doma vyhralo 1:0 a v odvete v Holandsku sa zrodila bezgólová remíza.
     
    Úvodné zostavy:

    Feyenoord Rotterdam: Vermeer – Karsdorp, Botteghin (C), Edgar Ié, Haps – Tapia, Toornstra, Fer – S. Berghuis, Sinisterra, Sam Larsson.
    Náhradníci: Bijlow – Senesi, L. Narsingh, Malacia, Bannis, Burger, Geertruida.

    FC Porto: Marchesín – Manafá, Pepe, Marcano, Telles – Otávio, Uribe, Danilo (C), Nakadžima – Marega, Luís.
    Náhradníci: D. Costa – B. Costa, Díaz, Loum Ndiyae, Mbemba, Tiquinho Soares, F. Silva.

    Rozhodca: Karasev – Demeško, Gavrilin (všetci Rusko).
     
    Oba tímy práve nastupujú na hraciu plochu, zápas sa tak o malú chvíľu začne.
     
    Domáci Feyenoord bude hrať v tradičných červenobielych dresoch, Porto v žltých.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Výkop mali hostia, ktorí loptu okamžite nakopli na útočnú polovicu. Tam ju však na svojich kopačkách udržať nedokázali a domáci otáčajú hru.
     
    2
    Feyenoord sa ale so svojou prvou útočnou akciou ďaleko nedostal, rozohrávka totiž skončila po nedorozumení v strede poľa v aute.
     
    3
    Portugalský tím zaútočil po pravej strane a získal svoj prvý rohový kop v zápase. Center z neho domáci odvrátili do bezpečia a loptu napokon získali.
     
    4
    Larsson zaviezol loptu na polovicu hostí a pred šestnástkou si ju chcel naraziť so Sinisterrom. Táto dvojica však o ňu prišla a následne sa Sinisterra previnil proti pravidlám faulom.
     
    5
    Hostia držia loptu pod svojou kontrolou pred šestnástkou Marchesína a snažia sa o založenie postupnej kombinácie.
     
    6
    Ich útok skončil nákopom na Ze Luísa, ktorý v hlavičkovom súboji fauloval Edgara Iého. Rozohrávať tak teraz budú domáci.
     
    7
    Ani oni ale o veľa úspešnejší neboli. Nákop kapitána Feyenoordu Botteghina na Sinisterru bol príliš prudký a skončil až u brankára Porta Marchesína.
     
    8
    Úvod zápasu je zatiaľ veľmi opatrný a ani jeden z tímov sa ešte nedokázal na dlhšiu dobu dostať do blízkosti šestnástky súpera. To sa však po faule na Ze Luísa môže zmeniť, hostia totiž budú mať priamy kop zhruba zo stredu útočnej polovice.
     
    9
    Porto rozohralo štandardku nacvičeným signálom. Na prihrávku do šestnástky si skvele nabehol neobsadený Nakadžima, ktorý pred vybiehajúcim brankárom Vermeerom poslal loptu nad domácu bránu.
     
    10
    Nákop na rozbehnutého Maregu z polovice Porta končí v aute. Domáci brankár rozohral od svojej brány na krátko po zemi.
     
    11
    Sinisterra si nabehol na skvelú kolmicu za obranu Porta a proti nemu musel na pravú stranu vlastnej polovice vyraziť brankár Marchesín. Sinisterra loptu nestihol spracovať, pri tom však tvrdo fauloval brankára hostí.
     
    12
    Ten zostáva ležať na trávniku a je ošetrovaný. Vypadá to na problém s pravým členkom.
     
    13
    Brankár Marchesín napokon pokračuje v zápase, čo vyvolalo obrovský piskot domácich fanúšikov. O simuláciu sa ale podľa opakovaných záberov Sinisterrovho faulu na Marchesína určite nejednalo.
     
    14
    Danilo sa natlačil v šprintérskom súboji na ľavej strane pred Tapiu, ktorý už nemal inú možnosť, ako ho faulovať. Ďalší priamy kop pre Porto.
     
    15
    Center Alexa Tellesa domáca obrana bez problémov odhlavičkovala a lopta sa postupne dostala až dozadu k brankárovi Marchesínovi.
     
    16
    Porto postupne preberá iniciatívu. Útokom po pravom krídle a následným zablokovaným centrom pred Vermeerovu bránu získali rohový kop.
     
    17
    Ten znovu rozohral Alex Telles, i tentokrát však jeho center domáca obrana bez problémov dostala z nebezpečného priestoru.
     
    18
    Domáci po zisku lopty okamžite rýchlo zaútočili. Berghuis skvele preniesol hru vysokým pasom na Larssona, ten si ale na túto prihrávku nabiehal z postavenia mimo hru.
     
    19
    Otávio sa pokúsil o individuálny prienik z pravej strany a v šestnástke po kontakte s obrancom Feyenoordu spadol. Hlavný rozhodca mu okamžite ukazuje, aby vstával.
     
    20
    Hostia však držia loptu na polovici domácich a postupnou kombináciou sa približujú k ich šestnástke.
     
    21
    Telles výbornou strieľanou prihrávkou z ľavého krídla do bránkoviska našiel Maregu, ktorý sa dostal pred Edgara Iého a zblízka poslal loptu nad bránu Vermeera.
     
    22
    Po dlhšej dobe sa na polovici súpera objavili i domáci. Ich útočná akcia však dlhé trvanie nemala, pretože Sinisterra nedokázal spracovať na hracej ploche kolmicu na ľavú stranu.
     
    23
    Domáci okamžite po zastavení nákopu brankára Marchesína poslali odvetný nákop na rozbehnutého Sinisterru, útočníka holandského tímu ale tentokrát zastavil ofsajd.
     
    24
    Domáci však v posledných okamihoch prebrali iniciatívu a po zablokovanom centri Karsdorpa získali rohový kop.
     
    25
    Obrana Porta odvrátila center z rohu, lopta sa ale dostala k Hapsovi na hranicu šestnástky. Ľavý obranca domácich si obhodil dobiehajúceho obrancu a z voleja poslal loptu tesne nad bránu Marchesína.
     
    26
    Berghuis si narazil loptu so spoluhráčom a vletel do šestnástky Porta, tam mu však ostrým sklzom hrací predmet vypichol sklzom na rohový kop Marcano. Domáci ešte skúšajú získať penaltu, hlavný rozhodca však svoj verdikt o rohu nemení.
     
    27
    Držanie lopty: 38 % : 62 %
     
    28
    Larsson peknou kľučkou na hranici šestnástky obišiel Marcana, tiesnený ďalším obrancom ale vystrelil len veľmi slabo k pravej tyči. Marchesín v bráne Porta nemal žiadny problém s týmto pokusom.
     
    29
    Hostia zachytili rozohrávku domácich a vyrazili do rýchleho protiútoku, v šestnástke domácich si ale neporozumeli a po nepresnej prihrávke Otávia loptu získali domáci.
     
    30
    Neúspechom skončil i nákop na Maregu z vlastnej polovice. Útočník Porta nedokázal loptu spracovať na hracej ploche.
     
    32
    Tempo zápasu sa po taktickom úvode výrazne zvýšilo a hrá sa teraz rýchly futbal zo strany na stranu. O prienik do šestnástky sa snažia kombináciou na polovici Porta domáci.
     
    33
    Manafá získal loptu na pravej strane, potiahol ju dopredu a tam po strate lopty fauloval Hapsa. Domáci sa s rozohrávkou po faule veľmi neponáhľajú.
     
    34
    Porto kombinuje na útočnej polovici. Štadiónom medzitým otriasol veľmi hlasný výbuch delobuchu, čo niekoľkých hráčov vyľakalo.
     
    35
    Hra však pokračuje ďalej. Domáci hostí vytlačili dozadu a donútili ich i k malej domov na brankára Marchesína, o loptu ich ale obrať nedokázali.
     
    36
    Fer skočil pred vlastnou šestnástkou na nohu Maregovi. Porto získava priamy kop zo skvelej streleckej pozície.
     
    37
    Alex Telles trafil z priameho kopu domáci múr, od ktorého sa lopta odrazila na rohový kop. Telles ho už beží rozohrať.
     
    38
    Center Tellesa na prednú tyč doletel na hlavu Pepeho, ktorého prudkú hlavičku výborným zákrokom tesne pred bránkovou čiarou vyrazil domáci gólman Vermeer.
     
    39
    Strely na bránu: 1:1
     
    40
    Feyenoord sa snaží o odpoveď na predošlú gólovú príležitosť Pepeho, jeho postupná kombinácia ale aktuálne prebieha len v úctivej vzdialenosti od brány Porta.
     
    42
    Domáci stále kontrolujú loptu, cez dobre postavenú obranu hostí sa ale nedokážu dostať do blízkosti ich pokutového územia.
     
    43
    Až teraz sa im to podarilo a bola z toho obrovská príležitosť! Berghuis vysunul do nábehu na pravom krídle Karsdorpa, ktorý centroval do šestnástky už takmer z bránkovej čiary. Jeho center tečoval obranca Porta Marcano, ktorý ho usmernil tesne mimo vlastnej brány.
     
    44
    Prvú žltú kartu zápasu za podrazenie Maregu dostáva Leroy Fer (Feyenoord Rotterdam).
     
    45
    Bude sa hrať ešte jednu minútu.
     
    45+1
    Poslednú útočnú akciu v prvom polčase zastavil ofsajd Berghuisa. Hostia už svoj útok zrejme založiť nestihnú.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvý polčas priniesol futbal zo strany na stranu, vyložených gólových príležitostí ale bolo veľmi málo. Oba tímy sa zameriavajú predovšetkým na obranu a na bránu súpera vystrelili len po jednom pokuse. Bezgólové skóre po tomto priebehu je tak logické a nám nezostáva nič iné, len veriť, že v druhom polčase to bude čo sa týka atraktivity hry lepšie.
     
    Druhý polčas sa začne približne o 19:59.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Výkop druhého polčasu mali domáci. Cez prestávku nedošlo k žiadnemu striedaniu.
     
    47
    Feyenoord sa okamžite natlačil na útočnú polovicu a prebíjal sa k šestnástke hostí, jeho útok ale zastavil faul Fera na ľavej strane.
     
    48
    Domáci rýchlo získali hrací predmet naspäť pod svoju kontrolu, vysoký presing hostí ich však drží na útočnej polovici.
     
    49
    Feyenoord Rotterdam dáva gól!
    Domáci sa dočkali odmeny za svoju aktivitu v úvode druhého polčasu a otvárajú skóre! Larsson najprv strelou z ľavej strany cez obrancu donútil brankára Marchesína k zákroku a potom sa dostal i k odrazenej lopte. Napriek sklzu obrancu Porta ju dokázal dostať do šestnástky na JENSA TOORNSTRU a ten ju z voleja poslal k pravej žrdi.
    49. Jens Toornstra (FEY) - 1:0
     
    51
    Domáci tím gól zjavne nakopol a vysokým presingom obral hostí o loptu. Zatiaľ jeho kombinácia prebieha len v strede poľa.
     
    52
    Hostia sú v úvode druhého polčasu pod veľkým tlakom a budú musieť rýchlo niečo zmeniť, inak môže byť ich situácia v tomto zápase ešte horšia.
     
    53
    Striedanie v tíme FC Porto: z ihriska odchádza Šoja Nakadžima, prichádza Luis Díaz.
     
    54
    Ďalšia obrovská šanca domácich! Brankár Marchesín vyrazil strelu z pravej strany k Toornstrovi, ktorý potom z prvej namieril len priamo na gólmana Porta. Ten i trochu so šťastím úspešne zasiahol.
     
    55
    Prvýkrát v druhom polčase majú loptu dlhšie na svojich kopačkách hostia. Okamžite sa dostali postupným útokom až k šestnástke domácich, dobre brániaci hráči Feyenoordu ich ale zatiaľ nepustili ani k centru.
     
    56
    Po faule domácich na pravej strane získali hostia priamy kop. Center Tellesa však domáca obrana znovu bez väčších problémov odvrátila.
     
    57
    Hrací predmet sa potom dostal na pravé krídlo ku Maregovi, ktorému ho však vypichol ostrým sklzom na rohový kop Haps.
     
    58
    Tellesov center od rohovej zástavky preletel celou šestnástkou domácich až na opačnú stranu. Po krátkej kombinácii sa potom lopta znovu dostala ku Maregovi, ktorého ale čisto odtlačil od lopty Karsdorp.
     
    59
    Porto teraz prebralo iniciatívu a má pomerne slušný tlak na domácu obranu.
     
    60
    Botteghin trafil vysokou nohou protihráča do členku. Porto bude mať priamy kop z výbornej streleckej pozície spoza šestnástky.
     
    61
    Hostia rozohrali štandardku ďalším nacvičeným signálom, po ktorom sa lopta dostala oblúkom za múr domácich na Otávia. Ten si loptu spracoval a z voleja zblízka trafil pravú žrď domácej brány.
    61. Otávio (PRT)
     
    62
    Striedanie v tíme FC Porto: z ihriska odchádza Zé Luís, prichádza Tiquinho Soares.
     
    64
    Berghuis si loptu naviedol z pravej strany medzi obrancov Porta a ľavačkou tesne spoza šestnástky trafil brvno Marchesínovej brány!
    64. Steven Berghuis (FEY)
     
    65
    Larsson dostal skvelú prienikovú prihrávku z vlastnej polovice a po šprinte k šestnástke Porta sa ocitol sám pred vybiehajúcim brankárom. Marchesína z ľavej strany preloboval, jeho oblúčik ale skončil na bočnej sieti brány hostí.
    65. Sam Larsson (FEY)
     
    66
    Držanie lopty: 45 % : 65 %
     
    67
    Žltú kartu za sklz do nohy Danila dostáva Luis Sinisterra (Feyenoord Rotterdam). Priamy kop pre Porto z ľavej strany.
     
    68
    Tiquinha Soares si nabehol na oblúčik na ľavú stranu a prihrávkou pred bránkovisko našiel úplne voľného Maregu, ktorý v stopercentnej gólovej príležitosti poslal loptu zblízka nad Vermeerovu bránu.
     
    70
    Žltú kartu za podrazenie Tiquinhu Soaresa dostáva Eric Botteghin (Feyenoord Rotterdam). Ďalší priamy kop Porta.
     
    71
    Telles ho rozohral centrom na zadnú tyč, nákop však bol privysoký pre všetkých hráčov v pokutovom území a skončil tak za bránkovou čiarou.
     
    72
    Porto je v týchto chvíľach jednoznačne aktívnejšie a domáci majú veľký problém dostať sa k lopte. Hráči holandského tímu len behajú za hosťami zo strany na stranu a snažia sa pokryť prípadné voľné priestory na prienik.
     
    73
    Až teraz sa domáci dostali ku guľatému nezmyslu a Karsdorp ho hneď nakopol do šestnástky hostí. Tam nákop chytil vybiehajúci brankár Marchesín.
     
    74
    Hosťom dnes šťastie jednoducho nepraje! Díaz sa po prieniku spoluhráča z ľavej strany dostal v šestnástke k lopte, obišiel obrancu domáceho tímu a strieľal zo stredu pokutového územia, tvrdou strelou však trafil brvno Vermeerovej brány!
     
    76
    Hra sa odohráva prakticky už len na polovici holandského tímu, ten ale i so šťastím stále odoláva útokom Porta.
     
    77
    Tiquinho Soares sa pretlačil cez obrancu Feyenoordu k lopte a zblízka už v páde zakončoval, trafil však len vybiehajúceho brankára Vermeera. Následnú dorážku Danila zablokoval jeden z obrancov domácich.
     
    78
    Otávio sa pokúsil o individuálny prienik stredom obrany domácich, Fer ho ale pred vlastnou šestnástkou o loptu obral.
     
    79
    Domáci záložník zaviezol hrací predmet na polovicu Porta, kde Feyenoord rozvíja svoju postupnú kombináciu.
     
    80
    Feyenoord Rotterdam dáva gól!
    Domáci sa krásnym gólom dostávajú do dvojgólového náskoku! RICK KARSDORP si prebral loptu pri stredovej čiare a rozbehol sa osou ihriska cez otvorenú obranu Porta. Karsdorp ňou prenikol ako nôž maslom až pred brankára Marchesína a toho rutinérsky prekonal.
    80. Rick Karsdorp (FEY) - 2:0
     
    81
    Striedanie v tíme FC Porto: z ihriska odchádza Danilo, prichádza Fábio Silva.
     
    82
    Striedanie v tíme Feyenoord Rotterdam: z ihriska odchádza Luis Sinisterra, prichádza Luciano Narsingh.
     
    83
    Striedanie v tíme Feyenoord Rotterdam: z ihriska odchádza Sam Larsson, prichádza Marcos Senesi.
     
    84
    Porto už hrá na úplné riziko. Po zisku lopty na vlastnej polovici sa rozbehol k šestnástke hostí Berghuis, ktorý na rozdiel od Karsdorpa pri druhom domácom góle strieľal zo zhruba 25 metrov. Marchesín si s jeho pokusom poradil.
     
    85
    Striedanie v tíme Feyenoord Rotterdam: z ihriska odchádza Rick Karsdorp, prichádza Lutsharel Geertruida.
     
    86
    Domáci sa už s dlhou kombináciou nezdržujú. Hneď po zisku lopty prichádza nákop dopredu, tak ako teraz na Narsingha. Striedajúci hráč Feyenoordu však nemohol pokračovať v útoku, lebo sa ocitol v ofsajde.
     
    88
    Tiquinho Soares skvelým pasom hľadal na opačnej strane rozbehnutého Manafu, ten ale napriek všetkej snahe nedokázal spracovať loptu na hracej ploche.
     
    89
    Manafov center doletel na hranicu bránkoviska na hlavu Tiquinha Soaresa, ktorého hlavičku k zemi vyrazil brankár Vermeer. Domáci gólman potom zákrokom zápasu vyrazil i Soaresovu dorážku zblízka.
     
    90
    Nadstavený čas sú tri minúty.
     
    90+1
    Porto získalo rohový kop, i tentokrát si ale s centrom pomerne ľahko poradila domáca obrana. Soaresov následný center končí až za bránkovou čiarou.
     
    90+2
    Tlak Porta pokračuje ďalej, domáca obrana ale naďalej odvracia všetky centre z nebezpečných priestorov.
     
    90+4
    Žltú kartu za zásah Tiquinha Soaresa dostáva Renato Tapia (Feyenoord Rotterdam). Nasleduje priamy kop Porta.
     
    90+4
    Center Tellesa spadol v pokutovom území k Díazovi, ktorý zblízka zakončoval. Do strely mu však vletel Botteghin, ktorý sklzom zablokoval jeho pokus a Botteghinov kolega z obrany potom loptu odkopol spred domácej brány.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    Druhý polčas ponúkol výborný futbal a na jeho konci sa z troch bodov radujú domáci. Tí doň vstúpili výborne a zásluhou Toornstru otvorili skóre, potom sa ale dostali pod veľký tlak hostí. Tí by však dnes zrejme nedali gól, ani keby sa hralo do rána, pretože triafali brankára Vermeera, konštrukciu brány, obrancov domácich alebo mimo. Brejkom do otvorenej obrany Porta potom v 80. minúte poistil výhru domácich Karsdorp a v závere sa domáci už ubránili všetkým príležitostiam hostí.
     
    V druhom zápase tejto skupiny zdolal Young Boys Bern doma Glasgow Rangers 2:1. Všetky tímy tak majú na konte po jednej výhre a jednej prehre a zdá, sa že táto skupina bude najvyrovnanejšou zo všetkých. O postup sa v nej bude hrať zrejme až do posledného kola.
     
    Držanie lopty: 42 % : 58 %.
    Strely na bránu: 6:4.
    Strely mimo: 5:9.
    Rohy: 2:5.
    Ofsajdy: 4:0.
    Fauly: 17:7.
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (20:54:58)

    Michal Sadlek

    Góly: 49. Toornstra, 80. Karsdorp

    Karty:   44. Fer (FEY), 67. Sinisterra (FEY), 70. Botteghin (FEY), 90+4. Tapia (FEY)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 5:9. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 17:7.
    Feyenoord Rotterdam: Vermeer – Karsdorp (85. Geertruida), Botteghin (C), Edgar Ié, Haps – Tapia, Toornstra, Fer – S. Berghuis, Sinisterra (82. L. Narsingh), Sam Larsson (83. Senesi).
    Náhradníci: Bijlow – Senesi, L. Narsingh, Malacia, Bannis, Burger, Geertruida.

    FC Porto: Marchesín – Manafá, Pepe, Marcano, Telles – Otávio, Uribe, Danilo (C) (81. F. Silva), Nakadžima (53. Díaz) – Marega, Luís (62. Tiquinho Soares).
    Náhradníci: D. Costa – B. Costa, Díaz, Loum Ndiyae, Mbemba, Tiquinho Soares, F. Silva.

    Rozhodca: Karasev – Demeško, Gavrilin (všetci Rusko)

    Diváci: 41 000