Olomouc – Třinec 4:1 (kon.) | Jihlava – K. Vary 1:6 (kon.) | Slavia – Pardubice 0:5 (kon.)
Zlín – Vítkovice 7:4 (kon.) | Chomutov – Liberec 3:2 (po pr.) | Sparta Praha – Hradec Králové 1:2 (kon.)
HC Litvínov – Mladá Boleslav 2:1 (kon.) | Kometa Brno – Plzeň 2:3 (kon.)
koniec
HC Dukla Jihlava
1:6 (0:3, 1:1, 0:2)
HC Energie Karlovy Vary
cz Sobota 28.09.2019, 12:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • turnaj O Pohár DHL
Partner:
     
    52:10
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté už se z branky nyní skoro ani neradovali, jako by pro ně výrazně vysoká výhra byla samozřejmostí. Bačo našel před brankou Daniela Černého a ten se v dobré pozici zblízka nemýlil. Asistence: Róbert Bačo.
     
    46:04
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Na tvářích hráčů Karlových Varů jsou velké úsměvy a není se čemu divit. Vedoucí tým tabulky jde opět do čtyřbrankového náskoku, když DAVID HOLUB vystřelil zpoza obránce a jeho schovaná střela zaplula do pravé šibenice. Bez asistence.
     
    31:23
    Dukla právě vstřelila branku!
    Šest sekund. Přesně tak dlouhá byla herní doba Patzelta na trestné lavice. Po vyhraném buly dostal Doležal kotouč na RICHARDA PĚTNÍKA, který využil možná trošku zakrytého výhledu Horáka a dává první jihlavský gól. Karlovy Vary ale mohou být stále v pohodě, mají pořád slušný tříbrankový náskok. Asistence: Jiří Doležal.
     
    21:37
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie nemilosrdně trestá každičkou chybu Dukly a další přišla právě nyní. Holub přihrál po pravé straně rozjetému PETRU ROZHONOVI, který zkusil střelu na bližší tyč a s tímto záměrem byl úspěšný. Asistence: Petr Kořán
     
    18:29
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Z dalšího podobného protiútoku už padá třetí gól vedoucího celku tabulky, který hraje prim i dneska. LUKÁŠ ADÁMEK si po přesné přihrávce najel z pravé strany před branku a nedal Krejčímu příliš šancí na úspěšný zásah. Asistence: Róbert Bačo.
     
    12:26
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    K+K duo dneska funguje zatím na jedničku. Křemen si tentokrát vyměnil role s TOMÁŠEM KŘEHLÍKEM, který zakončuje přesilovkový nápor Varů průstřelem Krejčího. Asistence: Adam Křemen, Róbert Bačo.
     
    11:02
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie se ujímá jako favorit dnešního utkání vedení! První gól utkání padl jednoduše. Plusové body zapíše elitní formace Energie, Křehlík vyhrál buly pod sebe na Jiskru, který přesunul kotouč na ADAMA KŘEMENA, jehož povedená střela rozvlnila síť jihlavské kasy – 0:1! Asistence: Vít Jiskra, Tomáš Křehlík

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 32. Pětník (Doležal) – 12. Křemen (Jiskra, Křehlík), 13. Křehlík (Křemen, Bačo), 19. Adámek (Bačo), 22. Rozhon (Kořán), 47. Holub, 53. Černý (Bačo)


    HC Dukla Jihlava: Krejčí (Pulda) – Rašín, Piskač, Nikolič, Trávník (A), Křišťa, Smolko – Pětník, Juda (C), Brož – Doležal, Čermák (A), Gergel – Grauer, Krajíček, Kardoš
    trenér: Viktor Ujčík

    HC Energie Karlovy Vary: Horák (53. Vít) – Záruba, Patzelt, Kořán, Mikulec, Benda, Cestr – Křehlík (A), Jiskra (C), Křemen – Adámek, Černý (A), Bačo – Holub, Rozhon, Konášek – Stejskal, Seidler
    trenér: Václav Eismann

    Rozhodca: Lacina – Rampír, Roupec