Villarreal – Real Betis 5:1 (kon.)
koniec
Villarreal CF
5:1 (1:0)
Real Betis
Piatok 27.09.2019, 21:00 • Estadio de la Ceramica Villareal • Španielska LaLiga • 7. kolo
Predzápasové kurzy
    90+4. Samuel Chukwueze (VLR) - 5:1
     
    90+4
    Villarreal dal gól! Toto je absolútna gólová demontáž súpera. SAMUEL CHUKWUEZE si sám vytvoril miesto na strelu a aj s prispením konštrukcie lopta zapadla za chrbát nešťastného Roblesa.
    90+2. Gerard Moreno (VLR) - 4:1
     
    90+2
    Villarreal dal gól! Viac bojovnosti by sme očakávali od Realu Betis, ale naopak inkasuje ďalší gól. Útočné ťaženie Villarealu dokonal utešenou strelou GERARD MORENO.
    76. Karl Toko Ekambi (VLR) - 3:1
     
    76
    Villarreal dal gól! Toľko, čo Betis dokončil striedanie, má tretí raz hlavu v smútku a zrejme hostitelia rozhodujú o osude dnešného stretnutia. KARL TOKO EKAMBI dnes už skóroval tri razy, ale v jednom prípade to bolo z ofsajdu. Pri druhom regulárnom góle nedal šancu Roblesovi.
    68. Santi Cazorla (VLR) - 2:1
     
    68
    Villarreal dal gól! Žiadna náročná úloha pre domáceho zakončovateľa. Z krátkeho rozbehu kopol loptu do stredu brány, no Robles nemohol nič urobiť, pretože išiel do strany.
    48. Emerson (RBE) - 1:1
     
    48
    Real Betis dal gól! Betis mal ďalekú cestu k Asenjovi, ale z čista jasna udrel. EMERSON si výborne vypočítal nábeh na loptu a z hranice šestnástky nechytateľne vystrelil.
    39. Karl Toko Ekambi (VLR) - 1:0
     
    39
    Villarreal dal gól! Betis sa tesne prvým inkasovaným gólom snažil dostať do vedenia, čo sa mu nepodarilo. Zahrmelo však na druhej strane. KARL TOKO EKAMBI si už druhýkrát dal pozor, aby sa nepískal ofsajd a hlavičkou upratal loptu do siete.

    Ivan Harčár

    Góly: 39. Toko Ekambi, 68. Cazorla, 76. Toko Ekambi, 90+2. G. Moreno, 90+4. Chukwueze – 48. Emerson

    Karty:   22. Moisés Gómez (VLR), 63. Quintilla (VLR) – 54. Joaquín (RBE), 66. Feddal (RBE)


    Villarreal CF: Asenjo – Peña, Albiol, Francisco Torres, Quintilla – Anguissa, Iborra, Cazorla (C) (85. Trigueros) – Moisés Gómez (57. Chukwueze), G. Moreno, Toko Ekambi (80. Ontiveros).
    Náhradníci: Andrés Fernández – M. Gaspar, Ra. Funes Mori, Bacca, Chukwueze, Trigueros, Ontiveros.

    Real Betis: Robles – Emerson, Feddal, Bartra, Moreno – Joaquín (C) (80. D. Lainez), W. Carvalho, Canales, Pedraza (75. Tello) – Iglesias, Loren (80. García).
    Náhradníci: D. Martín – Javi García, Tello, Guardado, D. Lainez, Mándí, García.

    Rozhodca: Fernandez.

    Diváci: 18135.