Boston – NJ Devils 2:0 (kon.) | Pittsburgh – Detroit 4:2 (kon.) | Toronto – Montreal 3:0 (kon.)
Buffalo – Columbus 4:3 (po pr.) | Nashville – Carolina 3:0 (kon.) | Chicago – Washington 0:6 (kon.)
Vancouver – Ottawa 2:6 (kon.) | Anaheim – LA Kings 2:0 (kon.) | Vegas – Colorado 1:4 (kon.)
koniec
Vegas Golden Knights
1:4 (0:1, 0:2, 1:1)
Colorado Avalanche
cz Štvrtok 26.09.2019, 04:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • Príprava NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:42 Patrick BROWN - 1:4
     
    59:42
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Francouz nakonec čisté konto neudrží, domácí si připisují alespoň čestný gól! PATRICK BROWN se chopil kotouče na útočné modré, následně se dostal až k pravé tyči, odkud překonal českého gólmana střelou mezi betony. Asistence: Curtis McKenzie, Nicolas Roy.
    48:33 Jayson MEGNA - 0:4
     
    48:33
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto, dnes zvítězí Colorado! Špatnou domácí přihrávku zachytil JAYSON MEGNA, který se pomocí pěkné kličky dostal před bránícího hráče a následně bekhendem zasunul puk pod padajícího Subbana. Bez asistence.
    30:52 Logan O'CONNOR - 0:3
     
    30:52
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté ještě jednou navyšují vedení, mají tak skvěle nakročeno k výhře! Po zákroku domácího gólmana zkoušel Dries dorážet z úhlu. Trefil se přesně mezi betony Subbana, kde kotouč po chvíli našel LOGAN O'CONNOR, který už ho dokázal uklidit do sítě. Asistence: Sheldon Dries, Calle Rosén.
    21:37 Vladislav KAMENĚV - 0:2
     
    21:37
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avalanche sice přesilovku nevyužilo, ale vzápětí jde přece jen do dvoubrankového vedení! Greer pěknou zadovkou našel volného VLADISLAVA KAMENĚVA, který z pravého kruhu pálil z první. Mířil k bližší tyči, kde ale trefil jen Coghlana, který si smolně pro domácí srazil kotouč do vlastní sítě. Asistence: A.J. Greer a Matt Calvert.
    10:38 Matt CALVERT - 0:1
     
    10:38
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté se dostávají do vedení! Rychlý protiútoku zakončil po přihrávce Tynana MATT CALVERT, který z mezikruží vymetl pravé horní růžek domácí klece. Asistence: TJ Tynan a Dan Renouf.

    Lukáš Mihal

    Góly a asistencie: 60. P. Brown (McKenzie, N. Roy) – 11. Calvert (Tynan, Renouf), 22. Kameněv (Greer, Calvert), 31. O'Connor (Dries, Rosén), 49. Megna


    Vegas Golden Knights: M. Subban (Ferguson) – Theodore, Hague, Whitecloud, Schuldt, Coghlan, Bischoff – M. Stone (A), Stastny (A), Marchessault (A) – Zykov, Glass, Pirri – P. Brown, N. Roy, Carrier – Kolesar, Duke, McKenzie.
    Colorado Avalanche: Francouz (Miska) – Timmins, Zadorov (A), Connauton, Byram, J. MacDonald, Renouf, Rosén – Ničuškin, Tynan, Nieto (A) – O´Connor, Megna, Calvert (A) – Kaut, Dries, Greer – Kameněv, Joly.

    Rozhodca: L'Ecuyer, Chmielewski – Tobias, Galloway

    Diváci: 17 954