Michalovce – Lipt. Mikuláš 5:1 (kon.) | Nitra – Budapešť 3:2 (kon.) | Miškovec – Zvolen 2:1 (kon.)
Poprad – B. Bystrica 2:3 (kon.) | Detva – Trenčín 1:2 (kon.)
koniec
HK Poprad
2:3 (1:1, 1:0, 0:2)
HC´ 05 Banská Bystrica
Piatok 13.09.2019, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 1. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.
     
    Prajem vám príjemný večer a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu 1. kola Tipsport ligy. HK Poprad dnes na svojom štadióne privíta aktuálneho majstra HC 05 Banská Bystrica. Stretnutie sa začína o 18:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    V popradskej kabíne po vcelku úspešnej sezóne 2018/19 nastala zmena na trénerskom poste. Miesto hlavného trénera po Romanovi Stantienovi zaujal vtedajší asistent František Štolc. Vedenie klubu HK Poprad sa počas letnej prípravy dohodlo na kontrakte s viacerými zaujímavými menami, do kádra pribudli zahraniční hráči ako Karterud, Pelamo či obranca Johansson. Brankársky post bude aj v novej sezóne patriť českému gólmanovi Vošvrdovi, s ktorým Poprad predĺžil spoluprácu. Do tímu sa vrátil z Nových Zámkov Štrauch a po ročnom pôsobení vo francúzskom Nice sa pod Tatry vrátil Bjalončík. Začiatkom septembra ohlásil návrat pod Tatry aj skúsený zadák Lukáš Kozák a obranu Podtatrancov vystužil aj Petr Ulrych.
    Kamzíci nemajú za sebou veľmi vydarenú sériu prípravných zápasov. Z ôsmich duelov dokázali vyhrať iba dva, a to nad Liptovským Mikulášom 4:2 a v rámci Tatranského pohára nad Nice 4:2. Na domácom Tatranskom pohári Poprad obsadil konečné 4. miesto, keď v zápase o bronz vysoko podľahol Košiciam 0:6.

    Po vynikajúcej sezóne pod Urpínom nebolo nutné meniť trénersky post. Hlavný kouč Dan Ceman v Banskej Bystrici ostal. Barani vstupujú do nového ročníka Tipsport ligy ako obhajcovia titulu, ktorý mimochodom získali už tretíkrát v rade. Káder Banskobystričanov taktiež prešiel menšou obmenou. V defenzíve si barani poistili služby Jordona Southorna, do bránkoviska putuje Tyler Beskorowany, ďalšími posilami sú Joona Jääskeläinen, Mike McMurtry či Mitch Wahl. Staronovou posilou Banskobystričanov sa stal útočník Miloš Bubela.
    Banská Bystrica v príprave zaznamenala štyri víťazstvá a pred začiatkom Tipsport ligy už stihla odohrať aj štyri duely v európskej hokejovej lige majstrov. Banská Bystrica podľahla Färjestadu 6:1 a 3:4 po predĺžení, podľahla Mníchovu 3:0 a v odvete dokázala zdolať Mníchov 3:2 po nájazdoch. Na konte má teda tri body a v tabuľke sa nachádza na poslednom štvrtom mieste so skóre 7:15.

    Banská Bystrica a Poprad v minulej sezóne na seba narazili v semifinále play-off. Poprad dokázal uhrať dve víťazstvá, v sérii však napokon baranom podľahol 4:2 a Banská Bystrica následne putovala do finále, v ktorom zdolala aj Nitru. Zvyšok príbehu je všetkým dobre známy, Bystričania sa stali majstrami tretíkrát za sebou.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Vošvrda (Halo) – Ulrych, Kozák, Kramár, Magovac, Erving, Ťavoda, Hodorovič – Štrauch, Paukovček, Svitana (C) – Takáč, Zagrapan (A), Matúš Paločko – Karterud, Mlynarovič (A), Leclerc – Kundrik, Bjalončík, Matej Paločko – Králik

    HC 05 iClinic Banská Bystrica: Beskorowany (Gajan) – Southorn, J. Brejčák, Mihálik (A), Biro, Nemčík, Ďatelinka (C), Kobolka, L. Lunter – Šoltés, Wahl, Hickmott – Jääskeläinen, Hrnka (A), Lamper – Bartánus, Tamáši, Fafrák – Kabáč, Gabor, Róth

    Rozhodca: Baluška, Goga – Krajčík, J. Konc ml..
     
    Na ľadovú plochu už nastupujú banskobystrickí barani v červených dresoch. Popradčania odohrajú toto stretnutie v bielych dresoch.
     
    Pred začiatkom dnešného stretnutia je slávnostne dekorovaný extraligový rekordér Arne Kroták, ktorý pred dnešným stretnutím mal exhibičný rozlúčkový zápas, na ktorom sa zúčastnili aj hráči ako Jozef Stumpel či Ladislav Nagy. Dekorovať ho prišiel aj prezident SZĽH Miroslav Šatan. Domáce publikum predvádza standing ovation. Kroták proti Banskej Bystrici nastúpi na ľad na posledné extraligové sekundy.
     
    Štátna hymna je dnes v podaní Folklórneho súboru Vagonár.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:14
    Bystričania sa po vyhratom buly v útočnom pásme dostali k puku a snažia sa nájsť si vhodnú pozíciu na strelu.
     
    00:38
    Štrauch z obranného pásma hokejkou posunul puk dopredu a okamžite odišiel striedať. Urobili tak aj ostatní hráči na ľadovej ploche.
     
    01:09
    Od modrej čiary chcel páliť Ján Brejčák. Jeho zakončenie švihom skončilo na popradských hokejkách.
     
    01:48
    Nemčík rozohrával akciu Banskej Bystrice spoza Bekorowaneho. Hľadal dlhou prihrávkou do stredného pásma Rótha. Skončilo sa to zakázaným uvoľnením.
     
    02:14
    Dvaja domáci legionári Leclerc s Karterudom mohli ísť do ideálneho prečíslenia dvoch proti jednému. Nevyhli sa však postaveniu mimo hry a hra bola prerušená.
     
    02:49
    Mihálik urobil ešte dva alebo tri rýchle kroky na ľavom kruhu a posielal puk pred bránku. Vošvrda dokázal vyraziť a znemožnil Bartánusovi dorážať.
     
    03:25
    Lamper sa korčuliarsky presadil cez Magovaca. Pri prechode cez útočnú modrú čiaru si však nerozumel so svojím spoluhráčom a pískal sa ofsajd.
     
    03:56
    Šikovný individuálny krídelný prienik predviedol Andreas Štrauch, ktorý sa z osi ihriska dostal na ľavý kruh a preveril lapačku gólmana Tylera Beskorowaneho.
     
    04:12
    Presilovku získava popradský tím. Martin Nemčík dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    04:41
    Barani dokázali vyhodiť puk preč cez celé klzisko. Následný rozvoj novej útočnej akcie domácim nevyšiel, pískal sa ofsajd a vhadzuje sa v strednom pásme.
     
    05:19
    Popradčania dokázali zvíťaziť na buly a už sa im podarilo usadiť aj v útočnom pásme. Puk má za bránkou Mlynarovič a snaží sa vymyslieť čosi.
     
    05:38
    Od modrej čiary sa k delovke dostal Lukáš Kozák. Jeho tvrdá delovka od modrej bola zbrzdená medzi kruhmi a Ďatelinkovi sa podarilo úspešne vyhodiť.
     
    06:33
    Bjalončík si pri mantineli šikovne obhodil Mihálika, ktorého následne aj prekorčuľoval. Pred bránkou sa mu už ukazoval Matej Paločko, no nedostal presnú prihrávku.
     
    07:01
    Pozor si popradská defenzíva musela dať na Gilberta Gabora, ktorý z pravého kruhu strieľal z otočky, no minul napokon bránku.
     
    07:22
    Aj Banská Bystrica si zahrá svoju prvú presilovku. Dve minúty za nedovolené bránenie dostáva Lukáš Kozák.
     
    08:02
    Banská Bystrica dala gól!
    Barani sa dostávajú do vedenia v stretnutí! Puk na pravom kruhu získal Tamáši, ktorý ho posunul na ľavý kruh DÁVIDOVI ŠOLTÉSOVI a ten strelou zblízka prekonal Vošvrdu.
    Asistencie: Alex Tamáši, Marek Bartánus.
     
    08:56
    Do dobrej streleckej pozície sa po zisku puku dostal Karterud. Jeho strela z pravého kruhu mierila do lapačky Beskorowaneho.
     
    09:55
    Magovac dokázal ešte na modrej čiare zastaviť puk. Okamžite nahadzoval smerom na bránku, no bystrickí hráči nedovolili puku, aby prenikol na Beskorowaneho.
     
    10:34
    Paločko ponúkol dobrú prihrávku na pravý kruh Zagrapanovi, ktorý prudkou strelou švihom preveril Beskorowaneho lapačku.
     
    11:32
    Po prerušení hry sa Kundrikom s Wahlom dostali do krátkeho objatia. Ihneď ich však rozdelili čiaroví rozhodcovia.
     
    11:52
    Hrnka predviedol na pravom kruhu zaujímavú parádičku proti Kramárovi, ktorého poľahky obišiel a zblízka zakončoval. Vošvrda však bol pripravený.
     
    12:52
    Tamáši prekorčuľoval s pukom až pred Vošvrdu, zblízka sa ho snažil prekvapiť strelou, ktorá však mierila iba priamo do tela popradského gólmana.
     
    13:33
    Karterud si počkal na vhodný moment a našiel si priestor na útočnej modrej čiare. Pokračoval na bránku, no medzi kruhmi mu puk ušiel z čepele.
     
    14:33
    Beskorowany trochu riskoval so svojou rozohrávkou, puk zachytil na modrej čiare obranca Erving a okamžite to chcel poslať na bránku. Bystričania však svojmu brankárovi pomohli.
     
    15:03
    Presilovka pre bystrický tím. Andreas Štrauch dostáva dve minúty za hrubosť.
     
    15:34
    Od modrej čiary prudko vypálil Jordon Southorn. Jeho tvrdá delovka však mierila na zadný mantinel. Bystričania ostávajú v pásme.
     
    15:53
    Aj naďalej pokračuje banskobystrické manévrovanie s pukom v útočnom pásme. Hostia sú v týchto presilovkových sekundách veľmi silní na puku.
     
    16:32
    Banská Bystrica bude hrať niekoľko sekúnd presilovku o dvoch hráčov. Ján Ťavoda dostáva dve minúty za krosček.
     
    17:05
    Southornova prihrávka z pravého kruhu neprešla na pripraveného Wahla a Poprad sa zrejme ubráni v oslabení o dvoch korčuliarov.
     
    18:07
    Erving dokázal vybojovať puk za bránkou a posunul ho preč cez celé klzisko. Poprad ešte hrá v oslabení.
     
    18:22
    Poprad dal gól!
    Kamzíci skórujú vo vlastnom oslabení a vyrovnávajú stav stretnutia. V strednom pásme pri mantineli získal puk GUILLAUME LECLERC, ktorý šiel sám na Beskorowaneho, forhendovou kľučkou si ho položil a zasunul do odkrytej časti brány.
    Bez asistencie.
     
    19:21
    Paukovček pridlho manévroval s pukom za vlastnou bránkou až oň napokon prišiel. Puk prenikol pred bránku, ale Vošvrda ho dokázal včas prikryť.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Úvodná časť hry priniesla dva góly. Najprv sa v priebehu 9. minúty presadil Šoltés a v 19. minúte sa podarilo vyrovnať v oslabení Leclercovi.
    Druhá tretina sa začne približne o 19:02.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:36
    Domáca defenzíva si musela dať pozor na Lampera s Hrnkom. Puk sa totižto od zadného mantinelu odrazil pred Vošvrdu.
     
    21:00
    Banskobystričania si v rozohrávke vôbec nerozumeli. Skončilo sa to zakázaným uvoľnením a hra sa sťahuje pred Beskorowaneho.
     
    21:38
    Kabáč s Wahlom si nerozumel počas prieniku cez útočnú modrú čiaru a skončilo sa to odpískaním zakázaného uvoľnenia. Hra je znovu prerušená.
     
    22:08
    Ťavoda zachytil puk na modrej čiare a okamžite si pripravil na strelu. Jeho strelecké zakončenie mierilo priamo do Beskorowaneho lapačky.
     
    22:47
    Tamáši sa chcel kľučkami presadiť cez Kramára, ktorý mu však nedovolil pokračovať v útočnej krídelnej akcii.
     
    23:18
    Presilová hra pre tím HK Poprad. Ján Brejčák dostáva menší trest za seknutie.
     
    23:40
    Poprad dal gól!
    Podtatranci využívajú presilovku a idú do vedenia v stretnutí. LUKÁŠ PAUKOVČEK sa medzi kruhmi dostal k odrazenému puku a strelou bekhendom prekvapil Beskorowaneho.
    Asistencia: Patrik Svitana.
     
    23:47
    Poprad znovu získava presilovú hru. Jordon Southorn si na trestnej lavici odsedí dve minúty za hrubosť.
     
    24:32
    Do dobrej streleckej pozície sa po Leclercovej prihrávke dostal Karterud, ktorý zakončoval z ľavého kruhu. Netrafil však priestor bránky.
     
    24:51
    Takáčova krížna prihrávka na modrú čiaru bola tečovaná a puk prenikol do stredného pásma.
     
    25:32
    Popradčanom táto početná výhoda veľmi nevychádza. Už dvakrát sa podarilo baranom bezpečne vyhodiť puk preč cez celé klzisko.
     
    26:35
    Erving sa ešte neodhodlal k strele od modrej a radšej puk posunul na hokejku Ťavodu, ktorý vypálil spoza pravého kruhu. Jeho tvrdá delovka smerovala tesne mimo bránky.
     
    27:04
    Strelecky po dlhšej dobe pohrozili aj banskobystrickí hráči. Spoza hráča to skúšal Michal Kabáč. Jeho zakončenie spoza pravého kruhu však mierilo iba priamo do Vošvrdovej lapačky.
     
    27:31
    Karterud potiahol individuálnu akciu po pravom krídle a presunul hru medzi kruhy na Mlynaroviča, ktorý pálil z prvej. Mieril však mimo priestoru bránky.
     
    28:33
    Už tretia presilovka pre Poprad v priebehu tejto tretiny. Miloš Fafrák dostáva dve minúty za držanie.
     
    29:08
    Takáčovi sa síce podarilo vniknúť s pukom do útočnej tretiny, presunúť hru na Leclerca sa mu už nepodarilo a Banská Bystrica bezpečne vyhodila.
     
    30:11
    Štrauch miešal puk na ľavom kruhu. Bartánus dokázal výborne prečítať jeho myšlienky a hokejkou zastavil prihrávku na Kozáka.
     
    30:31
    V momente konca Fafrákovho trestu sa k strele od modrej dostal Ťavoda. Zakončenie to nebolo veľmi nebezpečné, a tak s ním Beskorowany mal iba ľahkú prácu.
     
    31:13
    Ďalšia presilovka pre celok kamzíkov. Dve minúty za seknutie dostáva Ján Brejčák
     
    31:32
    Črtalo sa bystrické prečíslenia Lampera s Hrnkom, puk však Lamperovi v útočnom pásme ušiel. Popradčania potom v trojici nevyužili možnosť na rýchly brejk a zle si prihrali.
     
    32:35
    Štrauch na ľavom kruhu nevymyslel veľmi dobrú prihrávku. Krížom to zrejme chcel posunúť na Svitanu, no to mu nevyšlo.
     
    33:10
    Bjalončík sa dostal k zakončeniu zblízka. Beskorowany bol dostatočne pripravený, aby dokázal reagovať na túto strelu.
     
    33:40
    Krušné chvíle zrejme bude prežívať aj popradská defenzíva. Bystrica získava presilovku, Peter Bjalončík dostáva dve minúty za krosček.
     
    34:03
    Po strate puku pri mantineli sa do dobrej šance dostal Jordan Hickmott. Mal dostatok času na mierenie, Vošvrda sa stihol pripraviť a aj rýchlo reagovať.
     
    35:16
    Lamper hádam na trikrát dorážal strelu od Šoltésa. Vošvrda sa len tak tak stihol za pukom obracať.
     
    35:41
    Mlynarovičovi sa podarilo získať puk medzi kruhmi a oslobodiť svoj tím.
     
    36:44
    Leclercovi sa na pravom kruhu ukazoval Mlynarovič, no cez nakorčuľovaného Hickmotta nedokázal presunúť puk.
     
    37:13
    Bjalončík dokázal dostať puk preč z obranného pásma po dlhotrvajúcom tlaku hostí, po ofsajde Banskej Bystrice sa bude vhadzovať v strednom pásme.
     
    38:14
    Matúš Paločko si spracoval prihrávku medzi kruhmi a podarilo sa mu ohroziť bránku gólmana Beskorowaneho. Jeho strela mierila priamo do lapačky hosťujúceho gólmana.
     
    38:15
    Poprad získava presilovú hru. Tomáš Hrnka dostáva dve minúty za krosček.
     
    38:37
    Úvod početnej prevahy domácim hokejistom nevychádza. Bystričanom sa už na dvakrát podarilo vyhodiť puk preč.
     
    38:51
    Presilová hra Popradu sa predčasne končí. Lukáš Kozák je vylúčený za držanie.
     
    39:23
    Kramár vykorčuľoval po ľavom krídle, podarilo sa mu dostať ku strele spoza ľavého kruhu, no namieril to len priamo do Beskorowaneho.
     
    39:23
    Tak napokon sa ešte vylučuje. Dominik Kramár dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V prostrednej dvadsaťminútovke sme videli viacero vylúčení, najmä na bystrickej strane. Popradčania dokázali využiť jednu presilovku. V 24. minúte poslal domácich do vedenia Paukovček a tento stav do týchto chvíľ platí.
    Tretia tretina sa začne približne o 19:59.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:29
    Banská Bystrica začala tretiu tretinu s presilovkou o dvoch hráčov. Od modrej pálil Wahl, ale mieril to mimo priestoru bránky.
     
    40:51
    Z pravého kruhu sa bránku súpera pokúsil ohroziť Hickmott. Jeho strelecké zakončenie však skončilo priamo v lapačke Vošvrdu.
     
    41:18
    Spoza ľavého kruhu sa k strele prepracoval Jääskeläinen. Jeho prudká delovka však bola blokovaná.
     
    41:53
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Kabáč – 2 min., napadnutie).
     
    42:31
    Popradu sa zatiaľ v tejto presilovke nedarí presadiť. Raz to strelou od modrej čiary skúšal Kozák. Jeho tvrdá delovka však smerovala iba priamo do Beskorowaneho.
     
    44:11
    Leclerc dokázal podržať puk za bystrickou bránkou a našiel krížnou prihrávkou Ervinga. Fínsky zadák premiešal a vystrelil. Mieril však mimo.
     
    44:52
    V nebezpečnej pozícii medzi kruhmi bol Nemčík, ktorý sa okamžite rozhodol pre strelu. Mieril však iba na plexisklo.
     
    45:53
    V týchto chvíľach sú to práve Bystričania, ktorí musia tvoriť hru a pretláčať sa do zakončení. Poprad sa však rozhodne nemôže už od týchto chvíľ stiahnuť do defenzívy.
     
    46:40
    Matúš Paločko vytiahol puk von z obranného pásma. Prílišnú podporu od spoluhráčov nedostal, a tak iba nahodil na brankára Beskorowaneho.
     
    47:22
    Marek Bartánus prekorčuľoval s pukom po ľavom krídle a strelou spoza kruhu preveril Vošvrdu. Popradský brankár strelu vyrazil na zadný mantinel.
     
    48:36
    Mimoriadne na pozore sa musel mať domáci brankár Vošvrda, keďže sa do nebezpečnej šance dostal Šoltés. Gólman Popradu to dokázal vyriešiť.
     
    49:55
    Biro pálil od modrej čiary. Jeho tvrdé zakončenie Vošvrda vyrazil a následne dokázal aj urýchlene reagovať na Mihálikovu dorážku!
     
    50:20
    Banská Bystrica dala gól!
    Barani vyrovnávajú stav stretnutia. Po strele od modrej čiary nastal pred popradskou bránkou zmätok, puku sa ujal Róth a posunul ho medzi kruhy MICHALOVI KABÁČOVI, ktorého strela z prvej skončila v popradskej bránke.
    Asistencia: Mário Róth.
     
    51:27
    Rozohrávka brankára Beskorowaneho na Šoltésa nebola vôbec presná. Puku sa teda ujali obrancovia Popradu.
     
    52:25
    Krížnu Paukovčekovu prihrávku z rohu klziska zachytil priamo do svojej lapačky brankár Beskorowany a hra bola prerušená.
     
    53:09
    Ulrychova strela od modrej čiary smerovala na zadný mantinel. Odtiaľ sa puk odrazil ku Takáčovi, ktorý však už nedorážal.
     
    53:48
    Tak toto bude ešte zaujímavé. Bystričania síce strelili gól, ale hlavný rozhodca si chce situáciu overiť u videorozhodcu kvôli vysokej hokejke.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 2 433 divákov.
     
    53:48
    Gól Banskej Bystrice neplatí! Hlavný rozhodca jasne rozpažil ruky a následne ukázal hru vysokou hokejkou!
     
    54:32
    Takáč prekorčuľoval po pravom krídle a skúsil to strelou spoza hráča, ktorá však bola zblokovaná Mihálikom.
     
    55:19
    Zagrapan síce rýchlo korčuľoval za nahodeným pukom do rohu klziska, no Nemčík ho dokázal včas dostihnúť a zabrániť mu v prihrávke.
     
    56:26
    Šoltés miešal puk za ľavým kruhom, rýchlo sa otočil k bránke a strieľal. Jeho pokus mieril iba do popradského hráča.
     
    57:00
    Gabor prekorčuľoval po ľavom krídle, dostal sa poza bránku a následne naservíroval puk Kabáčovi, ktorý už bol v stopercentnej šanci, ale nedokázal prekonať Vošvrdu.
     
    57:31
    Banská Bystrica dala gól!
    Barani strieľajú možno rozhodujúci gól zápasu. Po vyhratom vhadzovaní na ľavom kruhu sa k puku dostal JOONA JAASKELAINEN a prudkou strelou prekvapil Vošvrdu.
    Asistencia: Tomáš Hrnka.
     
    58:05
    Svitana sa dostal k strele po vyhratom vhadzovaní. Švihom to však namieril priamo na hruď Beskorowaneho.
     
    58:30
    Mihálik žabkou vyhodil puk do stredného pásma, kde si počkal letiacu prihrávku Lamper. O chvíľu však o puk prišiel.
     
    59:13
    Popradčania sú už v útočnom pásme v šestici, Vošvrda opustil svoju bránku!
     
    59:20
    Hra je prerušená, po tom, čo hlavní rozhodcovia nemohli vidieť puk medzi korčuľami hráčov. Zároveň si oddychový čas berie domáci tréner Štolc.
     
    59:38
    Hrnka vytiahol puk preč z obranného pásma, skúšal vystreliť zo stredného pásma, no trafil len do Magovaca.
     
    Koniec zápasu.
     
    Posledná dvadsaťminútovka najlepšie vyšla banskobystrickým hokejistom. V 51. minúte sa podarilo vyrovnať Kabáčovi a v 58. minúte zabezpečil tri body pre hostí Jääskeläinen. Banská Bystrica si teda spod Tatier odváža plný bodový zisk. (20:42:40)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 19. Leclerc, 24. Paukovček (Svitana) – 9. Šoltés (Tamáši, Bartánus), 51. Kabáč (Róth), 58. Jääskeläinen (Hrnka)


    HK Poprad: Vošvrda (Halo) – Ulrych, Kozák, Kramár, Magovac, Erving, Ťavoda, Hodorovič – Štrauch, Paukovček, Svitana (C) – Takáč, Zagrapan (A), Matúš Paločko – Karterud, Mlynarovič (A), Leclerc – Kundrik, Bjalončík, Matej Paločko – Králik
    HC´ 05 Banská Bystrica: Beskorowany (Gajan) – Southorn, J. Brejčák, Mihálik (A), Biro, Nemčík, Ďatelinka (C), Kobolka, L. Lunter – Šoltés, Wahl, Hickmott – Jääskeläinen, Hrnka (A), Lamper – Bartánus, Tamáši, Fafrák – Kabáč, Gabor, Róth

    Rozhodca: Baluška, Goga – Krajčík, J. Konc ml.

    Diváci: 2 433