Slavia – Trnava sk 3:0 (kon.)
koniec
SK Slavia Praha
3:0 (1:0)
FC Spartak Trnava
Sobota 06.07.2019, 18:00 • City Arena Trnava • Česko-slovenský Superpohár
Predzápasové kurzy
     
    Český celok tak zvíťazil rozdielom triedy, čo bolo jasne vidieť aj na ihrisku počas stretnutia. Dve veľké šance ešte dokázal zneškodniť Rusov a raz Slavia ešte trafila konštrukciu brány. Trnave tak generálka pred 1. predkolom EL nevyšla, ale napraviť si reputáciu bude mať šancu práve v tomto zápase. Slavia odštartovala novú sezónu ziskom trofe a uvidíme, ako si bude neskôr počínať v lige a hlavne v baráži o LM.

    To je už z tohto prenosu všetko, ďakujem za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok sobotného večera. Pri ďalšich športových prenosoch sa na vás bude tešiť Miroslav Revaj. (20:00:32)
     
    SK Slavia Praha sa stáva víťazom tohto ročníka Česko-slovenského Superpohára, keď porazila FC Spartak Trnava 3:0!
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Tavares, prichádza Horváth.
     
    90
    Tak napokon sa toto stretnutie predĺži ešte o 3 minúty!
     
    89
    Čoskoro sa naplní riadny hrací čas druhého polčasu. Uvidíme, či hlavný rozhodca tohto stretnutia Ivan Kružliak ešte niečo aj nadstaví, alebo to po 90 minútach už ukončí.
     
    88
    Pri lopte je ešte Trnava, ale už sa smerom dopredu moc nehrnie. Fanúšikovia Trnavy si však ešte užívajú toto stretnutie, aj napriek prehre svojho tímu.
     
    87
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Menich, prichádza Mesík.
     
    86
    Už to teda vyzerá, že Spartak sa gólu v tomto zápase nedočká. Čas sa kráti už veľmi rýchlo, stretnutie sa prakticky dohráva.
     
    85
    Kelemen sa snažil potešiť domácich fanúšikov, ale nepodarilo sa mu to! Kolář včas vybehol zo svojej brány, zmenšil strelecký uloh a výborným zákrokom vyrazil loptu do bezpečia!
     
    83
    Lovat sa o to aj pokúsil, ale len poslal loptu do rukavíc brankára Kolářa, ktorý si dnes určite robí zálusk na čisté konto.
     
    82
    Faul zo strany českého celku a Trnava tak získava priamy kop na útočnej polovici. Je to zrejme aj na priame ohrozenie súperovej brány.
     
    81
    Dostávame sa už do záverečnej desaťminútovky druhého polčasu a zrejme už aj celého tohto stretnutia. Slavia Praha vyhráva rozdielom triedy 3:0 a pomaly bude nad svoje hlavy dvíhať trofej pre víťaža Česko-slovenského Superpohára.
    80.
     
    80
    Striedanie v tíme SK Slavia Praha: z ihriska odchádza Souček, prichádza Hromada.
    Striedanie v tíme SK Slavia Praha: z ihriska odchádza Ševčík, prichádza Traoré.
     
    79
    Slavia mohla navýšiť svoje vedenie! Hušbauer sa chcel pridať k dvojgólovému Součkovi, smerom na bránu súpera vyslal krásnu strelu, ale jeho pokus skončil na spojnici!
     
    78
    Slovenský celok sa pokúsil o rýchly protiútok, ale ďaleko sa nedostal a tak sa znova k žiadnemu ohrozeniu brány nedostal.
     
    77
    Striedanie v tíme SK Slavia Praha: z ihriska odchádza Masopust, prichádza Baluta.
     
    76
    Olayinka sa postavil k priamemu kopu z veľmi dobrej vzdialenosti. Jeho strelecký pokus však úspešný nebol, Trnava si tak mohla vydýchnuť.
     
    75
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Sobczyk, prichádza Kelemen.
     
    74
    Žltú kartu dostáva Turňa (FC Spartak Trnava).
     
    73
    Určite môžme konštatovať, že toto vedenie českého celku je jednoznačne zaslúžené. Trnava v tomto zápase ešte ani nevystrelila do priestoru brány a tak len ťažko môže pomýšľať na lepší výsledok.
     
    72
    Striedanie v tíme SK Slavia Praha: z ihriska odchádza Zmrhal, prichádza Júsuf.
    71. Hušbauer (SLA) - 3:0
     
    71
    Tím Slavia práve strelil gól!
    Český majster vyhráva 3:0 a zdá sa, že o osude tohto stretnutia je už rozhodnuté! Slavia Praha založila ďalší výborný útok, nový muž na ihrisku JOSEF HUŠBAUER si prebral prihrávku a krásnou strelou spoza pokutového územia do horného rohu brány zvyšuje na rozdiel triedy.
     
    70
    Približne 20 minút ostáva do konca druhého polčasu a zatiaľ to aj vyzerá, že celého tohto stretnutia. V prípade, žeby sa zrodil nerozhodný výsledok, ihneď by sa prešlo k pokutovým kopom.
     
    69
    Striedanie v tíme SK Slavia Praha: z ihriska odchádza Král, prichádza Hušbauer.
     
    68
    Lopta sa po ňom dostala k brankárovi Kolářovi, ktorý ju však vykopol ďaleko od svojej brány a k lopte sa na svojej polovici dostáva Trnava.
     
    67
    Až teraz sme mali možnosť sledovať prvý roh Trnavy v tomto zápase. Súper odvrátil loptu do bezpečia, ale útočná snaha domácich pokračovala. Bude napokon z toho aj druhý rohový kop.
     
    66
    Momentálne sledujeme jeden útok Slavie za druhým. Trnava sa teda musí brániť a to prehráva o dva góly. V týchto chvíľach to teda so Spartakom nevyzerá dobre.
     
    65
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Jakúbek, prichádza Mihálek.
     
    65
    Ďalšiu situáciu pred svojou bránou už Trnava zvládla lepšie a získava tak loptu na svoje kopačky.
     
    64
    V pokutovom území súpera sa do zakončenia dostal Král, ale jeho pokus bol zblokovaný do bezpečia. Slavia si rohový kop tak môže zopakovať.
     
    63
    Tlak Slavie pokračuje ďalej a Trnava bude čeliť ďalšiemu rohovému kopu. Vyslať center od rohovej zástavky slovenský celok v tomto stretnutí ešte ani nemal.
     
    62
    A tak pred Spartakom stojí veľmi náročná úloha. Slovenský celok prehráva o dva góly a tak si už pomaličky Slavia robí zálusk na zisk prvej trofeje v novom ročníku.
    61. Souček (SLA) - 2:0
     
    61
    Tím Slavia práve strelil gól!
    Český celok vyhráva 2:0! Slavia Praha zahrávala ďalší rohový kop, pred bránu Trnavy si vynikajúco nabehol kapitán TOMÁŠ SOUČEK a pohodlne prekonáva Rusova! Obrana Trnavy v tomto prípade zaváhala, môžme to pokojne označiť aj za lacný gól.
     
    61
    Striedanie v tíme SK Slavia Praha: z ihriska odchádza van Buren, prichádza Olayinka.
     
    60
    Aj v druhom polčase je väčšia aktivita na strane Slavie Praha. Český celok momentálne kombinuje na útočnej polovici a snaží sa navýšiť svoje tesné vedenie.
     
    59
    Stále je to však len o jeden gól a stať sa teda môže čokoľvek. Slavia mala ešte v prvom polčase ďalšie dve šance, aby vyhrávala vyšším gólovým rozdielom.
     
    58
    Na výraznejšiu šancu v druhom polčase zatiaľ čakáme, Slavia Praha stále vyhráva 1:0 a je tak bližšie k tomu, aby získala ďalšiu trofej.
     
    57
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Oršula, prichádza Halilovič.
     
    56
    Pred pokutovým územím súpera sa potom skúšal presadiť na druhej strane aj Tavares, ale cez obranu sa nedostal. Navyše prifilmoval pád a môže byť rád, že ta to nevidí druhú žltú kartu.
     
    55
    Veľmi pekná akcia Slavie Praha, po ktorej sa do zakončenia spoza pokutového územia dostal Souček, ale kapitán českého celku poslal loptu tesne nad bránu Trnavy.
     
    54
    Žltú kartu dostáva Masopust (SK Slavia Praha).
     
    54
    Žltú kartu dostáva Lovat (FC Spartak Trnava).
     
    53
    Útok zo strany Trnavy skončil len u brankára Kolářa, ktorý následne dlhým nákopom hľadal svojich spoluhráčov. Český brankár dnes nie je skoro vôbec zamestnaný.
     
    52
    Slovenskému celku sa už konečne podarilo usadiť na útočnej polovici, ale prekonať defenzívu súpera sa mu nedarí. Slavia tak aj naďalej vyhráva 1:0, keď Souček úspešne premenil pokutový kop.
     
    51
    Zatiaľ sa Trnave nedarí v prechode do útoku, Slavie je naopak v druhom polčase veľmi nebezpečná. Uvidíme, ako sa bude toto stretnutie ešte vyvíjať, na predčasné závere je ešte priskoro.
     
    50
    Sledovali sme rýchly útok Slavie, ale vzrušenie pred bránou slovenského celku bolo zbytočné, keďže postraný rozhodca signalizuje ofsajd.
     
    49
    Hra sa musela na malú chvíľu prerušiť, keď na trávniku ostal ležať Lovat. Trnavský futbalista je však v poriadku a bude môcť v súboji o Česko-slovenský pohár pokračovať.
     
    48
    Oba tímy nastupujú v identických zostavách, v akých ukončili prvý polčas. V tomto stretnutí môže každý z trénerov využiť až šesť striedaní.
     
    47
    Žltú kartu dostáva Tavares (FC Spartak Trnava).
     
    46
    Druhý polčas tohto stretnutia sa už naplno rozbehol, výkop patril Trnave. Slovenský celok musí doháňať najtesnejší náskok súpera.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami stretnutia späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    Napokon sme v prvom polčase boli svedkami jedného presného zásahu, o ktorý sa postaral Souček, keď v 40. minúte premenil nariadený pokutový kop a tak Slavia Praha vyhráva po prvom polčase 1:0! Český celok bol určite aktívnejší v prvom dejstve, okrem gólu mal dve veľké príležitosti van Buren, ale Trnavu podržal brankár Rusov.

    Stále to je však len o jeden gól a tak je to v druhom polčase ešte otvorené. Druhé dejstvo sa začne približne o 19:05.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    Veľká šanca pre Slaviu Praha! Coufal našiel presným centrom van Burena, ktorý to mieril výborne k žrdi, ale brankár Rusov vynikajúcim zákrokom podržal svoj celok!
     
    45
    Prvý polčas sa ešte predĺži o 2 minúty!
     
    44
    Riadny hrací čas prvého polčasu sa čoskoro naplní. Sme ešte zvedaví, či hlavný rozhodca Ivan Kružliak bude aj niečo nadstavovať.
     
    43
    No a práve český celok drží teraz loptu na svojich kopačkách a nikam sa neponáhľa. Zrejme sa už toho veľa zaujímavého v prvom polčase nestane.
     
    41
    Uvidíme, či Trnava ešte dokáže reagovať do konca prvého polčasu na tento výsledok. Slavia sa bude snažiť hlavne udržať toto tesné vedenie a tak aj lepšiu pozíciu pred druhým polčasom.
    40. Souček (SLA) - 1:0
     
    40
    Tím Slavia práve strelil gól!
    Loptu si na biely bod postavil kapitán Slavie Praha TOMÁŠ SOUČEK, ktorý premenil penaltu strelou do stredu brány, čím otvára skóre tohto stretnutia a posiela Slaviu do vedenia 1:0!
     
    40
    Bola nariadená penalta pre Slaviu Praha! Český celok tak má veľkú šancu ujať sa vedenia po faule Jakúbka na Krála.
    39.
     
    39
    Čas do naplnenia prvého polčasu sa pomaly kráti. Krátko pred jeho koncom je tu aktivita na oboch stranách, ale dlhšiu dobu sme žiadnu zaujímavú situáciu nevideli.
     
    38
    Zakrátko zahrával slovenský celok ďalší priamy kop na polovici súpera, ale jeho realizácia nebola ani v tomto prípade úspešná. K lopte sa už dostáva Slavia Praha.
     
    37
    Spartak získal po faule priamy kop z veľmi dobrej pozície. K lopte sa postavil Tešija a podľa očakávania to skúsil smerom na bránu súpera. Nepodarilo sa mu však prekonať obranný múr Slavie.
     
    36
    Žltú kartu dostáva Kúdela (SK Slavia Praha).
     
    35
    Trnava sa pokúša o postupný prechod na polovicu súpera. Pomaly sa blíži záver prvého polčasu a každá chyba môže znamenať nevýhodnú pozíciu do druhého polčasu.
     
    34
    Zakrátko sme sledovali ďalšiu útočnú akciu českého tímu, ale ani aktivita Masopusta nepriniesla nič, čo by mohlo viesť k otváraciemu zásahu. Znova sa k lopte dostáva brankár Rusov.
     
    33
    Spomínaný rohový kop už nič zaujímavého neponúkol. Rusov má loptu vo svojej moci a posiela ju už na svojich spoluhráčov. Dočkáme sa presného zásahu ešte v prvom polčase?
     
    32
    K lopte sa teraz na druhej strane dostal Souček, ktorý sa odhodlal k zaujímavému streleckému pokusu a po zákroku Rusova získava Slavia Praha svoj piaty rohový kop v tomto zápase.
     
    31
    Aj opakované zábery odhalili ruku Hovorky. Penalta sa však nepískala, futbalisti Trnavy však výrazne u hlavného rozhodcu Ivana Kružliaka neprotestovali.
    30.
     
    30
    Takže aj po polhodine stále čakáme na otvárací zásah tohto stretnutia. Oba tímy mali po jednej veľkej šanci, ale gólom sa neskončili. Uvidíme, čo nám ešte prinesie zvyšok prvého polčasu.
     
    29
    Škoda tejto nevydarenej akcie zo strany Trnavy! Defenzíva Slavie zaváhala a nechala Tavatesa preniknúť s loptou až do pokutového územia. Futbalista domáceho tímu sa potom snažil prihrávať na Sobczyka, ale to sa mu nepodarilo vďaka rýchlemu zásahu Hovorky. Vyzeralo to na ruku českého futbalistu, ale penalta sa nepíska.
     
    28
    Coufal centroval pred bránu Trnavy, ale lopta končí len u obrane slovenského celku a tak Slavia z tejto akcie nič zaujímavého nevyťažila.
     
    27
    Pri lopte je teraz Trnava, ale má veľké problémy s prechodom do útoku. Na gólové hody to teda v prvom polčase zatiaľ nevyzerá, ale ešte je v ňom k dispozícii dostatok minút.
     
    26
    Momentálne na Slovensku panujú veľké horúčavy a tak hlavný rozhodca Ivan Kružliak dáva pokyn na občerstvovaciu prestávku. Je tu teda krátka pauza a po nej sa môže v prvom polčase pokračovať ďalej.
     
    25
    Boli sme svedkami ďalšieho rohového kopu Slavie Praha. K hlavičke sa dostal Souček, ale mieril len do miest, kde boli obrancovia Trnavy. Slavia ešte pokračovala v útoku, ale po faule sa k lopte dostáva Spartak.
     
    24
    Dostali sme sa už za polovicu úvodného dejstva, videli sme jednu zaujímavú príležitosť pred bránou Trnavy a zároveň to bol aj jediný pokus medzi tri žrde, o čo sa postaral van Buren.
     
    23
    Tavaresova prihrávka teraz trafila hlavného rozhodcu Ivana Kružliaka. Podľa nových pravidiel bola hra prerušená a lopta potom prisúdená Trnave.
     
    22
    Ale práve Trnava v posledných chvíľach je častejšie pri lopte a snaží sa hrať aktívne smerom dopredu. Defenzíva Slavie si však svoje povinnosti zatiaľ plní výborne.
     
    21
    Spartak sa pokúša hlavne o taký postupný útok, ale chýba tomu podstatná myšlienka, ktorá by viedla k niečomu zaujímavému. Stále tak ostáva v platnosti bezgólový stav.
     
    20
    Toto bol nedovolený zákrok zo strany českého celku a tak Trnava ešte ostane s loptou na polovici súpera. Zatiaľ však čakáme na výraznejšiu akciu slovenského celku.
     
    19
    Zakrátko to je ofsajd aj na druhej strane a útok Slavie je teda prerušený rovnakým spôsobom. Trnava sa po rozohrávke ihneď snažila preniknúť do útoku, ale narazila na pevnú defenzívu súpera.
     
    18
    Napokon to je len ofsajd Trnavy, ocitol sa v ňom Tavares. Slavia bude rozohrávať loptu zo svojej polovice ihriska, stále tak platí bezgólový stav.
     
    17
    Slovenský celok však zvládol aj túto situáciu a získava loptu na svoje kopačky. Uvidíme, čo prinesie prípadný útok Trnavy, český celok sa sťahuje späť na svoju polovicu.
     
    16
    van Buren je zatiaľ veľmi aktívny na hrote útoku. Holandský futbalista prenikal do pokutového územia Trnavy a po zásahu obrany získava pre svoj tím ďalší rohový kop.
     
    15
    Už aj Trnava je smelšia smerom dopredu a zakladá útočné akcie. Defenzívu súpera sa však zatiaľ Spartaku nepodarilo výraznejšie preveriť, ale aktivita Trnavy teraz stále trvá.
     
    14
    Rusov musel von z brány a center od rohovej zástavky vyboxoval do bezpečia. Ešte trval menší nápor Slavie, ale pri lopte je už trnavský Spartak.
     
    13
    Teraz troška zmätky pred bránou Trnavy, súper slovenského celku narobil poriadny prievan. Opäť sa k lopte dostal van Buren a jeho aktivita prináša pre Slaviu druhý rohový kop v tomto zápase.
     
    12
    City Arena je zaplnená celkom slušne, od začiatku dávajú o sebe vedieť fanúšikovské tábory. O atmosféru máme teda v tomto stretnutí postarané, čaká sa na ďalšie zaujímavé príležitosti.
     
    11
    No a k lopte sa teraz dostal spomínaný van Buren, ktorý prenikol až do pokutového územia, ale tam sa nedokázal individuálne presadiť. Potom nasledoval faul českého celku a pri lopte je už tak Trnava.
     
    10
    Úvodna desaťminútovka tohto stretnutia uplynula, presný zásah sme zatiaľ nevideli. Najbližšie k nemu mal český celok, ale van Buren nenaložil s veľkou šancou tak ako mal. Práve Slavia je zatiaľ aktívnejším celkom.
     
    9
    Pri lopte je Slavia, ktorá sa momentálne snaží o postupný prechod na polovicu súpera. Trnava sa tak teraz musí brániť, nesmie si dovoliť žiadne zaváhanie, ktoré by Slavia vedela ihneď potrestať.
     
    8
    Zaujímavý center pred bránu českého celku vyslal Dangubič, ale obrana súpera dostáva loptu do bezpečia. Spartak ostáva na útočnej polovici a získava aut v blízkosti pokutového územia.
    7.
     
    7
    Trnava sa od úvodného výkopu snaží o rýchle prechody do útoku, ale tie sa končia niekde v strede poľa. Zatiaľ je tak smerom dopredu nebezpečnejšia Slavia.
     
    6
    Máme tu prvú zaujímavú situáciu tohto stretnutia, ihneď to mohlo skončiť gólom! Slavia dlho kombinovala na polovici súpera, napokon sme sledovali center do pokutového územia a van Buren sám hlavičkoval na bránu Trnavy. Našťastie pre Spartak, tomtu zakončeniu chýbala potrebná razancia a Rusov tak stihol včas zasiahnúť.
     
    5
    Práve domáci brankár bol faulovaný a tak sa Slavia do zakončenia nedostala. Rusov už stihol rozohrať loptu na svojich spoluhráčov, smerom dopredu sa teda snaží preniknúť Trnava.
     
    4
    Budeme svedkami prvého rohového kopu v tomto zápase. Zakrátko sa český celok znova dostal do útoku a tak sa Trnava bude museiť ešte brániť. Rusov si tak organizuje spoluhráčov pred svojou bránou.
     
    3
    Smerom dopredu prenikla už aj Slavia Praha. Tiež to vyzeralo na nebezpečnú kombináciu zo strany českého celku, ale domáca defenzíva odolala úspešne a bude to odkop od Rusovej brány.
     
    2
    Po zisku lopty sa ihneď do útoku pustil Spartak. Domáci futbalisti potiahli svoju kombináciu až pred pokutové územie, ale do zakončenia sa už Trnava nedostala.
     
    1
    Prvý polčas súboja o Česko-slovenský pohár sa už naplno rozbehol, výkop patril českému celku. Uvidíme, aká bude na štadióne panovať atmosféra.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami stretnutia nastúpené na hracej ploche. Prvý polčas sa tak čoskoro začne, prajem príjemný športový zážitok!
     
    Prajem príjemný športový podvečer všetkým fanúšikom futbalu! Dnes je na programe stretnutie o Česko-slovenský Superpohár, o ktorý sa pobijú SK Slavia Praha a FC Spartak Trnava. Obe mužstvá vyjadrili ambície, že chcú získať túto trofej a tak sa určite môžme tešiť na veľmi zaujímavé stretnutie, ktoré sa odohrá v Trnave, takže výhodu domáceho prostredia bude mať slovenský celok. Slavia aj Trnava majú za sebou úspešné účinkovanie v Euróspkej lige, káder Trnavy sa však výrazne zmenil. Ťažko niekoho favorizovať, verme, že toto stretnutie splní aj tie najprísnejšie kritéria. Z pozície rozhodcov ho povedú Ivan Kružliak – Tomáš Somoláni, Branislav Hancko – Boris Marhefka. Zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch celkov, tesne pred výkopom sa opäť prihlásime.
     
    Úvodné zostavy:

    SK Slavia Praha: Kolář – Coufal, Kúdela, Deli, Bořil – Král, Souček – Masopust, Ševčík, Zmrhal – van Buren

    Náhradníci: Kovář – Deli, Zelený, Traoré, Hromada, Hušbauer, Baluta, Olayinka, Júsuf

    FC Spartak Trnava: Rusov – Turňa, Menich, Mitrea, Lovat – Jakúbek, Tešija, Oršula – Dangubić, Tavares, Sobczyk

    Náhradníci: Bolek, Urminský – Horváth, Marinkovič, Mesík, Záhumenský, Halilovič, Mihálek, Kelemen

    Rozhodca: Ivan Kružliak – Tomáš Somoláni, Branislav Hancko – Boris Marhefka
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá SK Slavia Praha a FC Spartak Trnava. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 18:00.

    Česko-slovenský Superpohár má od svojho vzniku na programe ešte len druhé stretnutie, v ktorom o túto trofej budú proti sebe bojovať česká Slavia Praha a Slovensko bude v tomto stretnutí reprezentovať Trnava. Až trikrát sa napokon menilo dejisko tohto stretnutia, najprv sa malo hrať v Čechách, potom v Dunajskej Strede, ale napokon bude toto stretnutie hostiť City Arena Trnava, takže slovenský celok bude mať výhodu domáceho prostredia.

    SK Slavia Praha:
    Český celok môže hovoriť o veľmi úspešnej sezóne. V uplynulom ročníku vybojovala Slavia double a kvalitné výkony predvádzala aj v Európe. V osemfinále vyradil český celok Sevillu, ale v štvrťfinále už nestačil na Chelsea. Slavia však proti anglickému súperovi predviedla výborný výkon, čo ocenil aj teraz už bývalý tréner Maurizio Sarri. K tímu sa pridala nová posila Nicolae Stanciu, niekdajší hráč Sparty, ale preč putoval slovenský reprezentant Miroslav Stoch.

    FC Spartak Trnava:
    To Trnava o úspešnej klubovej sezóne nemôže až tak moc hovoriť. Spartak ako obhajca titulu musel hrať v skupine o záchranu, s ktorou však napokon veľké problémy nemal. Trnava však získala slovenský pohár a takisto predviedla kvalitné výkony v Európskej lige. V základnej skupine si na svoje konto Trnava pripísala sedem bodov a len tesne jej ušla účasť vo vyraďovacej časti.

    V príprade nerozhodného výsledku po 90 minútach riadneho hracieho času nasleduje rozstrel zo značky pokutového kopu. Počas zápasu môže každý tréner využiť 6 striedaní.

    Oba celky sa netaja, že majú ambície získať túto trofej. Pre Spartak je to zároveň generálka pred prvým predkolom EL. Ako napokon toto stretnutie dopadne a kto tak zdvihne nad svoje hlavy pohár? Sledujte náš online prenos!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

    Miroslav Revaj

    Góly: 40. Souček (pen.), 61. Souček, 71. Hušbauer

    Karty:   36. Kúdela (SLA), 54. Masopust (SLA) – 47. Tavares (TRN), 54. Lovat (TRN), 74. Turňa (TRN)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 3:10. Střely mimo: 6:8. Rohy: 3:9.
    SK Slavia Praha: Kolář – Coufal, Kúdela, Deli, Bořil – Král, Souček – Masopust, Ševčík, Zmrhal – van Buren
    Náhradníci: Kovář – Deli, Zelený, Traoré, Hromada, Hušbauer, Baluta, Olayinka, Júsuf

    FC Spartak Trnava: Rusov – Turňa, Menich, Mitrea, Lovat – Jakúbek, Tešija, Oršula – Dangubić, Tavares, Sobczyk
    Náhradníci: Bolek, Urminský – Horváth, Marinkovič, Mesík, Záhumenský, Halilovič, Mihálek, Kelemen

    Rozhodca: Ivan Kružliak – Tomáš Somoláni, Branislav Hancko – Boris Marhefka