Tunisko – Mali 1:1 (kon.) | Maroko – Pobr. Slonoviny 1:0 (kon.) | Južná Afrika – Namibie 1:0 (kon.)
koniec
Tunisko
1:1 (0:0)
Mali
cz Piatok 28.06.2019, 16:30 • Suez Stadium (Suez) • Africký pohár národov • Skupina E
Predzápasové kurzy
     
    70
    Žlutou kartu dostává Diadie Samassékou (Mali).
     
    64
    Jako utržený od řetězu vlétl do souboje Ghailín Čaalalí (Tunisko) a žlutému potrestání neunikl.
     
    59
    „Nesportovní chování? Nic takového tolerovat nebudu,“ jako by říkal Joshua Bondo. Jeho slova si vyslechl Moussa Marega (Mali).
     
    42
    Fotbalisté Tuniska se snad totálně zbláznili! Znovu nepříjemně atakovali gólmana, a to už na hřišti začínají vířit emoce. Trestancem, který nešetrně zajel do Diarry, je Anís Badrí.
     
    37
    Tohle se nedělá! Iljás Schirí (Tunisko) kopačkou zasáhl vykopávajícího brankáře a po zásluze byl potrestán. Diarra to navíc nerozdýchává vůbec snadno a raději se nechává ošetřit.
     
    12
    S předchozím rozhodnutím hlavního arbitra nesouhlasil Diadie Samassékou (Mali), což mu dal od plic najevo. Výsledek? Další karetní trest.
     
    11
    Zápas už po deseti minutách poznal prvního hříšníka. Zlým mužem je Amadou Haidara (Mali), který se e středu hřiště provinil podražením.

    Lukáš Jasoněk

    Góly: 70. Chazrí – 60. Samassékou

    Karty:   37. Schirí (TUN), 42. Badrí (TUN), 64. Čaalalí (TUN) – 11. Haidara (MLI), 12. Samassékou (MLI), 59. Marega (MLI), 70. Samassékou (MLI)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 2:1. Střely mimo: 5:3. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 18:13.
    Tunisko: Hasan – Kišrída, Haddadí, Maríá, Bronn – Čaalalí, Schirí – Chazrí (C), Badrí (62. Msakni), Slití (84. Bin Muhamad) – Chiníssí (70. Šawát).
    Náhradníci: bin Mustafá, Bin Širífía – Awádhí, Baduí, Bin Muhamad, Dräger, Hníd, Šawát, Lamti, Msakni, Sasí, Srarfí.

    Mali: D. Diarra – H. Traoré, Y. Koné, Fofana, Wagué – Samassékou, K. Coulibaly, Haidara (86. Adama Traoré I) – Djenepo (75. Doumbia), Diaby (C) (80. Adama Traoré II), Marega.
    Náhradníci: Mounkoro, Kéïta – L. Coulibaly, Doucouré, Doumbia, Haidara, S. Koïta, Kouyaté, Sacko, Adama Traoré II, Adama Traoré I.

    Rozhodca: Bondo (Botswana)