Liberec – Varnsdorf 1:1 (kon.) | Slovan Bratislava – Bohemians sk 3:1 (kon.) | Vítkovice – Dubnica sk 0:2 (kon.)
Sturm Graz – Mladá Boleslav 1:0 (kon.)
koniec
SK Sturm Graz
1:0 (0:0)
FK Mladá Boleslav
cz Utorok 25.06.2019, 18:00 • UPC-Arena, Graz • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (19:44:45)
     
    Je konec! Mladá Boleslav nakonec nezvládla přípravné utkání se Sturmem Graz a prohrála 0:1! V první půli byl český celek o něco aktivnější a vypracoval si několik možností. Ta největší šance skončila na tyči. Po změně stran zlepšily obrany svůj výkon, ale přesto jsme viděli branku. Po faulu Takácse proměnil pokutový kop Philipp Hosiner!
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90
    Wiesner zastavil protiútok soupeře nedovoleným zákrokem a dostává žlutou kartu.
     
    90
    Český celek v samotném závěru zkusil překvapit soupeře dlouhým autem až do pokutového území. Nikdo v modrém se do zakončení nedostal.
     
    89
    Ladra si došel pro přihrávku až na polovinu hřiště. Mladé Boleslavi už moc času na vyrovnání nezbývá. Také trenér nabádá své svěřence k aktivitě.
     
    88
    Graz následně zahrával ještě jeden rohový kop. Povedený centr tentokrát přiletěl na zadní tyč, kde kralovala pozorná obrana Mladé Boleslavi.
     
    87
    Mohlo to být 2:0! Rakouský celek podnikl bleskový přechod do útoku. Amoah ještě předložil přihrávku na malé vápno, jenže nikdo v černém na jeho pobídku nedosáhl!
     
    86
    Philipp Hosiner se tentokrát zapojil do defenzivní činnosti svého celku. Autor dosud jediné branky přetlačil Ladru a získal míč pro Graz.
     
    85
    Fotbalisté Mladé Boleslavi se tlačí do pokutového území se snahou o vyrovnání. Český celek kombinuje kolem šestnáctky, ale nedaří se mu zakončit.
    83. Philipp HOSINER - 1:0
     
    83
    Sturm Graz právě vstřelil branku!
    Rakouský celek se dostává do vedení! K rozehrávce pokutového kopu se postavil PHILIPP HOSINER, který se štěstím propálil Jana Šedu!
     
    82
    Pozor! Takács fauloval v pokutovém území a Sturm Graz bude zahrávat pokutový kop!
     
    81
    Před branku Grazu pro změnu přiletěl prudký centr z pravé strany. Do zakončení se však nedostal nikdo z útočníků Mladé Boleslavi.
     
    80
    Zadáci Mladé Boleslavi si poradili s nákopem soupeře na polovinu českého celku. Hráči v modrém se hecují, aby rozhodli o své výhře.
     
    79
    Ladra napadal rozehrávku Grazu na jeho polovině. Rakouský celek musel do kombinace zapojit také brankáře.
     
    78
    Obrana Mladé Boleslavi dnes zvládá centrované míče svého soupeře na jedničku. Pro další nepovedený centr si došel brankář Šeda.
     
    77
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Přikryl, přichází Provazník.
     
    76
    Tomáš Přikryl si připravil míč v blízkosti pokutového území a zkusil zakončit pravačkou. Jeho rána však proskákala kolem zadní tyčky.

    Tomáš Kubečka

    Góly: 83. Hosiner (pen.)

    Karty:   10. Spendlhofer (MBL), 90. Wiesner (MBL)


    SK Sturm Graz: Siebenhandl – Schrammel (74. Trummer), Avlonitis, Lackner, Sakic, Jantscher (78. Amoah), Pink (46. Hosiner), Filip (46. Lema), Spendlhofer (74. Ferk), T. Koch (46. Kiteishvili), Obermair (46. Grozurek).
    Náhradníci: Schutzenauer, Kiteišvili, Grozurek, Hosiner, Ferk, Lema, Amoah, Trummer

    FK Mladá Boleslav: Šeda – Fulnek, Takács, Pudil, Túlio (61. Křapka) – Budinský (61. Ladra), Hubínek (46. Auer) – Wiesner, Matějovský (46. Bucha), Přikryl (76. Provazník) – Mešanovič (61. Jiří Klíma)