Dunajská Streda – Zagłębie S. sk 3:2 (kon.) | Opava – Brno 2:1 (kon.) | Zlín – Škendija 1:0 (kon.)
koniec
DAC 1904 Dunajská Streda
3:2 (2:2)
Zagłębie Sosnowiec
Nedeľa 23.06.2019, 11:00 • MOL Football Academy • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    50
    Dunajská Streda dala gól!

    Čo mu však pred chvíľou nevyšlo, tak si vynahradil teraz! DAC vyšiel aj tento rýchly brejk, keď Vida našiel pred bránkou súpera presnou prihrávkou TAYEHO TAIWA, ktorý bol zle pokrytý a pohodlne posiela svoj tím do vedenia 3:2!
     
    44
    Tím Zagłębie S. práve strelil gól!
    Je vyrovnané! Tak hostia sa predsa len dočkali vyrovnania ešte v prvom polčase, keď zahrávali priamy kop na útočnej polovici. V pokutovom území si potom najvyššie vyskočil BLAZEJ RADWANEK, ktorý hlavou dava svoj druhý gól v tomto zápase – 2:2!
     
    37
    Dunajská Streda dala gól!

    DAC ešte v prvom polčase otáča sta stretnutia! Toto bol opäť veľmi pekný prechod do útoku od domáceho celku, Čmelík našiel svojou prihrávkou na hranici pokutového územia MATEHO VIDU a ten presnou strelou pod brvno upravuje na 2:1!
     
    34
    Dunajská Streda dala gól!

    Veľký nápor domáceho celku napokon predsa len prináša gól ešte v prvom polčase! DAC založilo rýchly útočný výpad, Divković vyslal prízemný center pred bránu súpera, ktorý brankár Perdijić len vyrazil pred seba, k odrazenej lopte sa dostal STANISLAV BILENKYI a ten vyrovnáva na 1:1!
     
    19
    Tím Zagłębie S. práve strelil gól!
    Tak ako by som to celé privolal! Hostia založili rýchly protiútok, s loptou sa dostali až pred pokutové územie. Výborné čítanie hry predviedol BLAZEJ RADWANEK, ktorý skvelo vložil nohu do strely a od neho sa tak lopta odráža do siete – 0:1!

    Miroslav Revaj


    Hľadáme spravodajcu pre tím DAC 1904 Dunajská Streda. Viac informácií tu.

    Góly: 34. Bilenkyi, 37. Vida M., 50. Taiwo – 19. Radwanek, 44. Radwanek

    Nepremenená penalta: 86. Šimčák (DUN), brankár zneškodnil


    DAC 1904 Dunajská Streda: Jedlička – Šimčák, Csóka, Bednár, Blackman – Koštrna – Bilenkyi, Vida M. – Divković, Taiwo, Čmelík
    Náhradníci: Slančík – Matúš, Nagy, Dániel, Sharani, Boateng, Magyar, Švec, Basiru, Dolinský, Veselovský, Bögi

    Zagłębie Sosnowiec: Perdijić – Malecki, Steward, Andronic, Pribula, Radwanek, Kieca, Ciofu, Ploczak, Kraczunow, Grzelak,