Francúzsko – Veľká Británia 3:4 (po pr.) | Švédsko – Lotyšsko 5:4 (kon.) | Kanada – Dánsko 5:0 (kon.)
Rakúsko – Taliansko 3:4 (2:3 po s.n.)
koniec po predl.
Francúzsko
3:4 (0:0, 3:2, 0:1 - 0:1)
Veľká Británia
Pondelok 20.05.2019, 16:15 • STEEL aréna Košice • Majstrovstvá sveta • Skupina A
Predzápasové kurzy
Partner:
    62:03 Benjamin Davies (GBR) - 3:4
    62:03 Ben Bowns (GBR) - 3:4
     
    62:03
    Veľká Británia dala gól!
    Neskutočné sa stalo skutočnosťou! Veľká Británia posiela Francúzov do B-kategórie! BEN DAVIES dostal fantastickú prihrávku medzi kruhy, kde bol úplne sám a nádherným blafákom si vychutnal Hardyho! Asistencia: Jonathan Philipps.
    45:16 Robert Farmer (GBR) - 3:3
     
    45:16
    Veľká Británia dala gól!
    Neuveriteľné veci sa dejú v Steel aréne! ROBERT FARMER predviedol obrovskú dávku drzosti a spoza brány sa natlačil pred Hardyho. Ponad rameno poslal puk, na ktorý francúzsky brankár nestihol reagovať. Obrancovia sa len bezmocne prizerali. Asistencia: David Philipps.
    38:04 Mike Hammond (GBR) - 3:2
     
    38:04
    Veľká Británia dala gól!
    Druhá individuálna chyba v podaní francúzskych hokejistov. Tentoraz sa jej dopustil skúsený Kévin Hecquefeuille. O´Connor vystrelil do hradby tiel a obrana Francúzov si nedala pozor na voľného MIKEA HAMMONDA, ktorý poslal puk do poloprázdnej bránky. Asistencia: Ben O´Connor.
    34:59 Robert Dowd (GBR) - 3:1
     
    34:59
    Veľká Británia dala gól!
    Bozona teraz určite nepochváli tréner. Vyrobil fatálnu hrúbku. Krížom cez tretinu prihrával puk, ale len na hokejku O´Connora, ktorý poslal prihrávku za Manaviana a ROBERT DOWD vystrúhal efektný blafák na Hardyho. Asistencia: Ben O´Connor.
    27:37 Anthony Rech (FRA) - 3:0
     
    27:37
    Francúzsko dalo gól!
    Raketový gól, ktorý zaznamenal ANTHONY RECH. Zdá sa, že je rozhodnuté. Toto už hostia asi nerozchodia. Asistencia: Valentin Claireaux.
    27:31 Florian Chakiachvili (FRA) - 2:0
     
    27:31
    Francúzsko dalo gól!
    Britom sa záchrana vzďaľuje. Treille preletel poza bránku a prihrával až na čiaru Chakiachvilimu. SACHA TREILLE odviedol výbornú robotu, keď clonil Bownsovi vo výhľade a ešte tečoval puk do siete. Asistencia:Sacha Treille.
     
    23:36
    Francúzsko dalo gól!
    Francúzi sa približujú k záchrane v A-kategórii. Manavian ulovil puk v strednom pásme a ťahal ho až k rohu mantinelu. Odtiaľ prišla prihrávka pred bránku. ANTHONY RECH prestrelil hosťujúceho brankára, ktorý sa stihol presunúť k pravej žrdi, ale dostal strelu do protipohybu. Asistencie: Antonin Manavian a Timothé Bozon.
    Anthony Rech (FRA) - 1:0

    Ivan Harčár

    Góly a asistencie: 24. Rech (Manavian, Bozon), 28. Treille (Chakiachvili), 28. Rech (Claireaux) – 35. Dowd (O'Connor), 39. Hammond (O'Connor), 46. Farmer (D. Phillips), 63. Davies (J. Phillips)


    Francúzsko: Hardy (Buysse) – Janil, Manavian, Chakiachvili, Thiry, Gallet, Hecquefeuille (A), Dame-Malka – Texier, Guttig, Fleury (C) – Bozon, Claireaux (A), Rech – Treille, Valier, Bertrand – Berthon, Ritz, Leclerc – Perret.
    Veľká Británia: Bowns (Whistle) – O'Connor, D. Phillips, Lee, Richardson (A), Ehrhardt, Mosey, Billingsley – Farmer, Hammond, Dowd (A) – Lake, Davies, Betteridge – Kirk, Perlini, Shields – Lachowicz, Myers, J. Phillips (C) – Ferrara.

    Rozhodca: Kaukokari (Fín.), Stano (SR) – Kaderli (Švaj.), Leemmakers (Hol.).