Frankfurt – Chelsea 1:1 (kon.) | Arsenal – Valencia 3:1 (kon.)
koniec
Eintracht Frankfurt
1:1 (1:1)
Chelsea FC
Štvrtok 02.05.2019, 21:00 • Commerzbank-Arena, Frankfurt • Európska liga • Semifinále
Predzápasové kurzy
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (23:02:14)
     
    Držanie lopty: 36 % : 64 %.
    Strely na bránu: 1:5.
    Strely mimo: 2:6.
    Rohy: 4:11.
    Ofsajdy: 2:1.
    Fauly: 16:9.
     
    Frankfurt bude s nerozhodným výsledkom asi spokojnejší, väčšinu druhého polčasu sa totiž ani len nedostal poriadne na polovicu Chelsea. Hostia mali chvíľami skutočne drvivý tlak, svoje šance ale nedokázali využiť a mohli za to v závere pykať. Niekoľko nebezpečných situácií si totiž vytvoril i domáci tím, ani on ich ale nedokázal premeniť. Po prvom zápase je tak v lepšej pozícii Chelsea, ktorá strelila gól vonku a doma jej stačí na postup do finále neinkasovať gól.
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Rodeho prihrávka na Kostića pred šestnástkou Chelsea nebola presná a namiesto toho dostali hostia loptu priamo do rýchleho protiútoku. Našťastie pre domácich si hostia neporozumeli a o loptu prišli.
     
    90+3
    Striedajúci Willems sa hneď zapojil do hry, keď sa snažil nájsť nákopom z pravej strany spoluhráčov pred bránou Chelsea. Center sa mu ale veľmi nevydaril a s prehľadom ho chytil brankár Arrizabalaga.
     
    90+2
    Striedanie v tíme Eintracht Frankfurt: z ihriska odchádza Mijat Gaćinović, prichádza Jetro Willems.
     
    90+1
    Giroud sa znovu dral za nákopom zo stredu ihriska, znovu sa ale previnil útočným faulom v súboji s Hintereggerom.
     
    90
    Bude sa hrať ešte päť minút.
     
    89
    Center odvrátila obrana Chelsea a následne fauloval v súboji o loptu Gaćinović Kantého. Srb hneď potom dostal kŕče, od ktorých mu pomáhajú spoluhráči.
     
    88
    Jović obral o loptu Pedra v strede ihriska a na ľavom krídle ho prešprintoval. Krídelníkovi Chelsea tak nezostalo nič iné, len ho faulovať. Domáci získavajú priamy kop takmer od rohovej zástavky.
     
    87
    Na trávniku po súboji s Abrahamom leží Pedro. Ten signalizuje rozhodcovi, že ho domáci kapitán zasiahol lakťom, ani tentokrát ale del Cerro Grande nereaguje.
     
    86
    Hostia si vôbec neporozumeli pri rozohrávke a takmer za to pykali! Jorginho po odkope od brány rozohral na Rodeho, ktorý sa dral hneď k bráne. K odrazenej lopte sa potom dostal ešte i Jović, jeho strelu ale zablokoval pred odkrytou bránou David Luiz.
     
    85
    Na center z rohu si skvele nabehol Abraham, ktorý sa uvoľnil od obrancu Chelsea, zblízka ale poslal loptu nad Arrizabalagovu bránu.
     
    84
    Domáci v závere zvyšujú svoju aktivitu. Paciência si narazil loptu s da Costom, Jorginho im ju ale odkopol na rohový kop.
     
    82
    Striedanie v tíme Chelsea FC: z ihriska odchádza Ruben Loftus-Cheek, prichádza Mateo Kovačić.
    81.
    https://gfycat.com/upload/results
     
    81
    Da Costa krásnou kľučkou obišiel Davida Luiza a prihrávkou pred bránu hľadal Paciênciu. Ten sa snažil loptu pred Arrizabalgom zasiahnuť sklzom, chýbalo mu však na to pár centimetrov a hrací predmet tak doskákal mimo bránu hostí.
     
    80
    Abraham zablokoval strelu Emerson a obranca Chelsea potom kapitána domácich fauloval. Domáci trochu naťahujú čas pri rozohrávke.
     
    79
    Eintracht získal prvý rohový kop v druhom polčase. Po rozohrávke na krátko sa presadil na ľavej strane Rode, jeho center bol zablokovaný. Domáci ešte signalizujú ruku Girouda, hlavný rozhodca však necháva pokračovať v hre.
     
    78
    Hazard prudkým centrom našiel hlavu nabiehajúceho Davida Luiza, ktorého rovnako prudkú hlavičku chytil skvelým zákrokom brankár domácich Trapp.
     
    77
    Emerson bol podrazený na ľavej strane, Chelsea tak získava priamy kop. Jeho rozohrávku vykoná Eden Hazard.
     
    76
    I tento center odhlavičkoval nejaký z brániacich hráčov Frankfurtu, znovu ale len k hráčom Chelsea. Tlak hostí je v posledných minútach skutočne drvivý a domáci nevedia, kam skočiť.
     
    75
    Strelu Loftus-Cheeka z ľavej strany vyrazil Trapp len k Hazardovi, ktorého dorážku zablokoval Hasebe na rohový kop.
     
    74
    Emerson centrom z ľavej strany našiel Girouda, ktorý sa obtočil s loptou okolo Hintereggera. Jeho prihrávku pred bránu Frankfurtu nedokázal zasiahnuť nikto z hráčov v pokutovom území a lopta preletela až na druhú stranu.
     
    73
    Striedanie v tíme Eintracht Frankfurt: z ihriska odchádza Gélson Fernandes, prichádza Gonçalo Paciência.
     
    72
    Giroud po krátkej kombinácii strieľal z hranice šestnástky Frankfurtu. Bránu minul, domáci si už ale skutočne koledujú o inkasovaný gól.
     
    71
    Emerson našiel prihrávkou z ľavej strany v strede šestnástky Eintrachtu úplne voľného Pedra, ktorému pri spracovaní lopta odskočila. Da Costa mu ju napokon odkopol.
     
    69
    Domáci sa po dlhom čase dostali k lopte, Chelsea ich ale skvelým presingom drží na ich polovicu. Jović napokon nepresnou prihrávkou na spoluhráča poslal loptu do autu.
     
    68
    Hazard sa snažil asi zaskočiť gólmana Trappa centrom letiacim do brány, domáci brankár bol však pozorný a loptu vyboxoval. Znovu ju ale získali hostia.
     
    67
    Tlak hostí v druhom polčase ale pokračuje. Emerson sa individuálne presadil po ľavej strane, znovu ale bol jeho center zablokovaný na rohový kop.
     
    66
    Jorginho si skvelým prvým dotykom posunul loptu v pokutovom území a po súboji s Hintereggerom spadol. Hostia požadujú penaltu, hlavný rozhodca ale nepíska nič.
     
    64
    Center na prednú tyč znovu obrana Frankfurtu odvrátila a tentokrát sa domácim podarilo i rýchlo zaútočiť. Jović hľadal pasom na ľavú stranu Kostića, ten ale nedokázal túto prihrávku spracovať na hracej ploche.
     
    63
    Giroud si skvele nabehol na ľavú stranu na center Jorginha a snažil sa o strelu z otočky, tú však zablokoval na rohový kop Hinteregger.
     
    61
    Striedanie v tíme Chelsea FC: z ihriska odchádza Willian, prichádza Eden Hazard.
     
    61
    Žltú kartu dostáva za podrazenie Loftus-Cheeka zozadu Gélson Fernandes (Eintracht Frankfurt).
     
    60
    Rohový kop domáci odvrátili do bezpečných priestorov, hostia sa ale znovu dostali k lopte a pokračujú vo zvyšujúcom sa tlaku.
    59. David Luiz (CHE)
     
    59
    David Luiz nádhernou strelou z priameho kopu mieril pod brvno a brankár Trapp jeho pokus končekmi prstov vyrazil na brvno svojej brány!
     
    58
    Žltú kartu za podrazenie Williana pred vlastnou šestnástkou dostáva Makoto Hasebe (Eintracht Frankfurt). Chelsea bude mať priamy kop zo zaujímavej pozície.
     
    57
    Chelsea pokračuje v tlaku. Loftus-Cheek našiel prihrávkou na ľavú stranu Williana, ktorý si loptu posunul na stred a vystrelil. So slabým pokusom do stredu brány si poradil Kevin Trapp.
     
    56
    Kanté stratil loptu na útočnej polovici, potom ale Jorginho veľmi tvrdým zákrokom o ňu pripravil prenikajúceho Rodeho. Navzdory veľkému piskotu domácich fanúšikov sa faul nepískal.
     
    55
    Chelsea je v druhom polčase zatiaľ výrazne aktívnejšia. Pedro sa snažil spracovať nákop Davida Luiza, avšak nedokázal to a loptu získal brankár domácich Trapp.
    54. Ruben Loftus-Cheek (CHE)
     
    54
    Krásny rýchly protiútok Chelsea! Loftus-Cheek potiahol loptu k šestnástke, narazil si ju s Pedrom a potom z pravej strany strieľal z prvej. Jeho pokus končí nad bránou Eintrachtu.
     
    52
    Da Costa dobrým napádaním pripravil Davida Luiza o loptu, obranca Chelsea mu ale tento zákrok vrátil a da Costa, asi z frustrácie, potom Brazílčana fauloval.
     
    51
    Tak Jorginho sa napokon postavil na nohy a s obviazanou hlavou bude pokračovať v zápase.
     
    50
    Rode už je na nohách, Jorginho ale naďalej leží a zatiaľ sa nedvíha z trávnika.
     
    49
    V strede poľa sa zrazili hlavami v hlavičkovom súboji Rode a Jorginho. Hlavný rozhodca okamžite volá na trávnik lekárov oboch tímov.
     
    48
    Hostia sa hneď posunuli k šestnástke Frankfurtu. Jorginho vysunul na ľavom krídle do nábehu Emersona, k centru sa však ľavý obranca Chelsea už nedostal.
     
    47
    Eintrachtu sa prechod do útoku nevydaril. Nákop Hintereggera skončil u obrancov Chelsea, ktorí otáčajú hru.
     
    46
    Výkop druhého polčasu mali domáci. Cez prestávku nedošlo k žiadnym striedaniam.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Druhý polčas sa začne približne o 22:04.
     
    Prvý polčas priniesol futbal vo vysokom tempe a nerozhodný výsledok 1:1. Po aktívnom úvode Chelsea získali iniciatívu domáci, ktorí sa zásluhou Jovića dočkali i vedúceho gólu. Postupne sa však hostia dostali do zápasu a s blížiacim sa záverom polčasu zvyšovali svoj tlak, až sa vďaka Pedrovi dočkali vyrovnania. Uvidíme, ako na tento vývoj zareagujú v druhom polčase domáci, v závere prvého polčasu totiž vypadali, akoby im už trochu dochádzali sily.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Bude sa hrať ešte jednu minútu.
    45. Pedro (CHE) - 1:1
     
    45
    Chelsea dala gól!
    Hostia sa dočkali vyrovnávajúceho gólu! Po rohovom kope sa dostal k lopte Loftus-Cheek, ktorý ju udržal proti trom spoluhráčom a prihral na stred PEDROVI. Ten si zasekol obrancu a prudkou strelou k ľavej tyči prekonal Trappa.
     
    45
    Trapp vyboxoval center z rohu, znovu sa však k lopte dostali hostia. Domáci sa už zjavne snažia len o udržanie náskoku do polčasovej prestávky.
     
    44
    Willian obišiel Abrahama i Fernandesa a už takmer z bránkovej čiary hľadal nabiehajúcich spoluhráčov. Hinteregger loptu odkopol na rohový kop.
     
    43
    Po ňom sa k lopte pri rohu šestnástky Frankfurtu znovu dostal Loftus-Cheek, naviedol si ju na stred a z hranice pokutového územia strelou po zemi tesne minul domácu bránu.
     
    42
    Hostia tak prakticky bez prerušenia pokračujú v kombinácii. K odrazenému centru sa dostal Loftus-Cheek, ktorého strela bola zablokovaná na rohový kop.
     
    41
    Nákop za obranu Eintrachtu letel na Girouda, ktorý namiesto priamej strely posúval loptu na spoluhráča pätičkou. Tým ju však len prihral Abrahamovi, ktorý ju pod tlakom odkopol na polovicu Chelsea.
     
    40
    Po rohovom kope sa previnil útočným faulom pri nábehu Giroud, hostia sa ale k lopte rýchlo dostali. Postupnou kombináciou dostávajú teraz domácich pod tlak.
     
    39
    Po ňom sa lopta dostala k hosťom, ktorí okamžite vyrazili dopredu. Pedro sa rozhodol pre strelu spoza šestnástky, jeden z obrancov Eintrachtu však tento pokus zablokoval na rohový kop.
     
    38
    Gaćinović si nabehol na prihrávku na krátko a snažil sa o individuálny prienik do šestnástky hostí, získal však len ďalší roh.
     
    37
    Rode poslal výborný center na zadnú tyč a pred Falletteom na poslednú chvíľu tečoval hlavou na rohový kop Giroud.
     
    37
    Jorginho zasiahol na vlastnej polovici vysokou nohou Jovića do hrudi. Domáci získavajú priamy kop.
     
    36
    Po tomto rohu pre zmenu zakončoval z rohu pokutového územia Willian, loptu ale zakrútil smerom od Trappovej brány, a tak skončila mimo domácu bránu.
     
    35
    Willian si narazil loptu s Emersonom na ľavom krídle a zablokovaným centrom získali hostia ďalší rohový kop.
     
    34
    Roh rozohrala Chelsea na krátko, Emersonovi ale domáci loptu odkopli do autu.
     
    33
    Willian si navádzal loptu z ľavej strany na stred, dobre ale zasiahol Hasebe, ktorý mu na poslednú chvíľu odkopol loptu na rohový kop.
     
    32
    Willianovu prihrávku sa snažil z prvej predĺžiť na spoluhráča Pedro, zasiahol však Abrahama. Podľa hlavného rozhodcu zasiahol Abraham loptu ramenom, spomalený záber však odhalil, že pravdu mal skôr Pedro, ktorý signalizoval ruku.
     
    31
    Hostia potom dostali domácich pod veľký tlak a Hinteregger musel loptu odkopnúť až k brankárovi Arrizabalagovi. Chelsea má loptu, útočí však do plných.
     
    30
    Po kombinácii Chelsea ju už ale na vlastnej polovici získal. Da Costa dokázal nacentrovať cez Emersona z pravej strany, loptu však odkopol David Luiz.
     
    28
    Eintracht posunul svoj presing veľmi vysoko, loptu ale nezíska. Rode totiž podrazil zozadu Kantého.
    27. Pedro (CHE)
     
    27
    Pedro si prvým dotykom posunul loptu a druhým tvrdo vystrelil spoza šestnástky. Jeho prízemný pokus tesne minul Trappovu bránu.
     
    26
    Na opačnej strane sa dostal pri rohovej zástavke k lopte Giroud a trochu netypicky na jeho štandardný spôsob hry centroval do pokutového územia. Tam však práve on sám chýbal, takže loptu s pokojom chytil do rúk brankár Trapp.
     
    25
    Domáci pokračujú v nápore i po strelenom góle. Ďalší útok ťahal po ľavej strane Rode, dostal sa ale do príliš ostrého uhla a tam o loptu prišiel.
    23. Luka Jović (FRN) - 1:0
     
    23
    Frankfurt dal gól!
    Domáci otvárajú skóre! Rýchly protiútok po zisku lopty zakončil centrom z ľavej strany Kostić, ktorý našiel medzi obrancami Chelsea úplne voľného LUKU JOVIĆA. Ten trochu netypicky zakončoval loptu letiacu v pomerne nízkej výške hlavou, poslal ju však k ľavej tyči, kde na ňu Arrizabalaga nedokázal dosiahnuť.
     
    22
    Frankfurt postupne zvyšuje svoju aktivitu. Loptu držia domáci pevne pod kontrolou a kombinačnou hrou ju v posledných minútach nepožičiavajú hosťom.
     
    21
    Jeho center preletel po niekoľkých odrazoch na zadnú tyč ku kapitánovi Eintrachtu Abrahamovi, ktorý z voleja namieril nad Arrizabalagovu bránu.
     
    20
    Rode sa po krátkom ošetrení vracia na trávnik. Rozohrávku priameho kopu si berie na starosť Kostić.
     
    19
    Žltú kartu dostáva Andreas Christensen (Chelsea FC). Ten ostrým sklzom zostrelil pri autovej čiare prenikajúceho Rodeho, ktorý musí byť ošetrený. Priamy kop pre Eintracht.
     
    18
    Kostićov center sa cez niekoľkých hráčov Chelsea dostal na pravú stranu, odkiaľ posielal strieľanú prihrávku do bránkoviska hostí da Costa. Arrizabalaga bol pripravený a loptu s istotou chytil.
     
    17
    Oba tímy si teraz niekoľkokrát rýchlo odovzdali loptu v strede poľa, až ho napokon pod svoju kontrolu získal domáci tím. Ten sa postupne posúva k šestnástke Chelsea.
     
    16
    Da Costa zachytil prihrávku Jorginha a loptu potiahol z vlastnej polovice až k pokutovému územiu Chelsea. Jeho center bol zablokovaný a podobne dopadla i Kostićova strela.
     
    15
    Hasebe hosťom pod ich aktívnym presingom rýchlo odovzdal loptu a tí tak môžu v podstate pokračovať vo svojom postupnom útoku. Ten prebieha hlavne na pravej strane útočnej polovice.
     
    14
    Na opačnej strane sa snažil Jorginho nájsť medzi obrancami Frankfurtu Girouda, jeho prihrávka ale bola pre francúzskeho útočníka príliš rýchla.
     
    13
    Da Costa sa dostal po pravej strane k šestnástke Chelsea a centrom na druhú stranu hľadal Kostića. Srb sa snažil zakončiť z voleja, loptu ale dobre netrafil a len ju vystrelil do výšky.
     
    12
    Domáci sa snažili o postupný útok, obrana Chelsea je ale zoradená v pevných obranných šíkoch na vlastnej polovici. Čierni zatiaľ kombinujú v úctivej vzdialenosti.
     
    11
    Pedro si po rýchlom prechode hostí nabiehal na kolmý pas Loftus-Cheeka za obranu Eintrachu, jeho dlhý pas ale nedokázal spracovať.
     
    9
    K tlaku sa po chvíli dostala i Chelsea. Do pokutového územia Eintrachtu priletelo niekoľko nebezpečných centrov, so všetkými si ale obrana domácich poradila.
     
    8
    Falette centrom na zadnú tyč hľadal da Costu, ten už ale nedokázal spracovať loptu na hracej ploche. Eintracht však začína zatláčať hostí.
     
    7
    Jorginho a Kanté spoločne faulovali rozohrávajúceho Rodeho. Domáci tak získavajú dostatok času a priestoru na pokojné založenie útočnej akcie.
     
    6
    Hinteregger podrazil v strede poľa Loftus-Cheeka. Hostia rozohrali štandardku po faule na krátko, po nepresnej prihrávke na Girouda sa však k lopte dostal gólman Eintrachtu Trapp.
     
    5
    Až teraz sa im to podarilo, hostia však hráčov Frankfurtu postupne vytlačili na ich polovicu a donútili k prihrávke na brankára. Odkop Trappa potom skončil u obrancov Chelsea.
     
    4
    Hostia vstúpili do zápasu veľmi aktívne a domáci sa ešte poriadne nedostali k lopte.
     
    3
    David Luiz ďalším nákopom našiel na pravom krídle Pedra, ktorý druhým dotykom nacentroval pred domácu bránu. Trapp s istotou center chytil.
     
    2
    Pedro si spracoval dlhý pas na pravé krídlo a jeho center bol zablokovaný na rohový kop Chelsea. Center Williana zo štandardky potom obrana Frankfurtu odvrátila do bezpečia.
     
    1
    Výkop zápasu mala Chelsea. Hostia loptu okamžite nakopli na Williana vpredu, ten ale v obkľúčení hráčov Eintrachtu prihral loptu dozadu. Po nepresnom nákope končí hrací predmet v rukaviciach domáceho brankára Trappa.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Domáci Frankfurt bude hrať v čiernych dresoch, hostia v žltých.
     
    Za pôsobivého chorea domácich fanúšikov nastupujú oba tímy na hraciu plochu.
     
    Úvodné zostavy:

    Eintracht Frankfurt: Trapp – D. Abraham (C), Hasebe, Hinteregger, D. da Costa – Rode, G. Fernandes, Falette – Gaćinović, Jović, Kostić.
    Náhradníci: Rönnow – de Guzmán, N'Dicka, Paciência, Torró, Willems, Chandler.

    Chelsea FC: Arrizabalaga – Azpilicueta (C), David Luiz, Christensen, Emerson – Kanté, Jorginho, Loftus-Cheek – Pedro, Giroud, Willian.
    Náhradníci: Caballero – M. Alonso, Barkley, E. Hazard, Higuaín, Zappacosta, Kovačić.

    Rozhodca: del Cerro Grande – Yuste, Alonso (všetci Španielsko).
     
    Chelsea FC

    Londýnsky klub je na tom takmer presne tak isto, ako domáci tím. Chelsea je dve kolá pred koncom na štvrtom mieste, o dva body pred piatym Arsenalom. I jej forma však vykazuje klesajúcu tendenciu, po siedmich zápasoch bez prehry totiž nedokázala vyhrať posledné tri zápasy v Premier League.

    V Európskej lige doteraz Chelsea postupovala bez väčšieho zaváhania ďalej. Svoju základnú skupinu vyhrala s bilanciou 5 výhier a 1 remíza a vo vyraďovacej časti likvidovala jedného súpera za druhou. Najskôr vyradila švédske Malmö (2:1 vonku, 3:0 doma), potom v osemfinále Dynamo Kyjev (3:0 doma, 5:0 vonku) a vo štvrťfinálu pražskú Slaviu (1:0 vonku, 4:3 doma). Chelsea tak doteraz v Európskej lige ešte neprehrala a v play-off vyhrala všetky svoje zápasy.
     
    Eintracht Frankfurt

    Frankfurtu sa v domácej súťaži darí a tri kolá pred koncom Bundesligy drží štvrté miesto, znamenajúce postup do nasledujúcej sezóny Ligy majstrov. Jeho ligová forma však vykazuje klesajúcu tendenciu. Po šiestich výhrach za sebou nedokázal Eintracht vyhrať posledné tri ligové zápasy a jeho náskok na štvrtom mieste sa zmenšil na tri body.

    V Európskej lige je Eintracht asi najväčším prekvapením semifinálovej štvorice. Do vyraďovacej fázy sa dostal po suverénnom triumfe v skupine H, kde vyhral všetkých šesť zápasov proti Olympique Marseille, Laziu Rím a cyperskému Apollonu Limassol. V jarnom play-off potom postupne vyradil ukrajinský Šachtar Doneck (2:2 vonku, 4:1 doma), v osemfinále Inter Miláno (0:0 doma, 1:0 vonku) a vo štvrťfinále lisabonskú Benficu (2:4 vonku, 2:0 doma). Frankfurt tak za celú sezónu prehral v Európskej lige jediný zápas.
     
    Vitajte pri on-line prenose zo semifinálového zápasu Európskej ligy medzi Eintrachtom Frankfurt a Chelsea FC. Stretnutie sa začne o 21:00.

    Michal Sadlek

    Góly: 23. Jović – 45. Pedro

    Karty:   58. Hasebe (FRN), 61. G. Fernandes (FRN) – 19. Christensen (CHE)


    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 1:5. Střely mimo: 2:6. Rohy: 4:11. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 16:9.
    Eintracht Frankfurt: Trapp – D. Abraham (C), Hinteregger, Falette – D. da Costa, G. Fernandes (73. Paciência), Hasebe, Kostić – Gaćinović (90+2. Willems), Rode – Jović.
    Náhradníci: Rönnow – de Guzmán, N'Dicka, Paciência, Torró, Willems, Chandler.

    Chelsea FC: Arrizabalaga – Azpilicueta (C), David Luiz, Christensen, Emerson – Kanté, Jorginho, Loftus-Cheek (82. Kovačić) – Pedro, Giroud, Willian (61. E. Hazard).
    Náhradníci: Caballero – M. Alonso, Barkley, E. Hazard, Higuaín, Zappacosta, Kovačić.

    Rozhodca: del Cerro Grande – Yuste, Alonso (všetci Španielsko)
    Štvrtok 09.05.2019
    Chelsea - Frankfurt 1:1

    Góly: 28. Loftus-Cheek – 49. Jović

    Karty:   52. Kovačić (CHE), 82. Azpilicueta (CHE) – 38. Falette (FRN), 90+1. de Guzmán (FRN), 90+1. D. Abraham (FRN)


    Penaltový rozstrel:

    1. séria:
    0:1   Sébastien Haller (FRN)
    1:1   Ross Barkley (CHE)
    2. séria:
    1:2   Luka Jović (FRN)
    1:2   César Azpilicueta (CHE)
    3. séria:
    1:3   Jonathan de Guzmán (FRN)
    2:3   Jorginho (CHE)
    4. séria:
    2:3   Martin Hinteregger (FRN)
    3:3   David Luiz (CHE)
    5. séria:
    3:3   Gonçalo Paciência (FRN)
    4:3   Eden Hazard (CHE)