Omsk – CSKA Moskva 0:2 (kon.)
koniec
Avangard Omsk
0:2 (0:0, 0:0, 0:2) Stav série: 0:3
CSKA Moskva
cz Streda 17.04.2019, 18:30 • Balašicha Arena • Play-off KHL • Finále
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:04 Michail GRIGORENKO - 0:2
     
    59:04
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Cody Franson se dostal v útoku ke střele, ale odražený kotouč skončil jen vedle branky. Následně se ale po pravé straně do útoku dostal MICHAIL GRIGORENKO, kterému se z pravého kruhu povedlo trefit odkrytou klec a CSKA přidá třetí finálový střípek. Asistence: Nikita Nestěrov.
     
    58:10
    Igor Bobkov opustil branku a Omsk je v šesti! Loterie začala.
     
    55:22
    Konečně také šance na straně domácích! Ansel Galimov se po stahovačce na levém kruhu dostal ke střele, ale pokusem k pravé tyči se nakonec přes Sorokina neprosadil.
    43:02 Sergej ANDRONOV - 0:1
     
    43:02
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je SERGEJ ANDRONOV, který se prosazuje po parádní individuální akci a CSKA jde do jednobrankového vedení! Hostující jedenáctka si najela k pravému kruhu a svižnou ránou o levou tyčku skóruje. Asistence: Klas Dahlbeck.
     
    40:41
    Kirill Kaprizov se mezi kruhy dostal ke střele a byl v luxusní pozici. Pod nohy ruského hráče ale padl bránící hráč a stav se tak nemění!
     
    40:16
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Jevgenij Medveděv – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    37:42
    Od modré nahazoval Klas Dahlbeck a u levé tyčky zakončoval Sergej Andronov. Jeho pokus zblízka ale skvěle pokryl Bobkov, který dnes chytá naprosto parádně!
     
    32:06
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Viktor Stålberg – 2 min., vysoká hůl).
     
    27:53
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Ivan Tělegin – 2 min., podrážení).
     
    27:20
    Akce na obou stranách. Nejdříve se neprosadil Maxim Šalunov ze středu hřiště, na druhé straně neprostřelil Sorokina z levé strany Denis Zernov!
     
    24:11
    Viktor Stålberg chtěl jít do útočné třetiny, ale Alexej Jemelin si předtím pomohl krosčekem a bude druhým domácím hráčem, jenž odjede na lavici hanby.
    23:46 Neuznaná branka Zernova
     
    23:46
    Denis Zernov nebude prvním střelcem utkání! Po obtočení branky se domácí útočník prosadil bruslí, branka byla nakonec po volání odvolána.
     
    21:33
    Maxim Šalunov měl na hokejce první branku! V přesilovce zakončoval v brankovišti, ale jeho rána gólem nakonec neskončila. Bobkov dnes chytá fantasticky.
     
    19:50
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Cody Franson – 2 min., krosček).
     
    18:45
    Obrovské šance CSKA! Konstantin Okulov byl dalším hráčem, jenž měl na hokejce úvodní branku. Hostující jednasedmdesátka se dostala k volnému kotouči u pravé tyčky, bekhendové zakončení ale Bobkov neskutečně vyrazil.
     
    17:59
    Pavel Karnauchov dostal přihrávku před branku, kde byl tísněn, ale i tak zakončil. Hostující hokejista ale nakonec zamířil jen vedle levé tyčky.
     
    16:31
    Kirill Kaprizov ukázal své přednosti. Na pravém kruhu se skvěle uvolnil a ze středu poté zakončoval. Jeho rána šla k pravé tyčce, ale Bobkov zachytil rukou velkou šanci talentovaného Rusa!
     
    13:34
    Andrej Světlakov také se solidní tečí! Od modré čáry přišlo nahození a hostující útočník kotouč krásně tečoval, Igor Bobkov si svou první tyčku ale nakonec pohlídal.
     
    12:34
    Kirill Semjonov poté stál mezi kruhy a po střele od modré čáry se dostal k teči. Kotouč šel do vzduchu a padal do branky, nakonec ale Sorokin zasahovat nemusel a puk spadl jen těsně vedle levé tyčky!
     
    09:03
    Hned po vhazování přišla další obrovská šance, nyní se ale zaskvěl Igor Bobkov! Anton Slepyšev se dostal k volnému kotouči a u pravé tyčky zakončoval, Bobkov ale natáhl lapačku a vytáhl první zázračný zákrok večera.
     
    07:34
    Sergej Šumakov se poté dostal do přečíslení a celou akci zakončoval přihrávkou na pravý kruh. Z této pozice přišla rychlá rána, ale Ilja Sorokin úžasně zakročil.
     
    06:40
    Další obrovské šance! Sergej Širokov nejdříve objel branku a zblízka se pokoušel dostat puk do branky Sorokina, ale neuspěl. Do branky se nedostala ani následná dorážka před brankou!
     
    05:30
    Linden Vey se nadvakrát dostal ke střeleckému pokusu. Igor Bobkov si ovšem poradil se střelou z levého kruhu i následné dorážce mezi kruhy.
     
    01:24
    V ještě větší šanci Sergej Širokov! Domácí forvard si najel před branku, kde zakončoval v lehčím pádu. Ilja Sorokin ovšem jeho zakončení parádně zneškodnil.

    David Panuška

    Góly a asistencie: 44. Andronov (Dahlbeck), 60. Grigorenko (Nesterov)


    Avangard Omsk: Bobkov (Nalimov) – Franson, Medvedev, Pokka, Jemelin, Bondarev, Čudinov, Pivcakin – Desharnais, Beck, Stålberg – Zernov, Michejev, Širokov – A. Galimov, Semionov, Šumakov – Manukjan, Stas, Fisenko – Jaremčuk.
    CSKA Moskva: Sorokin (L. Johansson) – Nesterov, Blažijevskij, M. Robinson, Dahlbeck, Marčenko, Naumenkov, A. Romanov – Slepyšev, Vey, Grigorenko – Andronov, P. Karnauchov, Scott – Popov, Okulov, Šalunov – Telegin, Rtiščev, Svetlakov – Kaprizov.

    Rozhodca: Gofman, Fraňo – Lazarev, Šeljanin
    Omsk 0 4 CSKA Moskva
    #1 Sobota 13.04.2019 • 16:00
    CSKA Moskva - Omsk 5:2
    #2 Pondelok 15.04.2019 • 18:30
    CSKA Moskva - Omsk 3:0
    #3 Streda 17.04.2019 • 18:30
    Omsk - CSKA Moskva 0:2
    #4 Piatok 19.04.2019 • 18:30
    Omsk - CSKA Moskva 2:3 koniec po predl.