Fínsko – Česko 3:5 (kon.)
koniec
Fínsko
3:5 (0:0, 2:0, 1:5)
Česko
cz Nedeľa 14.04.2019, 14:00Turnaj štyroch krajín (U16)
Partner:
    59:23 RAMÍK - 3:5
     
    59:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    Definitivní pojistku dodává našim barvách Jan Ramík, když zachytil na modré čáře špatnou rozehrávku Finů a střelou do prázdné branky doufejme, že již definitivně rozhoduje dnešní utkání. Bez asistence
    57:44 SALMINEN - 3:4
     
    57:44
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A netrvalo dlouho a Finové nabídnutou přesilovou hru využívají. Sandvik se blýskl nádhernou nahrávkou když našel přihrávkou přes střed hřiště u pravé tyčky zcela volného Salminena, kterému stačilo jen nastavit hokejku a nasměrovat puk za bezmocného Suchánka. Asistence: Sandvik.
    49:44 MACHŮ - 2:4
     
    49:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    ANO, bude! Po několika nepřesných křižných nahrávkách to na sebe vzal Tomáš Machů a střelou z levého kruhu na vzdálenější tyč počtvrté během deseti minut překonává brankáře Jämsu. Bez asistence.
    46:15 SVOZIL - 2:3
     
    46:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    No, tak to je neuvěřitelný comeback Českého národního týmu. Autorem branky je kapitán Svozil, který se zhostil puku až za červenou čárou a podél pravého mantinelu se probil až do našeho útočného pásma a krásným vybruslením do středu a ještě krásnější střelou na zadní tyč překlápí stav dnešního utkání na českou stranu. Bez asistence
    43:45 PAJER - 2:2
     
    43:45
    Česko právě vstřelilo branku!
    A máme vyrovnáno! Český výběr využívá i druhou přesilovou hru ve třetí třetině. K puku se na hranici modré čáry Pajer a střelou z poměrně velkého úhlu překonává střelou nad rameno zcela bezmocného Jämsu. Asistence: Jiříček.
    42:03 MORAVEC - 2:1
     
    42:03
    Česko právě vstřelilo branku!
    A tak se přeci jenom povedlo! Češi využívají přesilovou hru a korigují stav. Svozil nahrál na hranici modré čáry volnému Moravcovi, který střelou "třicet nad ledem" ke vzdálenější tyčce poprvé překonává Jämsu. Asistence: Svozil.
    38:37 HUUHTANEN - 2:0
     
    38:37
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A bohužel z následného protiútoku vsiťují svou dnešní druhou branku hráči Suomi. Po rychlém přečíslení dva na jednoho předložil Mykrä puk Huuhtanenovi, který se neunáhlil a počkal si na pohyb brankáře a ve vhodnou situaci vymetl pravou šibenici Suchánkovi branky. Asistence: Mykrä
    32:12 VILÉN - 1:0
     
    32:12
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A skutečně první branka přichází. Čistým průstřelem od modré čáry se prezentuje Vilén, jehož střelu Suchánek nemohl přes hradbu těl vůbec vidět. Asistence: Piiki.

    Vojtěch Řádek

    Góly a asistencie: 33. Vilén (Piiki), 39. Huuhtanen (Mykrä), 58. Salminen (Sandvik) – 43. Moravec (Svozil), 44. Pajer (Jiříček), 47. Svozil, 50. Machů, 60. Ramík


    Fínsko: Jämsä (Pasanen) – Heimosalmi, Karppinen, Malinen, Suomi, Vilén, Leppänen, Myllykoski, Saari – Huuhtanen, Kinnunen, Piikki, Kärkkäinen, Virolainen, Marjala, Mykrä, Ruusunen, Salminen, Sandvik, Yliniemi, Koivunen.
    Česko: Suchánek (Král) – Machů, Ticháček, Svozil, Moravec, Cubo, Šedivý, Jiříček – Ryšavý, Soukup, Altrichter, Brabenec, Pajer, Kos, Putz, Menšík, Půček, Herčík, Marha, Brada, Szturc, Ramik.