Kladno – Pardubice 3:5 (kon.) | Motor ČB – Chomutov 1:3 (kon.)
koniec
Rytíři Kladno
3:5 (2:1, 1:0, 0:4)
HC Dynamo Pardubice
cz Nedeľa 14.04.2019, 16:00 • ČEZ stadion, Kladno • Baráž o ELH (CZ)
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:20 Marek HOVORKA - 3:5
    Zdroj: Hokejka TV
     
    59:20
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A to logicky muselo skončit gólem, neboť domácí branka byla prázdná. Je hotovo. MAREK HOVORKA získal v mezikruží puk a neměl tak problém zasunout ho do zcela prázdné kladenské klece – 3:5. Asistence: Tomáš Rolinek.
    58:14 Marek HOVORKA - 3:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    58:14
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Obrovská radost vypukla na střídačce Pardubic. Hosté nejen, že smazali ztrátu, nyní se dokonce dostávají do vedení. MAREK HOVORKA nastavil hůl po pasu od Eklunda a puk skončil za Cikánkovými zády – 3:4. Asistence: Oscar Eklund a Tomáš Rolinek.
    55:14 Rostislav MAROSZ - 3:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    55:14
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté smazali své manko a na Kladně je vyrovnáno. Rolinek posunul od levého hrazení puk na pravou stranu pro ROSTISLAVA MAROSZE, který se poté nemýlil a v Cikánkově brance vymetl všechny pavučiny – 3:3. Začíná se znovu od začátku. Asistence: Tomáš Rolinek.
    42:20 Patrik POULÍČEK - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    42:20
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté se střelecky prosazují a jsou tak Kladnu na dostřel jediné branky. Horký posunul puk na PATRIKA POULÍČKA, který kus do modré čáry napřáhl a jeho pokus doletěl za Cikánkova záda – 3:2. Dynamo je tak zpátky ve hře. Asistence: Luboš Horký a Mathias Porseland.
    20:42 Jakub STRNAD - 3:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    20:42
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Aktivita úvodních minut druhé třetiny se domácím vyplatila. Skvělou mravenčí práci odvedl Petr Vampola, který objel branku a poté si sjel vedle ní a prostrčil puk na JAKUBA STRNADA, jenž poté svou střelu umístil za Kacetla – 3:1. Asistence: Petr Vampola a Tomáš Redlich.
    07:34 Jaromír JÁGR - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    07:34
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Neskutečné, jak si zkušený harcovník a majitel Kladna JAROMÍR JÁGR počíná v baráži. Nyní se po přihrávce Zajíce prosadil střelou z mezikruží a strhl vedení na stranu Rytířů. Je to už jeho pátá branka v barážové soutěži – 2:1. Asistence: Josef Zajíc a Brandon Nash.
    03:10 Ladislav ZIKMUND - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    03:10
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí jsou bleskově zpět v utkání a srovnávají stav na 1:1. Jágr nechal puk LADISLAVU ZIKMUNDOVI, který jel v tandemu s Plekancem. Místo přihrávky se však rozhodl pro zakončení. Na pravém kruhu zasekl puk a poté zkušeně prostřelil Kacetla u jeho levé tyče. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Jaromír Jágr.
    01:54 Patrik POULÍČEK - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    01:54
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté se brzy ujímají vedení. Machala po chybě Svedlunda získal puk, poté s ním nabruslil za branku domácích a zpoza ní nabil PATRIKU POULÍČKOVI, který se zblízka svou střelou nemýlil a Cikánka pohotově prostřelil – 0:1. Asistence: Ondřej Machala.

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 4. Zikmund (Jágr), 8. Jágr (Zajíc, Nash), 21. J. Strnad (Vampola, Redlich) – 2. Poulíček (Machala), 43. Poulíček (L. Horký, Porseland), 56. Marosz (Rolinek), 59. Hovorka (Eklund, Rolinek), 60. Hovorka (Rolinek)


    Rytíři Kladno: Cikánek (Brízgala) – Nash, Zajíc, J. Říha, Zelingr, Lakos, P. Hořava – Jágr (A), Plekanec, Zikmund – Redlich, Vampola (A), J. Strnad (C) – Melka, Machač, Svedlund – Hajný, T. Kaut, Š. Bláha – Jelínek.
    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (25. Klouček) – Eklund, Holland, Mikuš, Schaus, Budík, Porseland, Nedbal – M. Kratochvil, Ihnačák, P. Sýkora (A) – Rolinek (C), Dušek, Hovorka – Machala, Poulíček (A), L. Horký – Perret, Marosz, J. Kloz.

    Rozhodca: Hejduk, Bejček – Brejcha, Jelínek

    Diváci: 5 200