Švédsko – Česko 8:1 (kon.)
koniec
Švédsko
8:1 (3:0, 3:1, 2:0)
Česko
cz Sobota 13.04.2019, 18:00 • St. Jakob-Arena, Basilej, Švýcarsko • Turnaj piatich krajín (U17)
Partner:
    53:21 EKLUND - 8:1
     
    53:21
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédsko přesilovky 4 na 3 využívá a střílí osmou branku! WILLIAM EKLUND se v mele jako poslední dotkl puku a Čajan ho už jen mohl lovit zpoza červené čáry! Nyní se pokračuje 4 na 4.
    Asistence: Mateusz Szurowski a Leo Lööf.
    40:34 SZUROWSKI - 7:1
     
    40:34
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Ale alespoň Filip Kovář může zpět do hry, protože Švédi se prosazují! MATEUSZ SZUROWSKI sice trefil břevno, od kterého se puk odrazil zpět do hřiště, podle hlavního sudího ale stačil přejít brankovou čáru dostatečným objemem! Asistence: William Eklund.
    34:36 OLAUSSON - 6:1
     
    34:36
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak si ale nyní může spravit chuť! William Eklund mu dobře nahrál a puk končí za Čajanem nějakou neznámou trajektorií! Asistence: William Eklund.
    30:58 MAGNUSSON - 5:1
     
    30:58
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Jenomže další střele už nezabránil a je to 5:1! William Wallinder vybojoval puk a poslal ho od Maláčovo levého mantinelu k pravému, kde stál OSKAR MAGNUSSON a čistou ranou gólmana propálil! Asistence: William Wallinder a Daniel Ljungman.
    27:02 MALÁT - 4:1
     
    27:02
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ale příliš dlouho si tam nepobyl, protože Češi využívají přesilovku! Jan Cikhart před brankou přesně našel SEBASTIÁNA MALÁTA a ten přesnou střelou pod ruku Clanga snižuje na 4:1! Asistence: Jan Cikhart a Stanislav Vrhel.
    20:49 LJUNGMAN - 4:0
     
    20:49
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A čtyřicet devět sekund po úvodním buly je tu gól číslo čtyři! Theo Nordlund se nenechal jedním z českých beků odstranit od puku, zajel až za Maláčovu branku, jenže ji neobjel, ale kolem levé tyče puk obhodil na DANIELA LJUNGMANA a ten byl o chloupek rychlejší než reakce českého gólmana! Asistence: Theo Nordlund a Mateusz Szurowski.
    14:53 EKLUND - 3:0
     
    14:53
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Nedáš, dostaneš! Český výběr se dostal do přečíslení dva na jednoho, jenže puk skončil na Clangovo pravé noze. Odtud ho vzal Leo Lööf, předal Oskaru Olaussonovi a ten ho dostal šikovně na WILLIAMA EKLUNDA a tomu už Maláč zabránit nedokázal. Asistence: Oskar Olausson a Leo Lööf.
    13:34 SZUROWSKI - 2:0
     
    13:34
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A je to 2:0! Ve středním pásmu se dostal k puku Oskar Magnusson, kolem pravého mantinelu se dostal nikým nehlídán ke střele z ostrého úhlu, kterou Maláč sice vyrazil do středu třetiny, tam ale zrovna jel, také nehlídán, MATEUSZ SZUROWSKI. Ani rychle natažená hůl Maláče mu střelu do téměř celé prázdné klece nezkazila. Asistence: Oskar Magnusson a William Wallinder.
    07:19 ANDRAE - 1:0
     
    07:19
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A Tre kronor toho rychle využívá! Daniel Torgersson se střelou sice neprosadil, k puku se ale dostal EMIL ANDRAE a jako správný kapitán posílá svůj celek do vedení! Asistence: Daniel Torgersson a William Hallen.

    Marek Baloun

    Góly a asistencie: 8. Andrae (Torgersson, Hallen), 14. Szurowski (Magnusson, Wallinder), 15. Eklund (Olausson, Lööf), 21. Ljungman (Nordlund, Szurowski), 31. Magnusson (Wallinder, Ljungman), 35. Olausson (Eklund), 41. Szurowski (Eklund), 54. Eklund (Szurowski, Lööf) – 28. Malát (Cikhart, Vrhel)


    Švédsko: Clang (Ollas) – Andrae (C), Grans, Nordlund, Wallinder, Lööf, Styf – Hedlung, Torgersson (A), Hallen – Magnusson (A), Ljungman, Szurowski – Eklund, Garfve, Olausson – Ekmark, Stenman, Eriksson, Barklund
    Česko: Maláč (31. Čajan) – Vacík, Baláž, Hampl, Hrádek, Kovář, Naar, Kremláček, Malák – Chlubna (A), Malát, Gut (C) – Ivan, Matěj, Macháček – Handl, Cikhart, Stehlík – Vrhel, Adamec, Malý

    Rozhodca: Gianinazzi, Weber – Humair, Schlegel (všichni SUI)