Sereď – Dunajská Streda 0:5 (kon.) | Ružomberok – Michalovce 1:0 (kon.) | Trenčín – Zlaté Moravce 1:0 (kon.)
Senica – Nitra 4:1 (kon.) | Podbrezová – Trnava 0:0 (kon.)
koniec
AS Trenčín
1:0 (0:0)
FC ViOn Zlaté Moravce
Sobota 13.04.2019, 17:00 • Spartak Myjava • Niké liga • 4. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Záver stretnutia na Myjave priniesol to najpodstatnejšie a to jediný gól. V druhom polčase však lepšie hrali Zlaté Moravce, ktoré mali aj niekoľko šancí, ale nedokázali ich využiť. Trenčín si naopak počkal na záver stretnutia, keď gólovo dokázal udrieť striedajúci Roguljić a rozhodol tak o veľmi dôležitých troch bodoch pre Trenčín. AS Trenčín tak po šiestich zápasoch dokázal konečne vyhrať a odskakuje v tabuľke ViOnu na tri body, pred Podbrezovou má náskok dvoch bodov.

    S týmto konštatovaním sa už lúčim a prajem ešte pekný zvyšok sobotného večera. Pri ďalších prenosoch sa na vás teší Miroslav Revaj. (18:56:09)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Válovčan mohol vyrovnať! Pred bránou súpera sa dostal k lopte, ale v nádejnej pozícii trafil len hlavu niekoho z obrancov súpera, ktorý tak tesne pred bránkovou čiarou zabránil vyrovnávajúcemu gólu!
     
    90+2
    Zlaté Moravce už sústreďujú všetku svoju sily do útoku. Po zrazenom centri získali rohový kop, ale Válovčanov center bol zblokovaný do bezpečia.
     
    90+1
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Osman Bukari, prichádza Jakub Kadák.
     
    90
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Tomče Grozdanovski, prichádza Oliver Práznovský.
     
    89
    Trenčín dal gól!

    Na gól sme si teda museli počkať až do samotného záveru tohto zápasu! Trenčín sa presunul na polovicu súpera, výborne predĺžil hlavou loptu do pokutového územia Umeh, tam presné hlavičky predviedli Corryn a potom aj Bukari, ktorý predĺžil loptu na ANTEHO ROGULJIĆA a ten sa z bezprostrednej blízkosti nemýlil – 1:0!
     
    88
    Umeh padá v pokutovom území súpera, ale z toho sa penalta určite pískať nemohla. Futbalista AS Trenčín sa však penalty vehementne dožaduje u hlavného rozhodcu.
     
    87
    Trenčín mohol rozhodnúť toto stretnutie! Konkrétne to bol Umeh, ktorý si parádne nabehol na center pred bránu súpera, ale z tesnej blízkosti neprekonal brankára Chovana! Následný pokus po odrazenej lopte z kopačky Corryna bol už len propagačný.
     
    86
    Záver zápasu sa už nezadržateľne blíži. Na Myjave aj naďalej márne čakáme na presný zásah. Hrá sa však až do záverečného hvizdu hlavného rozhodcu.
     
    85
    Potom však Roguljić z hranice šestnástky pálil z voleja, ale nemieril presne. Možno mal radšej zvoliť lepší spôsob zakončenia, pozícia to bola celkom nádejná.
     
    84
    Trenčín po rýchlom protiútoku získal rohový kop, jeho exekútorom bol striedajúci Roguljić. Center od rohovej zástavky v jeho podaní však nič zaujímavého nepriniesol.
     
    83
    Na útočnej polovici sa teraz darí kombinovať hosťujúcemu celku. Ten sa nikam neponáhľa a snaží sa držať loptu čo najdlhšie a najďalej od svojej brány.
     
    82
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Hamza Čataković, prichádza Ante Roguljić.
     
    81
    Po rohovom kope to z veľkej diaľky skúšal Slávik, ale nemieril presne a bude to len odkop od brány ViOnu. Predtým tu však bude ešte striedanie v tábore AS Trenčín.
     
    80
    Desať minút ostáva do konca riadneho hracieho času. Aj naďalej čakáme na úvodný presný zásah, najbližšie k nemu mali hostia, ktorí sú jednoznačne lepším celkom v druhom polčase.
     
    79
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Denis Duga, prichádza Karol Karlík.
     
    78
    Postupne sa nám útočné výpady striedajú na oboch stranách. Trenčín a aj Zlaté Moravce si určite uvedomujú, že je pre nich toto stretnutie veľmi dôležité a budú sa zrejme snažiť hrať na víťazstvo.
     
    76
    Ako bol Trenčín pred týmto stretnutím v pozícii favorita, tak dianie v druhom polčase to vôbec nenasvedčuje. Do konca stretnutia však nejaký ten čas ostáva a stať sa teda môže naozaj čokoľvek.
     
    75
    Už teraz môžme konštatovať, že druhý polčas vychádza určite lepšie hosťujúcemu celku. Ten mal už niekoľko zaujímavých príležitostí na strelenie gólu, ale chyby obrany či brankára ViOn nepotrestal.
     
    74
    Válovčan bol teraz vo veľkej šancu! Skvelý center smeroval do pokutového územia AS Trenčín, spomínaný futbalista ViOnu však z prvej netrafil loptu ideálne a tesne minul bránu súpera!
     
    73
    Žltú kartu dostáva Tomáš Ďubek (FC ViOn Zlaté Moravce).
     
    73
    Tak teraz prežil Trenčín klinickú smrť! Brankár Chudý bol ďaleko zo svojej brány a tak sa toto postavenie snažil využiť Válovčan, ktorý chcel prelobovať súperovho brankára. Chudý na poslednú chvíľu loptu vyškriabal spod brvna a tá padla na bránkovú čiaru, kde ju brankár AS už zachytil. Zlaté Moravce však protestujú, podľa nich bola lopta za čiarou, ale je to veľmi ťažké na posúdenie.
     
    72
    Sledovali sme rozohrávku nakrátko, po ktorej Váločan vracal loptu späť do päťky, ale zakončenie jeho spoluhráčov nebolo presné a bude to odkop od brány AS Trenčín.
     
    71
    Zlaté Moravce predviedli rýchly prechod na polovicu súpera a po zrazenej prihrávke za postrannú čiaru získavajú rohový kop.
     
    70
    Na druhej strane potom v pokutovom území zakončoval hlavou Bukari, ale jeho hlavička mu vôbec nevyšla a len odovzdal loptu späť na kopačky súpera.
     
    69
    Zaujímavý center smeroval do pokutového územia AS! Dočekal si dokázal loptu úspešne spracovať a následne pálil z voleja, lopta išla len tesne nad bránu súpera.
     
    68
    Válovčan bojoval o loptu s Yemom pri postrannej čiare, ale hráč ViOnu sa napokon previnil nedovoleným zákrokom. K lopte sa tak dostáva Trenčín, ale má problémy s prechodom do útoku.
     
    67
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Jakub Švec, prichádza Peter Orávik.
     
    65
    Už viackrát spomínaný Corryn však po svojom príchode na trávnik hýri veľkou aktivitou. Práve on vytvára šance pre svojich spoluhráčov, ale tie ostávajú nevyužité.
     
    64
    Trenčínu hra v druhom polčase vôbec nevychádza. Veľavravné sú aj slová fanúšikov AS na tribúne, ktorí merali cestu do Myjavy. Zlaté Moravce naopak v druhom polčase výrazne ožili.
     
    63
    Corryn to zobral na seba a skúšal sa presadiť individuálne. Cez pozornú obranu súpera však neprešiel a už sa Trenčín musí vrátiť späť na svoju polovicu.
     
    62
    Bol tu pokus o nejaký nacvičený signál, ale ten nepriniesol vytúžené ovocie v podobe gólu. K lopte sa tak už dostáva Trenčín, ktorý na nič nečaká a okamžite sa púšťa do útoku.
     
    61
    Skovajsa sa teraz dopustil nedovoleného zákroku na Dočekala. Zlaté Moravce tak získavajú priamy kop na súperovej polovici, Trenčín sa teda musí mať na pozore.
     
    60
    A tak aj naďalej platí, že stále čakáme na úvodný presný zásah. Môžme však konštatovať, že druhý polčas je určite zaujímavejší než ten prvý a tak verme, že už budeme čoskoro svedkami aj nejakého toho gólu.
     
    59
    Nový muž na ihrisku Corryn vyslal parádny center do pokutového územia, na vzdialenejšej tyči sa v nádejnej pozícii na skórovanie ocitol Bukari, ale trestuhodne bránu súpera prestrelil!
     
    58
    Pri lopte je momentálne Trenčín, ale ďalej ako za polovicu ihriska sa nedostáva. Podľa postupného vývoja to vyzerá, že to dnes zrejme na Myjave gólové hody nebudú.
     
    57
    Domáci mali k dispozícii priamy kop zo zaujímavej vzdialenosti, ale centrovaná lopta do pokutového územia sa stala ľahkou korisťou obrany ViOnu.
     
    56
    Žltú kartu dostáva Martin Válovčan (FC ViOn Zlaté Moravce).
     
    55
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Joey Sleegers, prichádza Milan Corryn.
     
    53
    Hostia však začínajú pridávať na svojej aktivite a hrajú smerom dopredu aktívnejšie, ako tomu bolo v prvom polčase. Snáď bude zaujímavých situácii pred jednou či druhou bránou pribúdať.
     
    52
    Trenčín si musí dávať pozor na podobné zaváhania. Síce hrá aktívnejšie, ale prípadný gól v jeho sieti by ViOnu veľmi pomohol a ťažko by sa potom domácim prekonávala defenzíva súpera.
     
    51
    A mohol to byť ViOn! Prišlo veľké zaváhanie obrany Trenčína, keď Ďubek vynikajúco vysunul za obranu súpera Šveca, ktorý sa potom rútil sám na brankára Chudého, ale v rozhodujúcej chvíli si loptu až moc predkopol pred seba a nestihol tak úspešne zakončiť!
     
    50
    Na obraze hry sa nám teda nič nemení a prakticky pokračujeme podobne ako v prvom polčase, presnejšie v jeho závere. Dôležité teda bude, komu sa podarí ako prvému skórovať.
     
    49
    Trenčín teda znova operuje na útočnej polovici, ale nedarí sa mu prekonať súperovu defenzívu. Hostia sa však musia mať stále na pozore.
     
    48
    ViOn sa pokúsil o rýchly protiútok, ale po nedovolenom zákroku je lopta opäť prisúdená domácemu celku. Trenčín zvolil postupný prechod do útoku.
     
    47
    Ihneď sa však k lopte dostal Trenčín a presunul sa až na polovicu súpera. Do pokutového územia potom centroval Slávik, obrana Zlatých Moraviec však včas zasiahla.
     
    46
    Druhý polčas sa už naplno rozbehol, výkop patril Zlatým Moravciam. Ani jeden z trénerov nestriedal.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne a verme, že bude zaujímavejší než ten prvý!
     
    Prvý polčas na Myjave nám veľa futbalovej krásy neponúkol. Sledovali sme síce bojovný výkon z oboch strán, ale k videniu bolo aj veľmi veľa nepresností. Väčšia aktivita však bola na strane Trenčína, ktorému patrila aj najzaujímavejšia situácia prvého polčasu, z ktorej však Bukari so Sleegersom nič nevyťažili.

    Na góly si tak musíme počkať do druhého polčasu, ktorý sa začne približne o 18:01.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    44
    Riadny hrací čas prvého polčasu sa o jednu minútu naplní. Zrejme sa nebude ani nič nadstavovať, ale hlavné slovo ohľadom toho má rozhodca Glova.
     
    43
    Slávik centroval do pokutového územia súpera, ale jeho prízemná lopta nič zaujímavého neponúkla a lopta končí na kopačkách ViOnu.
     
    42
    Po dlhšej dobe sme sledovali kombináciu hostí na útočnej polovici, dokonca sa dostali až pred pokutové územie. Nepresná prihrávka však nijaké nebezpečenstvo pre Trenčín neznamenala.
     
    41
    Záver prvého polčasu sa už blíži. Aj naďalej platí bezgólový stav a vyzerá to, že si na presný zásah budeme musieť počkať až do druhého dejstva.
     
    40
    Žltú kartu dostáva Adrián Slávik (AS Trenčín).
     
    38
    Po jeho realizácii sa snažili čo najdlhšie sa usadiť na polovici súpera, ale nepresná prihrávka končí v aute a tak sa znova otvára šanca pre Trenčín smerom k útočnej aktivite.
     
    37
    Sledovali sme spoluprácu Seegersa s Čatakovićom, ale po nepresnej prihrávke sa lopta dostáva na kopačky súpera. Zlaté Moravce si potom vybojovali priamy kop na útočnej polovici.
     
    36
    Svoj ďalší útok musí Trenčín zakladať až z hĺbky svojho poľa. ViOn si tak môže na malú chvíľu vydýchnuť, ale v poslednej dobe je pod neustálym tlakom zo strany súpera.
     
    35
    Približne desať minút ostáva do skončenia prvého polčasu. Posledné minúty začínajú prinášať zaujímavejšie momenty pred pokutovým územím hosťujúceho celku, stále však čakáme na presný zásah.
     
    34
    Po nedovolenom zákroku sa Trenčín dostal k priamemu kopu. Center na hranicu pokutového územia však súper odvrátil do bezpečia. Aj naďalej však môžme sledovať útočnú aktivitu zo strany domáceho celku.
     
    33
    Zlaté Moravce sa tak v posledných chvíľach musia len brániť. Pomaly sa blíži záverečná časť prvého polčas a Trenčín sa tak snaží ešte streliť gól, aby mal lepšiu východiskovú pozíciu do druhého dejstva.
     
    32
    Rohový kop ani v tomto prípade úspešne realizovaný nebol, hostia dostávajú loptu do bezpečia. Trenčín však zrejme predchádzajúca situácia nakopla a domáci pokračujú vo svojej aktivite.
     
    31
    Konečne sme už videli aj niečo zaujímavejšie! Bukari si skvelo nabehol za obranu súpera a postupoval aj s loptou na bránu Zlatých Moraviec. Dostal sa troška z uhla a tak v pokutovom území zvolal miesto strely radšej prihrávku na Sleegersa. Druhý menovaný však zakončil len do obrancu a tak je z toho rohový kop.
     
    30
    Ani po polhodine stretnutia sme sa tak prvého gólu nedočkali. Trenčín však pridáva na svojej aktivite a začína dostávať súpera pod tlak. Uvidíme, čo nám ponúkne zvyšok prvého dejstva.
     
    29
    Prechod do útoku hosťom nevyšiel a tak na polovici súpera operuje Trenčín. Ani domáci celok však ešte nenašiel recept, ako prekonať pevnú defenzívu súpera.
     
    28
    Priostruje sa aj v osobných súbojoch. Niektoré nedovolené zákroky už mohli byť aj ocenené žltou kartou, ale rozhodca Glova ju stále neudelil. Pri lopte je momentálne ViOn, ktorý kombinuje v strede poľa.
     
    27
    Bojovný prvý polčas tak plynie ďalej. Výraznú gólovú šancu nemal ešte žiaden celok a aj preto môžme zatiaľ konštatovať, že moc záživné stretnutie to teda zatiaľ nie je.
     
    26
    Trenčín sa dokázal rýchlo presunúť pred pokutové územie, Čataković si v ťažkej pozícii spracoval loptu, ale vystreliť sa mu už nepodarilo. ViOn sa však ešte bude musieť brániť.
     
    25
    Brankár Chudý si na svoj prvý zákrok ešte bude musieť počkať. Ani táto centrovaná lopta sa nedostala k žiadnemu z hráčov ViOnu a tak sa hostia sťahujú späť na svoju polovicu.
     
    24
    Trenčín sa opäť previnil nedovoleným zákrokom. Válovčan vybojoval pre svoj celok priamy kop z celkom zaujímavej pozície, znova si loptu stavia kapitán Tomáš Ďubek.
     
    23
    Čataković teraz nepríjemne poslal k zemi Kwina a tento zákrok volal po žltej karte. Hlavný rozhodca tohto stretnutia Filip Glova ju však zo svojho vrecka nevytiahol. Na malý moment sa hra prerušila, ale už pokračujeme ďalej.
     
    22
    Dostávame sa za polovicu prvého polčasu, na gól teda aj naďalej čakáme. Zaujímavejšie situácie však už postupne pribúdajú a tak sme zvedaví, či sa presného zásahu dočkáme ešte v prvom dejstve.
     
    21
    Toto bol veľmi pekný prechod Trenčína na útočnú polovicu, keď Šulek oklamal celú obranu súpera a posunul loptu na Bukariho. Ten sa snažil pred bránu vysunúť Umeha, ale jeho prihrávka už bola nepresná.
     
    20
    Od rohovej zástavky doputovala lopta do náručia brankára Chudého. Trenčín sa teraz pokúša o rýchly prienik do útoku, ale hostia sa stíhajú včas vrátiť na svoje územie.
     
    19
    K lopte sa potom dostal Švec a predviedol pekný prienik až do pokutového územia. Jeho strelu však zblokoval Šulek na rohový kop, schytal pri tom však veľmi nepríjemný zásah.
     
    18
    O malú chvíľu si kapitán hostí zopakoval realizáciu priameho kopu. Aj v tomto prípade sa však lopta stala korisťou obrany súpera. ViOn však ostáva operovať na útočnej polovici.
     
    17
    Po nedovolenom zákroku sa snažil centrovať do pokutového územia súpera Ďubek, ale vo vzdušnom priestore úspešne pracoval Umeh a dostáva loptu do bezpečia.
     
    16
    Štvrťhodina z tohto stretnutia je už minulosťou, stále čakáme na prvú zaujímavejšiu príležitosť. Väčšia aktivita však patrí Trenčínu, ktorému to zatiaľ nevychádza vo finálnej fáze.
     
    15
    Na pravej strane odviedol výbornú prácu Slávik a rysoval sa nádejný útok zo strany Trenčína. Obrana súpera však včas zasiahla a tak sme už nič zaujímavého nevideli.
     
    14
    Válovčan dohral osobný súboj s Yemom a futbalista AS Trenčín ostáva ležať na trávniku. Bude však v poriadku a mal by tak v zápase pokračovať.
     
    13
    Veľmi aktívne hrá v posledných chvíľach Bukari. Práve po jeho aktívnom napádaní sa k lopte dostal Umeh, ktorý to vyskúšal strelou spoza pokutového územia, nemieril však presne.
     
    12
    ViOn už dokázal všetko upokojiť a získava loptu na svoje kopačky. Trenčín sa teda sťahuje späť na svoju polovicu, ale ihneď sa snaží o vysoké napádanie.
     
    11
    Center od rohovej zástavky však nič zaujímavého neponúkol, obrana Zlatých Moraviec dostáva loptu do bezpečia. Trenčín sa však snaží pokračovať vo svojej aktivite.
     
    10
    Teraz sme však mali možnosť sledovať veľmi pekný útok zo strany Trenčína. Bukari dokázal loptu presunúť až pred pokutové územie súpera a po zrazenom centri od Slávika budeme svedkami prvého rohového kopu v tomto zápase.
     
    9
    Stále čakáme na prvý strelecký pokus tohto stretnutia. Úvod zápasu je tak vyrovnaný z oboch strán, rozbieha sa to troška pomalšie aj v dôsledku nepresných prihrávok.
     
    8
    ViOn potom snažil o prechod po pravom krídle, ale jeho výsledkom bol len nedovolený zákrok na Skovajsu. Pri lopte je tak Trenčín, ktorý skúša postupnú rozohrávku smerom dopredu.
     
    7
    Hostia však pri rýchlom prechode do útoku stratili loptu zo svojich kopačiek a tak sme sledovali brejk Trenčína. Umeh sa však v rozhodujúcej chvíli ocitol v ofsajde a tak z tejto akcie nič nebolo.
     
    6
    Sledovali sme spoluprácu Bukariho s Umehom, ale lopta napokon druhého menovaného nenašla a končí len v aute. Šancu zaútočiť tak má teraz ViOn.
     
    5
    Hra sa teda prevažne odvíja v strede poľa, oba celky sa však snažia o vysoké napádanie súperovej rozohrávky. Zatiaľ však ani jedna obrana nemusela nijak výrazne zasahovať.
     
    4
    Úvodné minúty tohto stretnutie sa zatiaľ nesú v znamení nepresností na oboch stranách. Prvý polčas sa však stále len rozbieha a tak verme, že čoskoro uvidíme aj niečo zaujímavejšie.
     
    3
    Ani Zlaté Moravce však po následnom prechode na polovicu súpera nič nevymysleli a znova tu bol len nedovolený zákrok. Uvidíme, ako sa teraz bude dariť Trenčínu, ktorý je znova pri lopte.
     
    2
    Trenčín sa od úvodného výkopu ihneď presunul na útočnú polovicu, kde sa snažil následne o prvú strelu do priestoru brány, ale po nedovolenom zákroku už patrí lopta súperovi.
     
    1
    Prvý polčas na Myjave sa už rozbehol, výkop patril Trenčínu. Ten dnes odohrá toto stretnutie v bielych dresoch, Zlaté Moravce v červených.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas sa tak čoskoro začne. Prajem vám príjemný športový zážitok!
     
    Prajem príjemný športový podvečer všetkým fanúšikom futbalu! Dnes je na programe štvrté kolo nadstavbovej časti Fortuna ligy v boji o záchranu a na Myjave budeme svedkami súboja AS Trenčín a FC Vion Zlaté Moravce. Boje o záchranu sú veľmi vyrovnané ešte stále nie je o ničom rozhodnuté. Momentálne je na poslednom mieste Senica, ale smerom k baráži je to ešte stále otvorené. Obaja aktéri tohto stretnutia majú na svojom konte rovnaký počet bodov a tak je pre nich tento duel nesmierne dôležitý, v prípade víťazstva sa môžu osamostatniť a vyhnúť sa tak zatiaľ barážovej priečke.

    Do úvodného výkopu nám už veľa času neostáva, zatiaľ si prezrite zostavy oboch celkov, o malú chvíľu začíname!
     
    Úvodné zostavy:

    AS Trenčín: Chudý – Slávik, Šulek, Skovajsa, Yem – van Arnhem (C) – Lamine, Čataković, Sleegers – Bukari, Umeh

    Náhradníci: Urminský – Kadák, Roguljić, Pišoja, Corryn

    FC ViOn Zlaté Moravce: Chovan – Čögley, Kwin Kwin, Asanović, Brašeň – Švec, Grozdanovski, Duga, Válovčan – Ďubek (C) – Dočekal

    Náhradníci: Krnáč – Tkáč, Chren, Orávik, Práznovský, Karlík, Kelez

    Rozhodca: Filip Glova – Ján Pozor, Daniel Poláček – Michal Očenáš
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá AS Trenčín a FC ViOn Zlaté Moravce. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 17:00!

    Nadstavbová časť Fortuna ligy pokračuje ďalej. V skupine o udržanie sa je na programe štvrté kolo a na Myjave sa odohrá stretnutie medzi Trenčínom a Zlatými Moravcami. Boje o záchranu sa začínajú poriadne zamotávať a tak je pre oba celky toto stretnutie veľmi dôležité. Komu sa podarí bodovať?

    AS Trenčín:
    Trenčín nemôže byť s aktuálnym ročníkom vôbec spokojný. Určite sa od neho čakalo viac a napokon začína mať aj veľké problémy so záchranou. Na svojom konte má momentálne 23 bodov a nachádza sa na treťom mieste. Avšak, rovnaký počet bodov má aj štvrtá Podbrezová a piaty ViOn. Navyše, Trenčín nedokázal vyhrať v posledných šiestich zápasoch a tak si výrazne komplikuje boje o záchranu.

    FC ViOn Zlaté Moravce:
    To na druhej strane Zlaté Moravce sa začínajú dvíhať a výrazne tak zamotávajú boje o záchranu. Môže za to hlavne šnúra troch víťazných zápasov a razom je tak ViOn späť v hra o udržanie sa v najvyššej súťaži. Síce mu momentálne patrí predposledná priečka, čo sa rovná baráži, ale v prípade ďalšieho víťazstva sa môže vyšvihnúť vyššie.

    Čaká nás teda veľmi zaujímavé stretnutie, v ktorom pôjde o nesmierne dôležité body. Ako to napokon celé dopadne? Sledujte náš online prenos!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Miroslav Revaj


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC ViOn Zlaté Moravce. Viac informácií tu.

    Góly: 89. Roguljić

    Karty:   40. Slávik (TRE) – 56. Válovčan (ZMO), 73. Ďubek (ZMO)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 4:0. Střely mimo: 7:3. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 21:15.
    AS Trenčín: Chudý – Slávik, Šulek, Skovajsa, Yem – van Arnhem (C) – Lamine, Čataković (82. Roguljić), Sleegers (55. Corryn) – Bukari (90+1. Kadák), Umeh.
    Náhradníci: Urminský – Kadák, Roguljić, Pišoja, Corryn.

    FC ViOn Zlaté Moravce: Chovan – Čögley, Kwin Kwin, Asanović, Brašeň – Švec (67. Orávik), Grozdanovski (90. Práznovský), Duga (79. Karlík), Válovčan – Ďubek (C) – Dočekal.
    Náhradníci: Krnáč – Tkáč, Chren, Orávik, Práznovský, Karlík, Kelez.

    Rozhodca: Filip Glova – Ján Pozor, Daniel Poláček – Michal Očenáš