Sereď – Dunajská Streda 0:5 (kon.) | Ružomberok – Michalovce 1:0 (kon.) | Trenčín – Zlaté Moravce 1:0 (kon.)
Senica – Nitra 4:1 (kon.) | Podbrezová – Trnava 0:0 (kon.)
koniec
AS Trenčín
1:0 (0:0)
FC ViOn Zlaté Moravce
Sobota 13.04.2019, 17:00 • Spartak Myjava • Niké liga • 4. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Záver stretnutia na Myjave priniesol to najpodstatnejšie a to jediný gól. V druhom polčase však lepšie hrali Zlaté Moravce, ktoré mali aj niekoľko šancí, ale nedokázali ich využiť. Trenčín si naopak počkal na záver stretnutia, keď gólovo dokázal udrieť striedajúci Roguljić a rozhodol tak o veľmi dôležitých troch bodoch pre Trenčín. AS Trenčín tak po šiestich zápasoch dokázal konečne vyhrať a odskakuje v tabuľke ViOnu na tri body, pred Podbrezovou má náskok dvoch bodov.

    S týmto konštatovaním sa už lúčim a prajem ešte pekný zvyšok sobotného večera. Pri ďalších prenosoch sa na vás teší Miroslav Revaj. (18:56:09)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Válovčan mohol vyrovnať! Pred bránou súpera sa dostal k lopte, ale v nádejnej pozícii trafil len hlavu niekoho z obrancov súpera, ktorý tak tesne pred bránkovou čiarou zabránil vyrovnávajúcemu gólu!
     
    90+2
    Zlaté Moravce už sústreďujú všetku svoju sily do útoku. Po zrazenom centri získali rohový kop, ale Válovčanov center bol zblokovaný do bezpečia.
     
    90+1
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Osman Bukari, prichádza Jakub Kadák.
     
    90
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Tomče Grozdanovski, prichádza Oliver Práznovský.
     
    89
    Trenčín dal gól!

    Na gól sme si teda museli počkať až do samotného záveru tohto zápasu! Trenčín sa presunul na polovicu súpera, výborne predĺžil hlavou loptu do pokutového územia Umeh, tam presné hlavičky predviedli Corryn a potom aj Bukari, ktorý predĺžil loptu na ANTEHO ROGULJIĆA a ten sa z bezprostrednej blízkosti nemýlil – 1:0!
     
    88
    Umeh padá v pokutovom území súpera, ale z toho sa penalta určite pískať nemohla. Futbalista AS Trenčín sa však penalty vehementne dožaduje u hlavného rozhodcu.
     
    87
    Trenčín mohol rozhodnúť toto stretnutie! Konkrétne to bol Umeh, ktorý si parádne nabehol na center pred bránu súpera, ale z tesnej blízkosti neprekonal brankára Chovana! Následný pokus po odrazenej lopte z kopačky Corryna bol už len propagačný.
     
    86
    Záver zápasu sa už nezadržateľne blíži. Na Myjave aj naďalej márne čakáme na presný zásah. Hrá sa však až do záverečného hvizdu hlavného rozhodcu.
     
    85
    Potom však Roguljić z hranice šestnástky pálil z voleja, ale nemieril presne. Možno mal radšej zvoliť lepší spôsob zakončenia, pozícia to bola celkom nádejná.
     
    84
    Trenčín po rýchlom protiútoku získal rohový kop, jeho exekútorom bol striedajúci Roguljić. Center od rohovej zástavky v jeho podaní však nič zaujímavého nepriniesol.
     
    83
    Na útočnej polovici sa teraz darí kombinovať hosťujúcemu celku. Ten sa nikam neponáhľa a snaží sa držať loptu čo najdlhšie a najďalej od svojej brány.
     
    82
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Hamza Čataković, prichádza Ante Roguljić.
     
    81
    Po rohovom kope to z veľkej diaľky skúšal Slávik, ale nemieril presne a bude to len odkop od brány ViOnu. Predtým tu však bude ešte striedanie v tábore AS Trenčín.
     
    80
    Desať minút ostáva do konca riadneho hracieho času. Aj naďalej čakáme na úvodný presný zásah, najbližšie k nemu mali hostia, ktorí sú jednoznačne lepším celkom v druhom polčase.
     
    79
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Denis Duga, prichádza Karol Karlík.
     
    78
    Postupne sa nám útočné výpady striedajú na oboch stranách. Trenčín a aj Zlaté Moravce si určite uvedomujú, že je pre nich toto stretnutie veľmi dôležité a budú sa zrejme snažiť hrať na víťazstvo.
     
    76
    Ako bol Trenčín pred týmto stretnutím v pozícii favorita, tak dianie v druhom polčase to vôbec nenasvedčuje. Do konca stretnutia však nejaký ten čas ostáva a stať sa teda môže naozaj čokoľvek.

    Miroslav Revaj


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC ViOn Zlaté Moravce. Viac informácií tu.

    Góly: 89. Roguljić

    Karty:   40. Slávik (TRE) – 56. Válovčan (ZMO), 73. Ďubek (ZMO)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 4:0. Střely mimo: 7:3. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 21:15.
    AS Trenčín: Chudý – Slávik, Šulek, Skovajsa, Yem – van Arnhem (C) – Lamine, Čataković (82. Roguljić), Sleegers (55. Corryn) – Bukari (90+1. Kadák), Umeh.
    Náhradníci: Urminský – Kadák, Roguljić, Pišoja, Corryn.

    FC ViOn Zlaté Moravce: Chovan – Čögley, Kwin Kwin, Asanović, Brašeň – Švec (67. Orávik), Grozdanovski (90. Práznovský), Duga (79. Karlík), Válovčan – Ďubek (C) – Dočekal.
    Náhradníci: Krnáč – Tkáč, Chren, Orávik, Práznovský, Karlík, Kelez.

    Rozhodca: Filip Glova – Ján Pozor, Daniel Poláček – Michal Očenáš