Nemecko – Slovensko sk 2:1 (kon.)
koniec
Nemecko
2:1 (0:1, 2:0, 0:0)
Slovensko
Štvrtok 11.04.2019, 19:00 • Kaufbeuren, Nemecko • Euro Hockey Challenge
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    38:46
    Nemecko dalo gól! Inkasujeme gól do šatne z hokejky MARCA MICHAELISA, ktorý zostal úplne zabudnutý pri ľavej žŕdke a bez problémov z prvej skóruje do odkrytej brány. Gólu predchádzali opäť naše chyby a nedôslednosť v obrannom pásme.

    Asistencie: Dominik Bokk, Parker Tuomie
     
    25:26
    Nemecko dalo gól! Častými vylúčeniami sme Nemcov posadili na koňa a tí využívajú presilovku o dvoch hráčov. Vyhrané buly v útočnom pásme, puk smeroval na STEPHANA DASCHNERA, ktorý príklepom vymietol pavučinu nad Hudáčkovou lapačkou! Je vyrovnané, 1:1.

    Asistencie: Dominik Bokk, Leonhard Pföderl
     
    00:29
    Slovensko dalo gól! Po 29 sekundách hry strieľa Slovensko kuriózny gól. Schopper sa dopustil obrovskej chyby, keď spoza brány rozohral priamo na hokejku MATÚŠA SUKEĽA, ktorý zblízka trafil nad vyrážačku Niederbergera a vymietol pravý horný roh brány! Matúš Sukeľ strieľa svoj prvý gól v seniorskej reprezentácii. Gratulujeme!

    Daniela Mesíková

    Góly a asistencie: 26. Daschner (Bokk, Pföderl), 39. Michaelis (Bokk, Tuomie) – 1. Sukeľ


    Nemecko: Niederberger (Treutle) – Schopper, Daschner, Müller, Nowak, Krupp, Bittner, Wagner, Wissmann – Bergmann, Loibl, Pföderl – Höfflin, Noebels, Elsner – Tuomie, Michaelis, Bokk – Wissmann, Fauser, Ziegler
    Slovensko: Hudáček (Godla) – Sersen (A), Čajkovský, Fehérváry, Martin Chovan, Koch, Štajnoch, Rosandič, Grman – Puliš, Sukeľ, Tybor – Nagy (C), Michal Chovan, Bakoš (A) – Bondra, Kytnár, Svitana – Liška, Cingeľ, Paulovič