Brno – Sparta Praha 3:3 (kon.)
koniec
FC Zbrojovka Brno
3:3 (3:1)
AC Sparta Praha
cz Utorok 09.04.2019, 15:00 • MěFS Srbská, Brno • Juniorská liga sk. A – Čechy (CZ) • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 3:3. Ačkoliv Brno vstupovalo do druhého poločasu za dvoubrankového vedení, tak nakonec tento náskok promarnilo. Klíčovým momentem bylo vyloučení domácího Kroutila, který svůj celek poslal do devíti. Rázem měla Sparta drtivou převahu, díky které se dostala do řady šancí, přičemž dvakrát skórovala. Na vedoucí branku měl pražský celek ještě hodně času, avšak domácí nakonec prohru nepřipustili. (16:50:18)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Sláma si naváděl míč na centr, který posílal k zadní tyči, kde nebyl nikdo ze spoluhráčů.
     
    90+2
    Zbrojovka nyní zmáčkla soupeře, nečekaný konec zápasu.
     
    90+1
    Ještě jedna žlutá karta, vyfasoval jí hostující Penc, který nedovoleným zákrokem přerušil akci soupeře.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.
     
    88
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Adam Nomilner, přichází Ondřej Doubravský.
     
    87
    Zbrojovka dokonce zahrávala standardní situaci, avšak přímý pokus úplně minul branku. Kotek nezasahoval, nyní bude rozehrávat od své branky.
     
    85
    Po delší době se na útočnou polovinu dostali domácí, kteří alespoň na malý moment zaměstnali obranu soupeře, která ale neměla sebemenší starost.
     
    84
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Dominik Kříž, přichází Tomáš Dobrovodský.
     
    83
    Aby toho nebylo málo, tak po rohovém kopu následovala hodně tvrdá rána pouze do vzdálenější brankové konstrukce. Brno má pořádně štěstí!
     
    82
    Tutovka pro Spartu! Domácí obrana nezachytila náběh Abdelkadera, který obešel brankáře, jenomže míč z brankové čáry vykopl domácí Jurásek.
     
    81
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, Sparta i nadále dobývá domácí hradbu. Pro Brno by byl bod výhrou, ještě ale nepředbíhejme.
     
    80
    Taktický faul domácích, po kterém měla Sparta problémy s rozehrávkou. Jednalo se o rozehrávku daleko od místa přestupku, což domácím rozhodně nevadí.
     
    79
    Po delší době se nám opět připomněl Traoré, který se manévrem na levou nohu dostal přes protihráče, načež na jeho přihrávku reagoval Prokopec, jenž trefil soupeře.
     
    78
    Flak se nakonec s míčem dostal až k rohovému praporku, kde dokázal oslovit Pence, jehož nepříjemný centr nakonec odvracela domácí obrana.
     
    77
    O provedení se postaral obránce Nomilner, který si jako adresáta vybral střídajícího Holmana, na kterého míč vůbec nedoletěl. Sparta zakládá protiakci.
     
    76
    Floder obstaral odkop od své branky, přičemž v hlavičkovém souboji dokázal uspět Kropáček. Krátce poté si Zbrojovka vybojovala autové vhazování.
     
    75
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Martin Zikl, přichází Filip Holman.

    David Suchý

    Góly: 2. Kroutil, 18. Kroutil, 19. Jurásek – 40. Cabadaj (pen.), 66. Sláma, 73. Prokopec

    Karty:   39. Floder (BNO), 52. Kroutil (BNO) – 21. Palečko (SPA), 32. Sváta (SPA), 52. Hájek (SPA), 90+1. Penc (SPA)   58. Kroutil (BNO)   5. Šural (BNO)


    FC Zbrojovka Brno: Floder – Kotula, Šural (C), Blažík (32. Kropáček), Nomilner (88. Doubravský) – Kroutil, Mach, Kříž (84. Dobrovodský), Moučka, Jurásek (65. Pyš) – Zikl (75. Holman)
    Náhradníci: Mrázek, Kropáček, Holman, Doubravský, Pyš, Dobrovodský

    AC Sparta Praha: Kotek – Ambler, Penc, Sváta, Čajkovský (32. Hájek), Palečko (32. Flak), Sláma, Cabadaj (C), Prokopec, Traoré, Abdelkader
    Náhradníci: Pecháček – Flak, Tasić, Hájek, Alhassan

    Rozhodca: Popelák – Bureš, Kotala

    Diváci: 80