Slovensko – Švédsko sk 0:4 (kon.)
koniec
Slovensko
0:4 (0:1, 0:2, 0:1)
Švédsko
Štvrtok 04.04.2019, 17:00 • Topvar Aréna, Topoľčany (Slovensko) • Euro Ice Hockey Challenge
Partner:
     
    57:49
    Švédsko dalo gól!
    Švédski hokejisti využívajú aj ďalšiu presilovku a zvyšujú už na štvorgólový rozdiel. Nahodený puk od modrej čiary sa odrazil nepríjemne do bránkovisko, kde bol veľmi dôrazný LEON BRISTEDT a dotlačil to do odkrytej bránky.
    Asistencia: Ted Brithén.
     
    36:55
    Švédsko dalo gól!
    Severania využívajú presilovú hru a dostávajú sa už na rozdiel triedy. Boqvist posunul puk na modrú čiaru Holmovi, ktorý si to len pripravil na forhend a jeho nechytateľnú strelu ešte tečoval DENIS RASMUSSEN.
    Asistencie: Jesper Boqvist, Philipp Holm.
     
    29:39
    Švédsko dalo gól!
    Tri korunky sa dostávajú do dvojgólového vedenia. Bezprostredne po prehratom buly sa k puku dostal Kellman, ktorý prihrávku na modrú čiaru nasmeroval na urasteného VIKTORA SVEDBERGA a ten delovkou prestrelil všetko.
    Asistencia: Joel Kellman.
     
    03:45
    Švédsko dalo gól!
    Švédi sa dostávajú do vedenia v stretnutí. Hneď po buly sa naskytol voľný priestor pre hostí, Brithén zakončoval spred bránky, respektíve dorážal. Potom posunul na hokejku voľnému DANIELOVI ZAAROVI, ktorý upratal puk do prázdnej bránky.
    Asistencie: Len Bristedt, Linus Arnesson.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 4. Zaar (Bristedt, Arnesson), 30. Svedberg (Kellman), 37. Rasmussen (Holm, Boqvist), 58. Bristedt (Brithén)


    Slovensko: Hudáček (Košarišťan) – Sersen (A), Grman, Trška, Chovan, Rosandič, Štajnoch, Jánošík – Puliš, M. Sukeľ, Tybor – Nagy (C), Gríger, Bakoš (A) – Liška, Cingeľ, Kudrna – Mikúš, Buc, Paulovič
    Švédsko: Enroth (Ersson) – Holm (A), Bengtsson, Svedberg, Bertilsson, Andersson, Arnesson – Boqvist, Lander (C), Strömwall – Bristedt, Brithén, Zaar – Elvenes, Rasmussen (A), Sandin – Mastomäki, Kellman, Brodecki

    Rozhodca: Stano, Müllner – Gegáň, Rojík