Bilbao – Levante 3:2 (kon.) | Eibar – Rayo Vallecano 2:1 (kon.) | Huesca – Vigo 3:3 (kon.)
Valencia – Real Madrid 2:1 (kon.)
koniec
Valencia CF
2:1 (1:0)
Real Madrid
Streda 03.04.2019, 21:30Španielska LaLiga • 30. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Napriek tomu, že Karim Benzema v závere znížil, tak Real Madrid stráca ďalšie tri body, pretože o výhre Valencie rozhodol bývalý zadák "bieleho baletu" Ezequiel Garay. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem dobrú noc. (23:24:00)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
    90+3. Karim Benzema (REA) - 2:1
     
    90+3
    Real Madrid dal gól!
    KARIM BENZEMA ostal absolútne osamotený v malom vápne a krásnou hlavičkou od trávnika pod brvno znižuje. Zdá sa však, že je už veľmi neskoro.
     
    90+3
    Gareth Bale ešte zľava naviezol loptu pred šestnástkou, strelu Walesana zrazil na rohový kop francúzsky záložník Geoffrey Kondogbia.
    90+2.
     
    90+2
    Systém VAR nakoniec rozhodnutie zmenil, faul na kapitána Realu Madrid neprišiel, pretože tam bol ofsajd.
     
    90+1
    Marcelo poslal zľava krásny center pred malé vápno, kde bol úplne voľný Mariano Díaz, avšak rybičkou zamieril trestuhodne vedľa. Napriek tomu bude Real Madrid kopať pokutový kop, nakoľko Mouctar Diakhaby mimo lopty postrčil vedľa stojaceho Sergia Ramosa.
     
    90+1
    Nadstavujú sa 3 minúty.
     
    90
    Luka Modrić sa individuálne až pred šestnástku Valencie nedostal, cestou mu loptu odobral Geoffrey Kondogbia. Následnú kontru prerušil Casemiro.
     
    89
    Karim Benzema zľava naviezol loptu k šestnástke súpera, jeho strela tesne nad zemou nebola nebezpečná. Pokus do stredu brány si Neto postrážil bez väčších problémov.
     
    88
    Real to znova skúša po ľavej strane, tam je priestor zarúbaný. Z diaľky preto zúfalo vystrelil Casemiro, namieril vysoko nad bránu Neta.
     
    87
    Real Madrid sa po ľavej strane do útoku nedostal, pretože dlhý pas Navasa skončil za postrannou čiarou. Vhadzovať bude Daniel Wass.
     
    86
    Valencia získala ďalší rohový kop, center do malého vápna zachytil Keylor Navas a rýchlo loptu vykopol dopredu.
     
    85
    Valencia veľmi dobre kúskuje hru a kráča za tromi zlatými bodmi. Real Madrid by musel niečo rapídne zmeniť, pretože je to z jeho strany veľké trápenie.
     
    84
    Striedanie v tíme Valencia CF: z ihriska odchádza Kévin Gameiro, prichádza Santiago Mina.
    83. Ezequiel Garay (VAL) - 2:0
     
    83
    Valencia dala gól!
    EZEQUIEL GARAY zúžitkoval presný center na jeho osobu po rohovom kope a zvyšuje náskok domácich. Tento zásah by mohol byť rozhodujúci, pretože hostia sa dnes v koncovke trápia.
     
    82
    Ferrán Torres si z krídla naviezol loptu na os ihriska, jeho strela išla iba do obrancov pred ním. Následne zakončil vysoko nad Daniel Wass.

    Matej Kubove

    Góly: 35. Guedes, 83. Garay – 90+3. Benzema

    Karty:   6. Wass (VAL), 66. Parejo (VAL) – 64. Odriozola Arzallus (REA), 76. Marcelo (REA)


    Valencia CF: Neto – Wass, Garay, Diakhaby, Gayá – Soler (80. Torres), Parejo (C), Kondogbia, Guedes (73. Čeryšev) – Rodrigo, Gameiro (84. S. Mina).
    Náhradníci: Doménech – Torres, Roncaglia, Lato, S. Mina, Lee, Čeryšev.

    Real Madrid: Navas – Odriozola Arzallus, Varane, Ramos (C), Marcelo – Modrić, Casemiro, Kroos (65. Isco) – L. Vázquez (78. Díaz), Benzema, Asensio (65. Bale).
    Náhradníci: L. Zidane – Bale, Vallejo, Díaz, Isco, D. Ceballos, Reguilón.

    Diváci: 44 274