Bochum – Hamburger 0:0 (kon.) | Union Berlín – Paderborn 1:3 (kon.) | Darmstadt – Regensburg 1:1 (kon.)
koniec
SV Darmstadt 98
1:1 (0:0)
SSV Jahn Regensburg
cz Sobota 30.03.2019, 13:00 • Merck-Stadion am Böllenfalltor, Darmstadt • 2. nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Málem se to podařilo! Joevin Jones poslal znovu velice dobrý centr, který hlavičkoval kapitán Marcel Franke. Naštěstí pro Regensburg ale mířil nepřesně.
     
    90
    Naposledy střídá také Regensburg. Autora krásné vyrovnávací branky Andrease Geipla nahrazuje Adrian Fein.
     
    87
    A právě Marvin Mehlem nyní odchází ze hřiště. Nahrazuje ho Johannes Wurtz, Darmstadt má tedy dostřídáno.
     
    76
    Domácí hned střídají podruhé. Tobiase Kempeho nahrazuje fotbalista z Trinidadu a Tobago – Joevin Jones.
     
    76
    Další dobrá šance pro Jahn Regensburg! Marco Grüttner měl napravo až příliš prostoru, ale gólman Heuer Fernandes jeho přízemní střelu vyrazil.
     
    75
    Poprvé střídá také Darmstadt. Ze hry odchází Sandro Sirigu a na trávník přichází Christoph Moritz.
     
    75
    Immanuel Höhn v roli brankáře! Stoper domácího týmu nyní zblokoval střelecký pokus z levé strany. Regensburg nebyl daleko od obratu.
    69. Andreas GEIPL - 1:1
     
    69
    Regensburg právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno, tohle byla ale krásná trefa! Po zblokovaném centru z levého křídla se odrazil míč za vápno, kde se do něj opřel ANDREAS GEIPL. Nechytatelná rána 26letého záložníka skončila pod břevnem! Je to 1:1 a začínáme znovu od začátku.
     
    66
    Regesnburg posiluje ofenzivu! Stoper Sebastian Nachreiner přepouští místo na hřišti útočníkovi Stolzemu.
     
    61
    Hosté poprvé v dnešním zápase střídají. Nepříliš výrazného Hamadiho Al Ghaddiouiho nahrazuje Jonas Nietfeld.
     
    59
    A mohlo to být o dva góly! Do samostatného úniku se dostal Marcel Heller, který si dlouhou kličkou dokázal odstavit jak bránícího Correiu, tak gólmana Pentkeho. Klička ale byla tak dlouhá, že míč domácí hráč sotva dostihl, a tak jeho zakončení bylo nakonec zblokováno do zámezí.
    55. DURSUN - 1:0
     
    55
    Darmstadt právě vstřelil branku!
    To se dalo čekat, Darmstadt se z další dobré příležitosti už konečně ujímá vedení a máme tu první branku zápasu! Vynikající centr Marcela Hellera z pravého křídla našel před bránou SERDARA DURSUNA, který, ač tísněný obráncem, zakončil naprosto dokonale. Brankář Philipp Pentke byl tentokráte bez šance.
     
    53
    Další obrovská tutovka pro Darmstadt! Na vzdálenější tyči se k hlavičce před odkrytou částí brány dostal Marvin Mehlem, jenže balon poslal těsně vedle.
     
    51
    Znovu skvělý zákrok Philippa Pentkeho, ten dnes opravdu chytá výtečně! K nebezpečné střele na hranici pokutového území se dostal Serdar Dursun, ale brankář Regensburgu balon vyrazil na roh.
     
    38
    A teď už sudí tasí žlutou kartu. Jonas Föhrenbach totiž zastavil rodící se útočnou akci Darmstadtu jasným stažením soupeře k zemi za dres.
     
    30
    Výborný Philipp Pentke! 33letý brankář Jahnu Regensburg znovu zachránil svůj tým. Po pasu za obranu měl totiž gól na noze Serdar Dursun, ale jeho zakončení v pádu zlikvidoval hostující gólman.
     
    19
    Domácí měli obrovskou příležitost otevřít skóre zápasu! Po vynikající přihrávce se ve vápně dostal k zakončení Marvin Mehlem, jeho tvrdou střelu ale Philipp Pentke skvěle vyrazil.
     
    11
    Velmi slušné šance Darmstadtu! Nejprve střílel Patrick Herrmann, jehož pokus byl zblokován. Balon se však odrazil k Victoru Pálssonovi, jeho dělovou ránu z velké dálky ale vyrazil Pentke na rohový kop.

    Michal Belšán

    Góly: 55. Dursun – 69. Geipl

    Karty:   38. Föhrenbach (REG)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 7:3. Rohy: 13:2. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 9:18.
    SV Darmstadt 98: Heuer Fernandes – Herrmann, Franke (C), Höhn, Sirigu (75. Moritz) – Pálsson, Stark – Heller, Kempe (76. Jones), Mehlem (87. Wurtz) – Dursun.
    Náhradníci: Stritzel – Bertram, Jones, Kamavuaka, Moritz, Rieder, Wurtz.

    SSV Jahn Regensburg: Pentke – Saller, Nachreiner (66. Stolze), Correia, Föhrenbach – Thalhammer, Geipl (90. Fein) – George, Adamjan – Grüttner (C), Al Ghaddioui (61. Nietfeld).
    Náhradníci: Weis – Stolze, Nietfeld, Hein, Freis, Fein, Derstroff.

    Rozhodca: Thomsen – Börner, Jolk.