Nitra – Zvolen 1:2 (kon.)
koniec
HK Nitra
1:2 (0:0, 1:1, 0:1) Stav série: 2:2
HKM Zvolen
Sobota 30.03.2019, 18:00 • Nitra Aréna • Tipos Extraliga play-off • Semifinále
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Tretia tretina nám ponúkla ešte jeden presný zásah a ten bol napokon tým rozhodujúcim. Zvolenu dnes vyšli dve presilovky, kedže oba góly dali v početnej prevahe a Hraško sa stáva hrdinom hosťujúceho celku, keď v 56. minúte strelou od modrej prekonal Hanuljaka a semifinálová séria medzi Nitrou a Zvolenom je tak vyrovnaná 2:2! Podobne je tomu taj aj v druhej sérii medzi Popradom a Banskou Bystricou. Všetko je to tak ešte nesmierne napínavé a nás tak čaká ešte pekná porcia zápasov. Dnes sme sledovali v Nitra Aréne veľmi kvalitné stretnutie, aj keď veľa gólov nepadlo.

    To je už z mojej strany všetko, ďakujem vám za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok neskorého večera. Pri ďalších športových prenosoch sa na vás teší Miroslav Revaj. (20:31:03)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:53
    Navyše prichádza zakázané uvoľnenie domácich! O osude tohto stretnutia tak vyzerá vyť rozhodnuté.
     
    59:34
    Čas sa veľmi rýchlo kráti, Nitra sa nemôže nadýchnuť k záverečnému tlaku.
     
    59:06
    Domáci sú síce pri puku, ale hrá sa v ich pásme. Nitra sa ťažko prebíja smerom dopredu, Zvolen už len málo delí od dôležitého víťazstva v sérii.
     
    58:29
    Nitra vyhrala buly v útočnom pásme, ale do zakončenia sa nedostala. Zvolen vyhadzuje puk na zakázané uvoľnenie.
     
    58:12
    Oddychový čas domácich. Antonín Stavjaňa už rozdáva pokyny svojim zverencom, vhadzovať sa bude v útočnom pásme domácich a tak vidíme opustenú nitriansku bránku.
     
    58:01
    Boli ohlásené posledné dve minúty tretej tretiny!
     
    57:29
    Hostia sa čoraz viac dopúšťajú zakázaných uvoľnení. Veľká tlak domácich sa tak stáva realitou, zrejme je len otázkou času, kedy Antonín Stavjaňa siahne k hre bez brankára.
     
    56:48
    Krušné chvíle však budú zažívať hlavne hostia. Zvolen potrebuje toto stretnutie vyhrať, aby vyrovnal stav série, ktorá sa potom presunie na jeho ľad v podobe jedného stretnutia.
     
    56:35
    Pred domácimi tak stojí veľmi náročná úloha. Veľa času do konca tretej tretiny neostáva a prehrávajú o jeden gól. Dá sa teda očakávať ich nápor a aj odvolanie brankára.
     
    55:35
    Zvolen dal gól!

    Hostia dávajú svoj druhý gól v tomto stretnutí a opäť je to teda počas presilovky! Teraz sa Zvolen výborne usadil v útočnom pásme, puk sa dostal na modrú čiaru, kde sa ho ujal PETER HRAŠKO a presnou strelou dostáva puk za Hanuljakov chrbát, ktorý teraz vôbec nič nevidel – 1:2!
    Asistencia: Michal Chovan.
     
    55:18
    Zatiaľ sa však hosťom nedarí podľa predstáv. Na určitú dobu sa síce Zvolen usadil v pásme súpera, ale presný strelecký pokus z toho nebol.
     
    54:28
    Je tu presilovka pre Zvolen a to môže byť veľmi dôležitý moment. Podarí sa Zvolenu skórovať aj druhýkrát počas presilovej hry?
     
    54:18
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Mezei – 2 min., napadnutie).
     
    53:28
    Ostáva teda už len hádať, či sa ešte dočkáme presného zásahu v riadnej hracej dobe. Sledujeme kvalitné stretnutie, ale viacej gólov by mu len prospelo.
     
    52:47
    Do zaujímavej streleckej pozície sa dostával Kerbashian, ale na poslednú chvíľu mu puk nešťastne odskočil a tak Skapski mohol ostať pokojný.
     
    52:17
    Čas neúprosne plynie ďalej. Oba tímy sa snažia presadiť v útoku, ale nedarí sa im to. Defenzívy na oboch stranách dnes pracujú veľmi dobre, čo to dnes pochytali aj brankári.
     
    51:53
    Zaujímavým spôsobom to skúšal Handlovský, ktorý sa otočil okolo bránky súpera, ale bránka domácich sa napokon posunula a hra je tak prerušená.
     
    50:19
    Presúvame sa do druhej polovice tretej tretiny. Stále platí nerozhodný stav 1:1 a čoraz viac to teda smeruje do predĺženia. Nejaký ten čas však do konca riadnej hracej doby ešte ostáva.
     
    49:28
    Rýchle útočné výpady sa striedajú na oboch stranách. Presa len sa zrejme oba tímy pokúsia toto stretnutie rozhodnúť v riadnom hracom čase. Pre oba celky je toto stretnutie veľmi dôležité, Nitra vedie v sérii 2:1.
     
    48:56
    Nebezbečne teraz operoval pred bránkou súpera Handlovský. Ani jemu sa však nepodarilo pridať ďalší presný zásah tohto stretnutia.
     
    48:08
    Verme, že zaujímavých momentov bude len pribúdať. Určite sme aj zvedaví, či sa niekto z aktérov tohto stretnutia pokúsi zariskovať smerom dopredu a rozhodnúť tak toto stretnutie ešte v riadnom hracom čase.
     
    47:51
    Buček zaujímavo nahadzoval puk pred bránku súpera, tam sa snažil o zakončenie Rapáč, ale táto nitrianska spolupráca teraz gólový efekt nepriniesla!
     
    47:00
    Dnešné stretnutie sleduje 3 600 divákov.
     
    46:38
    Hráme však v klasickom formáte päť na päť. V tretej tretine sme ešte nevideli vyloženú gólovú šancu. Aj naďalej tak platí stav 1:1, všetko tak je otvorené.
     
    46:05
    Napokon podľa očakávania z toho bolo vylúčenie na oboch stranách. Ako som spomínal, emócie gradujú a zrejme podobných šarvátok uvidíme viacej.
     
    45:54
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Kelemen – 2 min., hrubosť).
     
    45:54
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Versteeg – 2 min., hrubosť).
     
    45:54
    Teraz tu bola veľké mela pred bránkou Nitry! V skrumáži sa Kelemen snažil pretlačiť puk za brankára Hanuljaka, čo sa mu však nepodarilo a okamžite sa strhla menšia šarvátka. Rozhodcovia sa radia o výške trestov.
     
    45:32
    Od modrej čiary sme sledovali pokus Šišku. S jeho strelou si však Skapski poradil a svoj tím podržal. Začína sa nám aj priostrovať v osobných súbojoch, emócie pracujú naplno.
     
    45:10
    Pokračujeme teda v rovnovážnom stave a stále za stavu 1:1. Dnes to zrejme na gólové hody v Nitra Aréne nevyzerá, možno budeme aj svedkami predĺženia. Nechajme sa však prekvapiť, ešte je priskoro o tom špekulovať.
     
    44:29
    Chvíľu sa teraz nehralo, rozhodcovia sa radili, či nepošlú niekoho z domácich na trestnú lavicu kvôli vyhodeniu puku. Napokon sa však nevylučuje, svoje rozhodnutie oznámil aj obom striedačkám a zrejme aj vysvetlil, prečo sa tak rozhodol.
     
    43:39
    Brániť sa teraz museli hostia. Na dvakrát to skúšal Lantoši, ale v oboch prípadoch defenzíva súpera puk zblokovala do bezpečia. Potom nasledoval rýchle brejk Zvolena, ale ten už nič zaujímavého neponúkol.
     
    43:10
    Nitra teda zvládla tento veľká tlak zo strany Zvolena. Uvidíme, akým smerom sa bude toto stretnutie ďalej vyvíjať, všetko je stále otvorené a rozhodovať budú maličkosti.
     
    42:51
    Domáci v plnom počte.
     
    42:37
    Vandas nebezpečne pálil na bránku domácich, ale puk niekto z obrancov tečoval do bezpečia. Zvolen však ostáva v útočnom pásme aj naďalej, pomaly sa ale jeho presilovka kráti.
     
    41:51
    Hostia sa usadili v útočnom pásme a držia domácich pod veľkým tlakom. Nitra však úspešne odoláva, ale stojí ju to veľké množstvo síl.
     
    41:10
    Zvolen hneď v úvode tretej tretiny získava presilovku. Má tak šancu prinavrátiť si vedenie o jeden gól, podarí sa mu to?
     
    40:51
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Bortňák – 2 min., sekanie).
     
    40:10
    Tretia tretina tohto stretnutia v Nitra Aréne je už v plnom prúde. Buly vyhral Zvolen, ktorý sa ihneď presunul do útočného pásma. Padne rozhodnutie v poslednej dvadsaťminútovke?
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami stretnutia späť na ľadovej ploche, posledná tretia tretina sa tak čoskoro začne!
     
    Prostredná tretina tohto zápasu v Nitra Aréne nám ponúkla oproti prvej tretine dva presné zásahy. Pokračovalo sa v nastolenom tempe, aké sme sledovali v prvej tretine. V 23. minúte hostia využili presilovku zásluhou Kytnára, ale dlho sa z vedenia neradovali. Krátko na to sa podarilo po peknej individuálnej akcii presadiť Bučekovi a tak je po dvoch tretinách stav zápasu vyrovnaný 1:1! Všetko tak je aj naďalej otvorené, sledujeme veľmi zaujímavý hokej, šance sú na oboch stranách.

    Posledná tretia tretina sa začne približne o 19:45.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:43
    Rušno teraz bolo aj pred nitrianskou bránkou! Ale aj domáci túto situáciu ustáli, odrazený puk dostali do bezpečia a tak sa zrejme už viacej presných zásahov v druhej tretine nedočkáme!
     
    39:16
    Nebezpečná situácia pred bránkou Zvolena! Od modrej čiary smerovala zaujímavá strela, ktorá sa odrazila od zadného mantinelu a puk sa tak vrátil do priestoru pred bránkou. Skapcki mal čo robiť, aby ho upratal do bezpečia!
     
    39:01
    Prebieha posledná minúta druhej tretiny!
     
    38:46
    Hostia v plnom počte.
     
    38:22
    Stále sa Nitre nedarí udržať sa v útočnom pásme a tak to už vyzerá, že túto presilovku domáci nevyužijú.
     
    37:46
    Polovica z Petrášovho vylúčenia uplynula, zatiaľ sa domáci nedokázali výraznejšie presadiť v útočnom pásme. Zvolen sa tak bráni v oslabení výborne.
     
    36:56
    Domáci môžu svoju aktivitu teraz navýšiť, pretože rozbiehajú presilovku o jedného hráča. Dočkáme sa gólu krátko pred koncom druhej tretiny?
     
    36:46
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Petráš – 2 min., sekanie).
     
    35:39
    Aktivita domácich tak pred koncom druhej tretiny narastá. Skóre zápasu sa však stále nemení, platí vyrovnaný stav 1:1 a tak je aj naďalej všetko otvorené.
     
    35:15
    Tak toto hostia pokazili! Zvolenskí hokejisti prepadli v strednom pásme a tak domáci vyrazili do rýchleho prečíslenia. Hrušík s Bortňákom sa ocitli vo veľkej šanci, ale skvelo zasiahol svojou hokejkou Vandane a zachránil hostí od gólovej pohromy!
     
    34:08
    Pomaly sa blížime do záverečnej časti prostrednej tretiny. Posledné chvíle teraz na ľade patria domácim hokejistom, ktorí neboli ďaleko od otočenia predbežného skóre.
     
    33:15
    Nasleduje reklamná prestávka.
     
    33:05
    Tak toto už bol výrazný tlak zo strany domácich hokejistov. Skapski navyše nemal hokejku a Zvolen tak čelil veľkému náporu, ktorý však napokon aj so šťastím ustál a skóre 1:1 tak aj naďalej ostáva v platnosti.
     
    32:16
    No a sledovali sme ďalšie zakončenie z hokejky Lantošiho. Ani teraz však domáci útočník brankára súpera neprekonal. Nitra ale výrazne pridáva na svojej aktivite.
     
    31:49
    Zvolen ešte musel pokračovať vo svojom bránení, čo však zvládol úspešne a získava puk na svoje hokejky. Nitra sa musí rýchlo vrátiť späť do svojho pásma.
     
    31:10
    Do zaujímavej pozície sa teraz dostal Lantoši, ale jeho pokus Skapski úspešne kryje. Nasledovať tak bude teda buly v útočnom pásme Nitry.
     
    30:49
    Oba celky sa aj naďalej snažia prenikať s pukom do útočného pásma a dostávať tak svojho súpera pod tlak. Zrejme je tak len otázkou času, kedy sa dočkáme ďalšieho presného zásahu.
     
    30:16
    Presúvame sa už do druhej polovice prostrednej tretiny. Zatiaľ sme boli svedkami dvoch presných zásahov, po jednom na každej strane a tak okrem vyrovnanej hry na ľadovej ploche je podobne vyrovnané aj predbežné skóre.
     
    29:46
    Sloboda mal na hokejke vedúci gól Nitry! Toto bolo veľká chyba zvolenskej defenzívy, ktorá nechala domáceho obrancu samého prejsť až pred svojho brankára, ale Skapski si strelou pod brvno svojej brány poradil bravúrne a v lapačke ukryl puk!
     
    28:37
    Teraz nám veľmi dobrú hru predviedla štvrtá nitrianska formácia. Napokon musel zasahovať aj brankár Skapski, po ktorého prerušení hry bude nasledovať buly v obrannom pásme Zvolena.
     
    28:03
    A opäť máme možnosť sledovať, ako sa útočné výpady striedajú na oboch stranách. Dlhšiu dobu však teraz ani jeden z brankárov zasahovať nemusel, pokračujeme naďalej vo veľmi vysokom tempe.
     
    27:31
    Máme tu zakázané uvoľnenie na strane hosťujúceho celku. Nitra sa tak ešte dostáva do útočného pásma, po vyhratom buly sa tam môže aj usadiť.
     
    27:02
    Ako som teda spomínal, začína sa odznova. Hra je aj naďalej vyrovnaná, teraz už aj skóre a tak nám ostáva len veriť, že nejaké tie góly ešte uvidíme.
     
    26:35
    Nitra dala gól!

    A máme vyrovnané! Dlho sa teda hostia z tesného vedenia neradovali, domáci strieľajú svoj úvodný gól v tomto zápase a začíname tak odznova. Veľkú pochvalu si teraz zaslúži talentovaný SAMUEL BUČEK, ktorý si prebral prihrávku od Rapáča, s pukom sa dostal pred bránku súpera a parádnou strelou prekvapil Skapskiho – 1:1!
    Asistencia: Branislav Rapáč.
     
    24:39
    Avšak, hroziť v útoku neprestávajú aj hostia. Sledujeme teda identický obraz hry, ako tomu bolo aj v prvej tretine. Hra je stále vyrovnaná, ťažko niečo dopredu predpovedať.
     
    24:17
    Sledovali sme prechod domácich do útočného pásma, k puku sa dostal Kerbashian, ale jeho pokus smeroval len nad Skapskiho bránku.
     
    23:28
    Určite tak tento presný zásah dodá stretnutiu väčší náboj. Na rade sú tak teraz domáci, musia doťahovať náskok súpera.
     
    23:00
    Zvolen dal gól!

    Je tu úvodný presný zásah tohto stretnutia! Zvolen predsa len dokázal využiť presilovku a tak sa ujíma vedenia. Sledovali sme veľmi peknú spoluprácu hosťujúceho celku pred bránkou súpera, na jej konci stál MILAN KYTNÁR, ktorý úspešne dopravil puk do siete, Hanuljak sa naťahoval lapačkou zbytočne – 0:1!
    Asistencie: Adam Drgoň, Michal Chovan.
     
    22:03
    Zvolen sa dokázal usadiť v útočnom pásme, ale presné zakončenia na bránku Nitry nesmerujú. Domáci sú však pod tlakom a musia sa vyvarovať každej chybe.
     
    21:20
    Kytnár sa vrátil z trestnej lavice späť na ľadovú plochu a tak tu je presilovka pre hostí. Dočkáme sa úvodného presného zásahu?
     
    21:10
    Znova sa vylučovalo a tak ešte uvidíme krátko už viackrát spomínaný formát štyria na štyroch. Potom bude nasledovať presilovka pre Zvolen.
     
    21:05
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Pupák – 2 min., hákovanie).
     
    20:24
    Zakázané uvoľnenie na strane domácich, hra sa tak presťahuje pred brankára Hanuljaka. Formát štyria na štyroch zatiaľ nič zaujímavého neponúkol, uvidíme, ako sa toto stretnutie bude vyvíjať ďalej.
     
    20:10
    Druhá tretina sa už naplno rozbehla, buly v prospech Nitry. Ešte teda uvidíme hru štyria na štyroch, potom bude nasledovať krátka presilovka pre domácich.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na ľadovej ploche, druhá tretina sa tak čoskoro začne!
     
    Úvodná dvadsaťminútovka z tohto stretnutia už uplynula. Sledovali sme veľmi zaujímavý hokej, Zvolen vstúpil do zápasu veľmi aktívne a držal domácich pod tlakom. Po presilovke Nitry sa však hra vyrovnala a sledovali sme tak útočné výpady na oboch stranách. Výborne však pracovali obe defenzívy a tak Hanuljak so Skapskim výraznejšie zasahovať nemuseli.

    Sme teda zvedaví, čo nám ponúkne druhá tretina tohto stretnutia, začne sa približne o 18:50.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:31
    Sily na ľadovej ploche sa však vyrovnali a sledujeme hru štyria na štyroch. Zrejme tak už nič zaujímavého v prvej tretine neuvidíme.
     
    19:20
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Kytnár – 2 min., sekanie).
     
    19:10
    Hostia tak krátko pred koncom prvej tretiny hrajú svoju prvú presilovku v tomto zápase. Podarí sa tak ešte Zvolenu niečo zaujímavé vymyslieť?
     
    19:05
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Šiška – 2 min., držanie hokejky).
     
    19:01
    Prebieha posledná minúta prvej tretiny!
     
    18:54
    Prechod do útočného pásma teraz domácim nevyšiel a je z toho len zakázané uvoľnenie. Hra sa tak presunie pred bránku Hanuljaka.
     
    17:38
    Musíme však konštatovať, že veľmi dobre pracujú obe defenzívy. Zrejme aj preto, sme ešte žiadnu veľkú šancu nevideli a je otázne, či ju do prestávky uvidíme.
     
    17:22
    Prvá tretina sa pomaly blíži k svojmu záveru. Stále čakáme na úvodný presný zásah tohto stretnutia, ale rozhodne sa nenudíme.
     
    16:45
    Nasleduje reklamná prestávka.
     
    15:46
    Bude to tak zrejme o prvom góle. Ten by priniesol určite ešte väčší náboj a hlavne tímu, ktorý by ho dokázal streliť, by dodal väčšie sebavedomie.
     
    15:10
    O výraznejšej šanci v prvej tretine sme však zatiaľ povedať nemohli. Zvolen začal veľmi aktívne, ale postupne sa hra vyrovnala aj vďaka nitrianskej presilovke.
     
    14:22
    Postupne sa nám útočné výpady striedajú na oboch stranách. Uvidíme, či sa pred koncom prvej tretiny dočkáme úvodného presného zásahu, aktivitu sledujeme na oboch stranách.
     
    13:16
    Už dávnejšie sme sa prehupli do druhej polovice prvej tretiny. Počas nej sa hra nijak výrazne neprerušuje a tak nám dianie na ľadovej ploche plynie veľmi svižne.
     
    12:47
    Domáci však ešte ťažili z toho presilovkového tlaku a hostia sa teraz oslobodili len za cenu zakázaného uvoľnenia. Presilovka tak zrejme Nitre pomohla naštartovať sa v tomto stretnutí.
     
    12:28
    Hostia v plnom počte.
     
    12:16
    A vyzerá to, že Nitra túto presilovku nedokáže využiť. Teraz sa síce domáci hokejisti usadili v útočnom pásme, ale všetky ich strelecké pokusy obrana súpera obetavo tečovala do bezpečia.
     
    11:28
    Nitre však táto presilovka nevychádza podľa predstáv. Zvolen sa opäť dokázal oslobodiť a prečkal tak prvú polovicu tohto oslabenia bez problémov.
     
    11:05
    Skapski už musel aj zasahovať počas tohto zvolenského oslabenia, ale puk dokázal vyraziť do bezpečia. Jeho spoluhráči sa následne oslobodili a tak čakáme na ďalší výpad domácich pred bránku súpera.
     
    10:38
    No a máme tu prvú presilovku v tomto stretnutí. Paradoxne sa k nej dostávajú pasívnejší domáci, majú tak šancu ako prví otvoriť skóre tohto stretnutia.
     
    10:28
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Pöyhönen – 2 min., držanie).
     
    09:33
    Na druhej strane nahadzoval puk na bránku súpera Handlovský, ale nič zaujímavého nám to neponúklo. Opäť pokračujeme v hre, kde sa prerušuje len minimálne.
     
    08:28
    Ale o slovo sa teraz postarali práve domáci hokejisti. Bortňák to skúšal z ostrého uhla, ale jeho zakončenie Skapskiho nijak neprekvapilo a pripisuje si pohodlný zákrok.
     
    07:21
    Dlhšiu dobu sme však nevideli žiadne lepšie zakončenie na jednej či druhej strane. Nitra však stále pôsobí takým ustráchaným dojmom, čoho by sa hostia mali snažiť využiť.
     
    06:14
    Zvolen sa snaží pokračovať vo svojej aktivite, ale teraz je vyhnaný preč z útočného pásma. Nitra je zrejme zaskočená takýmto úvodom, ale stále je tu priestor na zlepšenie.
     
    05:51
    Máme tu prvý vážnejší vzruch pred bránkou! Stalo sa to pred tou domácou, kde sa snažil o zakončenie Handlovský, ale brankár Hanuljak dokázal úspešne hru prerušiť.
     
    05:32
    Domáci brankár mal teraz trocha zakrytý výhľad, ale podarilo sa mu vyraziť túto strelu od modrej čiary do bezpečia. Zvolen teda ešte ostáva usadený v útočnom pásme.
     
    04:15
    Hralo sa dlho bez prerušenia a bez nejakej akcie, až prišlo toto zakončenie Kerbashiana. Jeho pokus bol tečovaný niektorým hráčom Zvolena do rohu klziska. Už tak začína ožívať aj domáca Nitra.
     
    03:10
    Teraz sa pred bránkou súpera dokázali usadiť aj domáci hokejisti. Skapski však podobne ako Hanuljak ešte zasahovať nemusel, svoju prácu si úspešne plnia všetci obrancovia.
     
    02:49
    Dlhšiu dobu sa neprerušovalo. Je to teda veľmi svižný úvod stretnutia, čakáme na prvú vážnejšiu situáciu pred jednou či druhou bránkou. Zrejme to však je len otázkou času.
     
    02:28
    Postupne sa však už hra na ľadovej ploche vyrovnáva. Aj naďalej však sledujeme vysoké napádanie z oboch strán, dnes nás tak zrejme čaká zaujímavé hokejové predstavenie v Nitra Aréne.
     
    01:37
    Hostia tak pokračujú v tom veľmi dobrom vstupe do tohto zápasu. Zvolen znova usadený v útočnom pásme, ale Hanuljak ešte zasahovať nemusel.
     
    01:10
    K puku sa už dostali aj hokejisti Nitry. Domácim sa však nepodarilo preniknúť až do útočného pásma a tak sa smerom dopredu opäť snažia prebiť hokejisti Zvolena.
     
    00:35
    Zvolen ostal v útočnom pásme a opäť sme sledovali zakončenie na domácu bránku. Hostia tak vstúpili do tohto stretnutia veľmi aktívne, uvidíme, či dokážu ostať v tomto tempe.
     
    00:10
    Prvá tretina v Nitra Aréne sa už naplno rozbehla. Úvodné buly v prospech Zvolena, ktorý sa rýchlo presunul do útočného pásma a Handlovský sa postaral o prvý strelecký pokus.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na ľadovej ploche, prvá tretina sa tak čoskoro začne. Ešte si vypočujeme štátnu hymnu a po nej už bude vhodené úvodné buly. Prajem príjemný športový zážitok!
     
    Prajem príjemný športový podvečer všetkým fanúšikom hokeja! Semifinále Kaufland play-off Tipsport ligy pokračuje aj dnes, Nitra Aréna bude hostiť stretnutie domáceho celku a hokejistov Zvolena. Stav série je 2:1 v prospech Nitry a ak by teda domáci dnes na svojom ľade uspeli, do Zvolena by potom cestovali s postupovým mečbalom. Hostia tak budú chcieť teda určite stav série vyrovnať, aby doma nemali takéto problémy. My sa teda môžme tešiť na veľmi zaujímavé stretnutie, uvidíme, či bude aj bohaté na góly. Zatiaľ si prezrite zostavy oboch celkov, tesne pred úvodný buly sa znova prihlásime!
     
    Úvodné zostavy:

    HK Nitra: Šimboch (Hanuljak) – Mezei (C), McCormack, Pupák, Korím, Rais, Versteeg, Sloboda, Fominych – Blackwater, Slovák, Lantoši – Scheidl, Šiška, Kerbashian – Buček, Bortňák, Rapáč – Pätoprstý, Čaládi, Hrušík

    HKM Zvolen: Skapski (Tomek) – Pöyhönen, Fraser, Vandane, Ulrych, Růžička, Hraško, Drgoň, Pufahl – Vandas, Kytnár, Handlovský – Zuzin, Chovan (C), Obdržálek – Mitchell, Petráš, Kelemen – Šišovský, Holovič, Andrisík

    Rozhodca: Stano, Štefik – Výleta, Orolin
     
    Vítam všetkých priaznivcov hokeja pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá HK Nitra a HKM Zvolen. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 18:00.

    Semifinálová séria Kaufland play-off Tipsport ligy pokračuje ďalej. Dnes je na programe štvrté stretnutie medzi Nitrou a Zvolenom. V lepšej východiskovej pozícii sú momentálne domáci hokejisti, ktorí vedú v tejto sérii 2:1 a dnes si tak môžu vybojovať mečbal. Po tomto stretnutí sa séria presunie do Zvolena a tak hostia budú chcieť určite stav série vyrovnať, aby nemali doma nôž na krku.

    Toto zápolenie odštartovalo v pondelok na ľade Zvolena. Judd Blackwater dostal napokon milosť a mohol už nastúpiť na toto stretnutie. Nitra mu napokon vďačila za prvý bod v sérii, kedže sa tento hokejista blysol hattrickom a gólovo sa k nemu pridal ešte aj Šiška. Za domácich vtedy skórovali Mitchell a Zuzin, Zvolen teda v tomto stretnutí zvíťazil 4:2.

    O deň neskôr sa muselo predlžovať. Toto stretnutie už tak na góly bohaté nebolo, po základnej hracej dobe svietil stav 1:1. V predĺžení sa však dokázal pomerne rýchlo presadiť Kytnár a vyrovnal teda stav tejto série.

    Potom nasledovali dva dni voľna a séria sa presunula do Nitry. Zvolen veľa vody nenamútil a podľahol domácim 3:1, keď Nitru nedostal takmer pod žiadny výraznejší tlak. Je teda jasné o čo oba celky hrajú, Nitra môže cestovať do Zvolena s postupovým mečbalom, hostia naopak potrebujú stav série vyrovnať.

    Máme sa tak určite na čo tešiť, sledujte náš online prenos!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 27. Buček (Rapač) – 23. Kytnár (Drgoň, Chovan Mi.), 56. Hraško (Chovan Mi.)


    HK Nitra: Hanuljak (Šimboch) – Mezei (C), McCormack, Pupák, Korím, Rais, Versteeg, Sloboda, Fominych – Blackwater, Slovák, Lantoši – Scheidl, Šiška, Kerbashian – Buček, Bortňák, Rapáč – Pätoprstý, Čaládi, Hrušík
    HKM Zvolen: Skapski (Tomek) – Pöyhönen, Fraser, Vandane, Ulrych, Růžička, Hraško, Drgoň, Pufahl – Vandas, Kytnár, Handlovský – Zuzin, Chovan (C), Obdržálek – Mitchell, Petráš, Kelemen – Šišovský, Holovič, Andrisík

    Rozhodca: Stano, Štefik – Výleta, Orolin

    Diváci: 3 600
    Nitra 4 3 Zvolen
    #1 Pondelok 25.03.2019 • 18:00
    Zvolen - Nitra 2:4
    #2 Utorok 26.03.2019 • 18:00
    Zvolen - Nitra 3:2 koniec po predl.
    #3 Piatok 29.03.2019 • 18:00
    Nitra - Zvolen 3:1
    #4 Sobota 30.03.2019 • 18:00
    Nitra - Zvolen 1:2
    #5 Pondelok 01.04.2019 • 18:00
    Zvolen - Nitra 2:3
    #6 Streda 03.04.2019 • 18:00
    Nitra - Zvolen 1:4
    #7 Piatok 05.04.2019 • 18:00
    Zvolen - Nitra 1:4