Buffalo – Detroit 4:5 (po pr.) | Carolina – Washington 2:3 (kon.) | Columbus – Montreal 6:2 (kon.)
Ottawa – Florida 2:5 (kon.) | Winnipeg – NY Islanders 4:5 (kon.) | Edmonton – Dallas 2:3 (1:2 po s.n.)
Vancouver – LA Kings 3:2 (1:0 po s.n.) | San Jose – Chicago 4:5 (kon.)
koniec
San Jose Sharks
4:5 (1:3, 3:2, 0:0)
Chicago Blackhawks
cz Piatok 29.03.2019, 03:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    38:08 Chris KUNITZ - 4:5
     
    38:08
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A Chicago si znovu bere vedení na svou stranu! Patrick Kane fantastickým bekhendem poslal puk nečekaně na branku San Jose, tam puk ještě dokázal tečovat CHRIS KUNITZ, který tak skákající puk dokázal dostat do domácí branky. Asistence: Patrick Kane a Erik Gustafsson.
    36:06 Timo MEIER - 4:4
     
    36:06
    San Jose právě vstřelilo branku!
    San Jose vyrovnává! Obrana zapomněla na TIMO MEIERA, který se ocitl, po přihrávce Coutureho, sám před Crawfordem, jehož překonal povedeným blafákem. Asistence: Logan Couture a Gustav Nyquist.
    26:29 Tomáš HERTL - 3:4
     
    26:29
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Joe Thornton podržel puk na pravé straně, dokud si TOMÁŠ HERTL nepřipravil pozici před brankou, poté přihrál před braku, kde stačilo Tomášovi jen nastavit hůl, třetí bod Tomáše Hertla v zápase! Asistence: Joe Thornton a Logan Couture.
    24:21 Alex DEBRINCAT - 2:4
     
    24:21
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Je to opět o dva góly poté, co Brent Burns (San Jose) prohrál souboj za vlastní brankou, Strome poslal puk před branku, kde ho nekompromisně zametl ALEX DEBRINCAT. Asistence: Dylan Strome a Dominik Kahun.
    22:33 Gustav NYQUIST - 2:3
     
    22:33
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Využitá přesilová hra San Jose, po famózní zadovce Tomáše Hertla, který poslal puk na zcela volného GUSTAVA NYQUISTA a ten z levé strany trefil odkrytou branku soupeře. Asistence: Tomáš Hertl a Kevin Labanc.
    11:59 Lukáš RADIL - 1:3
     
    11:59
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Přesně po minutě od třetího gólu Chicaga to na sebe bere česká dvojice v domácím dresu a je tu první gól San Jose! Tomáš Hertl zavezl puk do útočného pásma a navázal na sebe skvělým pohybem hned trojici bránících borců Blackhawks. Poté přihrál na levou stranu, kde tušil LUKÁŠE RADILA, který vystřelil a Crawfordovi vypadl puk z lapačky a dopadl za jeho záda do branky. Asistence: Tomáš Hertl.
    10:59 Jonathan TOEWS - 0:3
     
    10:59
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Další zaváhání obrany San Jose, hosté roztočili doslova kolotoč před brankou Jonese, který sice několik střel dokázal zneškodnit, na dorážku JONATHANA TOEWSE již ale neměl šanci dosáhnout. Asistence: Brandon Saad a Erik Gustafsson.
    06:19 Connor MURPHY - 0:2
     
    06:19
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Chicagu vychází úvod zápasu na jedničku! Saad z pravé strany přihrává na modrou, odkud bleskově, z voleje, pálí CONNOR MURPHY a puk propadl mezi betony přesouvajícího se Jonese a končí v brance San Jose, všemu bezmocně přihlíží i Tomáš Hertl. Asistence: Brandon Saad a Arťom Anisimov.
    04:10 Alex DEBRINCAT - 0:1
     
    04:10
    Chicago právě vstřelilo branku!
    ALEX DEBRINCAT dokázal dostat napodruhé puk za záda Jonese, ale domácí lavička reklamuje předchozí nedovolené bránění, bude se tedy komunikovat s videocentrem... a závěr je tu – gól platí! Asistence: Jonathan Toews a Patrick Kane.

    Martin Dvořák

    Góly a asistencie: 12. Radil (Hertl, Burns), 23. Nyquist (Hertl, Labanc), 27. Hertl (J. Thornton, Couture), 37. Meier (Couture, Nyquist) – 5. DeBrincat (J. Toews, P. Kane), 7. C. Murphy (Saad, Anisimov), 11. J. Toews (Saad, E. Gustafsson), 25. DeBrincat (D. Strome, Kahun), 39. Kunitz (P. Kane, E. Gustafsson)


    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Vlasic, Burns, Dillon, Braun, J. Ryan, Heed – Meier, Couture, Nyquist – E. Kane, Hertl, Radil – Sörensen, J. Thornton, Labanc – Donskoi, Goodrow, M. Karlsson.
    Chicago Blackhawks: Crawford (C. Ward) – Keith, E. Gustafsson, Forsling, Seabrook, Koekkoek, C. Murphy – DeBrincat, J. Toews, P. Kane – Perlini, Kämpf, D. Strome – Saad, Anisimov, Sikura – Kunitz, Krüger, Kahun.

    Rozhodca: L’Ecuyer, Rooney – Mach, Murchison

    Diváci: 17 364