Watford – Crystal Palace 2:1 (kon.) | Swansea – Manchester City 2:3 (kon.) | Wolverhampton – Manchester United 2:1 (kon.)
koniec
Wolverhampton Wanderers
2:1 (0:0)
Manchester United
Sobota 16.03.2019, 20:55 • Molineux Stadium, Wolverhampton • FA Cup • Štvrťfinále
Predzápasové kurzy
    90+5. Marcus Rashford (MAN) - 2:1
     
    90+5
    Manchester United dal gól!
    Je už neskoro, Red Devils napriek tomu korigujú na 1:2. MARCUS RASHFORD skóruje z otočky rovnako ako Jiménez pri zásahu na 1:0, Ruddy nemal nárok.
     
    90+5
    Striedanie v tíme Wolverhampton Wanderers: z ihriska odchádza Raúl Jiménez, prichádza Hélder Costa.
     
    90+4
    Zažltilo sa aj pred očami Dioga Dalota, ktorý podrazil nevyberaným spôsobom svojho krajana Moutinha.
     
    87
    Striedanie v tíme Wolverhampton Wanderers: z ihriska odchádza Diogo Jota, prichádza Adama Traoré.
     
    87
    Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Jesse Lingard, prichádza Scott McTominay.
     
    86
    Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Nemanja Matić, prichádza Juan Mata.
     
    86
    A zbavili sa jej takým štýlom, že je z toho žltá karta pre Coadyho po úmyselnom zastavení Rashforda v stredovom kruhu.
     
    84
    Victor Lindelöf vidí po vyše dvoch minútach "iba" žltú kartu. Omilostenie pre hostí, napriek tomu je vyrovnanie len v rovine utópie.
    76. Diogo Jota (WOS) - 2:0
     
    76
    Tím Wolves práve strelil gól! Dovolím si tvrdiť, že je rozhodnuté! Manchester nezvládol vlastný rohový kop, Shaw nedokázal loptu vrátiť späť do ohňa, musel tak bežať dozadu. Skvelý DIOGO JOTA ho v silovom súboji odstavil od lopty, k Portugalčanovi pribehol i Lindelof, no ani švédsky stopér už nezabránil strele na bližšiu tyč, na ktorú nestačil ani Romero!
     
    71
    Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Ander Herrera, prichádza Andreas Pereira.
    70. Raúl Jiménez (WOS) - 1:0
     
    70
    Tím Wolves práve strelil gól! João Moutinho sa dostal do šestnástky cez trojicu protihráčov, aby prihral na RAÚLA JIMÉNEZA. Ten sa niekoľkokrát obtočil s loptou, až kým ju napokon nevystrelil z otočky presne do miest, z ktorých sa Romero premiestňoval do druhého smeru. Zaslúžená trefa do čierneho.
     
    62
    Dalot chcel kombinovať nakrátko s Lingardom, no celé, čo z toho vzišlo, je žltá karta pre Andera Herreru. Stalo sa tak za zabránenie protiútoku po faule na Jotu.
    58. João Moutinho (WOS)
     
    58
    Sergio Romero a tretí, pomerne nie ľahký zákrok. João Moutinho zatočil loptu spred Herreru a Matića, pokus z vyše dvadsiatich metrov vyškriabal gólman Manchestru na roh.
     
    53
    Sergio Romero drží Red Devils nad vodou! Po rohovom kope Moutinha sa do hlavičky dostal Raúl Jiménez cez Victora Lindelöfa. Argentínsky brankár predviedol zákrok rukou na bránkovej čiare, od ktorého sa guľatý nezmysel odráža do brvna a von! Nasleduje ďalší roh.
     
    52
    Toto môžeme nazvať aj kartou z frustrácie. Stále len 21-ročný Marcus Rashford ju vidí po zbytočnom hodení sa pod nohy Leandera Dendonckera. Áno, bola tam snaha o spätný zisk lopty, avšak absolútne nezmyselná.
     
    45+1
    Nemanja Matić po minúte s faulom na Raúla Jiméneza v strede poľa, po prerušení je z toho žltá karta. Z ponechanej výhody rezultovala zrazená strela a už ani nepočítam, ktorý je to roh.
    43. Diogo Jota (WOS)
     
    43
    V krátkosti sa na listinu potrestaných hráčov pridáva i Rúben Neves, jeho terčom faulu bol Paul Pogba.
     
    42
    Rashford opäť raz skúsil strelu spoza veľkého vápna, to opäť to prepáli! Špičkový brejk od domácich, Diogo Jota šiel sám na Romera. Argentínčan v bráne United vybehol von, zmenšil strelecký uhol a Jota ho naozaj trafil. Tak sme sa dočkali aspoň nejakého vzrušenia.
     
    41
    Paul Pogba sa efektívne vyhol dvom protihráčom, nedovolene ho zastavil až Willy Boly. Je z toho žltá karta pre obrancu Wolverhamptonu. Predtým sa pred Romerom zase raz padalo, zase v tom mal prsty Chris Smalling.

    Viktor Kalinács

    Góly: 70. Jiménez, 76. Diogo Jota – 90+5. Rashford

    Karty:   41. Boly (WOS), 43. Neves (WOS), 86. Coady (WOS) – 45+1. N. Matić (MAN), 52. Rashford (MAN), 62. A. Herrera (MAN), 84. Lindelöf (MAN), 90+4. Dalot (MAN)


    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 4:5. Rohy: 9:6. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 12:5.
    Wolverhampton Wanderers: Ruddy – Saïss, Coady (C), Boly – Doherty, Dendoncker, Neves, Moutinho, J. Castro – Diogo Jota (87. Traoré), Jiménez (90+5. Costa).
    Náhradníci: Norris – R. Bennett, Cavaleiro, Traoré, Costa, Gibbs-White, Vinagre.

    Manchester United: Romero – Dalot, Smalling, Lindelöf, Shaw – A. Herrera (71. Pereira), N. Matić (86. Mata), P. Pogba (C) – Lingard (87. McTominay), Rashford, Martial.
    Náhradníci: de Gea – P. Jones, Mata, Pereira, Rojo, Fred, McTominay.

    Rozhodca: Martin Atkinson