Frölunda – Mníchov 3:1 (kon.)
koniec
Frölunda HC
3:1 (1:0, 2:0, 0:1)
EHC Red Bull Mníchov
cz Utorok 05.02.2019, 19:00 • Frölundaborgs Isstadion, Göteborg • Play-off Ligy majstrov • Finále
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (21:32:38)
     
    Statistiky po celém utkání:

    Střely na branku: 33 – 36
    Střely mimo: 28 – 18
    Zblokované střely: 18 – 8
    Vhazování: 21 – 39
    Přesilové hry: 3/6 – 1/7
    Frölunda získala titul v Lize mistrů!

     
    Je konec! Domácí celek nakonec ubránil svůj náskok bez větších potíží, přestože to hosté ještě zkoušeli v šesti hráčích. To jim sice stačilo ke snížení stavu, kdy využili přesilovou hru šesti proti čtyřem, ale to bylo vše. Frölunda byla lepším týmem v tomto utkání a zaslouženě získala třetí titul v Lize mistrů.
     
    Konec zápasu.
     
    59:42
    Navíc je tam kotouč znovu! Navíc domácí celek skvěle brání obrannou modrou a Mnichov se nemůže dostat do útočného pásma.
     
    59:17
    Je rozhodnuto! Německý celek se nemůže dostat do útočného pásma, jelikož Frölunda posílá do středního pásma jeden puk za druhým.
     
    58:44
    Hostující celek to samozřejmě zkouší se šesti muži v poli, jelikož nemá na co čekat. Svůj útok však musí začít až ze svého obranného pásma.
     
    58:41
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:33
    Red Bull to zkouší bez gólmana!
     
    58:15
    Domácí fanoušci jsou ve varu a tuší, že Frölunda dnes nejspíše získá třetí titul během šesti let. Mnichov ovšem buší do obrany, jak to jen jde.
     
    57:39
    Další rychlý protiútoku v podání Frölundy! Ten byl vyšperkován parádním pasem, díky čemuž se zakončující hráč zbavil tří protihráčů, přesto branku nedal.
     
    57:00
    Do gólové šance se však dostal domácí hráč, díky velmi mizernému pasu hráče Mnichova. Pathrik Westerholm zkusil rychlou střelu nad lapačku, ale gólman hostí skvěle zasáhl!
     
    56:26
    Každopádně Mnichov už je zase nastěhovaný v útočném pásmu a je jen otázkou času, kdy to zase zkusí se šesti bruslaři ve hře.
     
    55:56
    Hokejisté v bílém se dostali do útočného pásma, kde drželi kotouč. Stačil však jeden souboj u mantinelu a puk se ocitl až ve středním pásmu.
     
    55:31
    Andrew Bodnarchuk je na ledě!
     
    54:50
    Hostující hráči mohli bez větších potíží vyhodit puk přes všechny čáry. Místo toho volili kombinaci, a tak o puk přišli ještě v obranném pásmu.
     
    54:29
    Rozhodčí z ničeho nic zapískal, čemuž se divili hráči i fanoušci, kteří vyjadřovali svůj nesouhlas, jelikož domácí měli tlak. Důvodem však byla posunutá branka.
     
    54:07
    Což se klidně mohlo vrátit hodně rychle! Přišla totiž křižná přihrávka na domácího hráče, který však nedokázal poslat první kotouč do branky!

    Denisa Józsová

    Góly a asistencie: 11. Fagemo (Genoway, Friberg), 25. Lasch (Lundqvist, Hjalmarsson), 35. Po. Westerholm (Hjalmarsson, Lundqvist) – 52. Ehliz (Seidenberg, Voakes)


    Frölunda HC: Gustafsson (Mattsson) – Genoway, Sigalet, Moverare, Ekbom, Grönlund, Gormley, Printz – Friberg, Lundqvist, Rakshani – Fagemo, Carlsson, Lasch – Mustonen, Pa. Westerholm, Po. Westerholm – Fjällström, Rosseli-Olsen, Hjalmarsson – Stålberg.
    EHC Red Bull Mníchov: aus den Birken (Reich) – Button, Aulie, Abeltshauser, Seidenberg, Bodnarchuk, Joslin, Quaas, Boyle – Ehliz, Hager, Wolf – Daubner, Voakes, Mauer – Shugg, Stajan, Parkes – Mayenschein, Eder, Christensen.

    Rozhodca: Kaukokari, Lemelin – Sormunen, Kovacs

    Diváci: 12044