Innsbruck – Znojmo 3:6 (kon.)
koniec
HC TWK Innsbruck
3:6 (1:1, 2:2, 0:3)
HC LERAM Orli Znojmo
cz Nedeľa 20.01.2019, 17:30 • Tiroler Wasserkraft Arena • bet-at-home ICE Hockey League • 40. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:39
    Orli právě vstřelili branku!
    Je definitivně rozhodnuto, do prázdné branky se trefuje ANTHONY LUCIANI, který tak kompletuje svůj hat-trick. Znojmo přečkalo krátký tlak soupeře, následně získalo kotouč a dává razítko na své vítězství. Asistence: Patrik Novák.
     
    55:10
    Orli právě vstřelili branku!
    Studená sprcha pro domácí, kteří chystali závěrečný nápor. Jenže k rozehrávajícímu obránci se jako otravná vosa přiřítil ANTHONY LUCIANI, obral jej o puk a samostatný únik zakončil nekompromisní střelou nad rameno brankáře. Bez asistence.
     
    46:30
    Orli právě vstřelili branku!
    Po dlouhém zkoumání a k velké nevoli brankáře Swetteho gól platí. Hlava v souboji s domácím bekem najel do Swetteho, ten začal protestovat, ale pozdě si všiml, že hra pokračuje. A než se stačil dostat zpět do ideálního postavení, překonává jej střelou z pravého kruhu mezi betony JAN LATTNER. Bez asistence.
     
    38:59
    Orli právě vstřelili branku!
    Branka každopádně platí, v pokračujícím tlaku prvního útoku dostal skvělou přihrávku od Kaluse před prázdnou branku NICOLAS HLAVA a z bezprostřední blízkosti vyrovnává. Asistence: Marek Kalus, Allan McPherson.
     
    35:50
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Podobná situace jako u druhé trefy domácích. Znojemská pětice byla zavřená ve vlastním pásmu, nemohla vystřídat a unaveného soupeře domácí využili. Po sérii přihrávek zůstal u pravé tyče volný ANDREW YOGAN, dostal pas přesně na hůl a neměl problém trefit odkrytou branku za přesouvajícím se Halászem. Asistence: Andrew Clark, Sacha Guimond.
     
    31:04
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmu se povedlo využít přesilovku. Vyhrané buly v útočném pásmu obdržel na hůl Parkkonen, na modré si sjel více do středu kluziště a následně prudkým nahozením do klubka clonících hráčů skóruje. Za střelce je nakonec označen ANTHONY LUCIANI, který zřejmě do letícího puku vložil hůl. Asistence: Patrik Parkkonen, Allan McPherson.
     
    24:08
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    První útok Orlů po své šanci zůstal dlouho na ledě a nakonec inkasuje. Znojemští hráči už bruslili hodně ztěžka, když puk na modrou dostal JOHN LAMMERS a jeho nahození proletělo až do sítě. Halász toho moc neviděl. Asistence: Sacha Guimond.
     
    09:48
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Domácí vyrovnávají po sérii soubojů před Halászovou brankou. Už už to vypadalo, že Orli vyhrají souboj o puk a dokážou ho dostat mimo třetinu, jenže ANDREW YOGAN nakonec vyšťoual puk ve změti hokejek a bruslí a poslal jej nekompromisně za Halásze. Bez asistence.
     
    04:57
    Orli právě vstřelili branku!
    Autorem branky z trestného střílení je PETR MRÁZEK, který si stáhl puk na bekhend, položil brankáře a z ostrého úhlu jej překonává. Znojmo se tak ujímá vedení.

    Lukáš Peroutka

    Góly a asistencie: 10. Yogan, 25. Lammers (Guimond), 36. Yogan (Clark, Guimond) – 5. Mrázek (t.s.), 32. Luciani (Parkkonen, McPherson), 39. Hlava (Kalus, McPherson), 47. Lattner, 56. Luciani, 59. Luciani (Novák)


    HC TWK Innsbruck: Swette (Gračnar) – Ross, Guimond, Kudělka, Boivin, Pedevilla, Lindner – Lamoureux, Lavoie, Šedivý – Yogan, Clark, Bär – Wachter, Spurgeon, Lammers – Antonitsch, Ludin, Jaunegg.
    HC LERAM Orli Znojmo: Halász (Lassila) – Parkkonen, Sedlák, Vainonen, Tejnor, Lattner, Stehlík, Kruckovyč, Jonáš – Kalus, Matuš, Luciani – Hlava, Stretch, McPherson – Němec, Bartoš, Mrázek – Špaček, Novák, Oščádal.

    Rozhodca: Iverson, Štolc – Seewald, Kontschieder