Lipt. Mikuláš – B. Bystrica 5:3 (kon.) | Nitra – Miškovec 1:2 (po pr.) | Košice – Zvolen 4:3 (3:0 po s.n.)
Trenčín – Poprad 2:1 (2:1 po s.n.) | Žilina – Detva 4:3 (kon.) | Budapešť – Nové Zámky 0:5 (kon.)
po s.n. (3:0)
HC Košice
4:3 (0:0, 1:2, 2:1 - 0:0)
HKM Zvolen
Nedeľa 20.01.2019, 16:00 • Steel Aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 45. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.
     
    Milí hokejoví priatelia, dni v novom roku plynú ako voda a ten 20. so sebou prináša kompletné 45. tohtosezónne tipsportligové kolo. Tešiť sa môžeme aj na jeho šláger medzi HC Košice a HKM Zvolen.

    HC Košice v poslednom zápase konečne prerušil šnúru štyroch prehier na domácom ľade, keď Miškovec zdolal 3:1. Výhra Oceliarov sa však nerodila vôbec jednoducho a aj tento zápas ukázal, že celok z východného Slovenska sa v aktuálnej časti sezóny herne trápi. Prejavuje sa to aj na jeho tabuľkovom postavení, Košičania najskôr padli z prvého miesta na štvrté, momentálne sú tretí – dva body za druhým Zvolenom a tri body za prvou Banskou Bystricou. V prípade dnešnej prehry v rebríčku klesnúť nemôžu, pred štvrtým Popradom si totiž držia štvorbodový náskok.

    Posledné tri zápasy Košíc:
    HC Košice – DVTK Jegesmedvék Miškovec 3:1
    HC Košice – MsHK Žilina 4:5 sn
    HK Nitra – HC Košice 3:4

    HKM Zvolen sa momentálne teší zo série, ktorú by mu závidel ktorýkoľvek tipsportligista. Napokon, hokejisti zo stredného Slovenska neprehali posledných osem zápasov v rade, naposledy nestačili na Detvu ešte 28.12.2018. Niet tak žiadnych pochýb o tom, že skvelú šnúru víťazstiev budú chcieť Zvolenčania natiahnuť aj v Košiciach, kam pricestujú s jednoznačným úmyslom – získať body na svoje konto a teoreticky sa tak dostať v tabuľke cez odvekého rivala, prvú Banskú Bystricu.

    Posledné tri zápasy Zvolena:
    HKM Zvolen – HC 07 Detva 3:2 pp
    HKM Zvolen – HK Nitra 1:0
    MAC Budapešť – HKM Zvolen 2:3 pp
     
    Úvodné zostavy:

    HC Košice: Habal (Škorvánek) – McDowell, Šedivý, Koch, Pulli, Michalčin, Dudáš (A), Cibák – Spilar (A), Suja, Nagy (C) – Lušňák, Ignatuškin, Š. Petráš – Kafka, Galamboš, Hričina – Klíma, Brophey, Jokeľ – Žitný

    HKM Zvolen: Tomek (Babik) – Pöyhönen, Fraser, Drgoň, Zeleňák, Vandane, Roman, Ulrych, Růžička – Vandas, Špirko (A), Handlovský – Obdržálek, Kytnár (A), Chovan (C) – Mitchell, S. Petráš, Šišovský – Chlepčok, Halama, Andrisík

    Rozhodca: Novák (SVK), Soós (HUN) – Gegáň (SVK), Árkovics (HUN).
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:16
    Šláger kola medzi Košicami a Zvolenom sa začal. Ako prví sa k puku dostali Oceliari, ktorí sa tak pokúsia preniknúť pred bránku stráženú Tomášom Tomekom.
     
    00:21
    A zásluhou Suju sa im to aj podarilo, každopádne, puk sa od zadného mantinela odrážal len priamo pod Tomekovu lapačku. Vhadzovať sa tak bude v pásme Zvolena.
     
    01:07
    Spilar s Nagyom bojovali o hrací predmet v útočnom pásme, no Zvolenčania zahrali výborne a defenzívnym štítom znemožnili dvojici Oceliarov vystreliť. Naopak, Rytieri pôjdu pred Habala.
     
    02:16
    Vandane hru preniesol na ľavú stranu, po ktorej sa Zvolen dostal až k bránske svojho súpera. Tam ho však Košice vytlačili do rohu klziska, a tak to bolo bez zakončenia aj v tejto chvíli.
     
    02:33
    Na opačnej strane puk vykopával Tomek. Hrá sa opatrne, oba celky teraz budú striedať počas hry.
     
    03:44
    Spilar si buchol hokejkou o ľad, napriek tomu nebola jeho práca spred niekoľkých sekúnd vôbec márna. Zvolen musel nenápadné zakončenie zblokovať na ochrannú sieť, Tomek si vydýchol.
     
    04:06
    Vandane potvrdil svoj skvelý prehľad o hre, keď puk dostal do útočného pásma a pomedzi dvoch súperov ho prestrčil na svojho spoluhráča. Ten to však na strelu nemal.
     
    04:58
    Na opačnej strane prehral Roman osobný súboj s Kafkom, Košice budú pokračovať pred Tomekom.
     
    05:30
    Ani tentokrát z toho ale lepšie zakončenie nebolo. Hráči opäť rýchlo rotujú, na ľad sa dostanú oddýchnuté formácie oboch celkov.
     
    06:49
    Pöyhönen chcel najskôr voliť dlhú kolmicu, napokon však usúdil, že by to želaný efekt neprinieslo. Puk tak skúsil sám zaniesť do stredného pásma, kde oň prišiel.
     
    07:06
    Zaujímavá košická akcia. Spilar a jeho kľučky, nasledovala spätná prihrávka na modrú čiaru. Tam stál Nagy, ktorý ešte podišiel k Tomekovi, napokon ale jeho bránku tesne minul.
     
    08:20
    Hra sa konečne rozbieha, dopredu sa pobrali aj Zvolenčania. Trochu zbytočne sa teraz nechali pritlačiť k mantinelu, čo ich útočnú akciu výrazne spomalilo.
     
    09:30
    Dobrá práca Obdržálka, ktorý zvládol súboj v strednom pásme, s pukom sa stiahol pred Tomeka a odtiaľ ho skúsil vyhodiť na spoluhráčov. To sa mu však už nepodarilo.
     
    10:19
    Zvolen sa dopustil zakázaného uvoľnenia. Vhadzovať sa tak bude po pravej ruke Tomáša Tomeka.
     
    11:16
    Obdobná situácia prišla aj na opačnej strane klziska. Ani jeden z celkov nedokáže presnejšie kombinovať, všetko to plynie z defenzívnej činnosti, na ktorú sa tímy zatiaľ zameriavajú.
     
    11:47
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Ján Chlepčok – 2 min., podrazenie).
     
    12:21
    Príliš dlho hrali Košičania bez strely, až napokon Spilar poslal prihrávku na modrú čiaru. Odtiaľ priletela bomba do mantinela, ktorú hostia vytlačili do stredného pásma.
     
    12:58
    A Zvolen sa oslobodzuje aj o tridsať sekúnd neskôr.
     
    13:50
    Brophey preniesol hru na Kafku, ani tentokrát z toho košická strela nebola. Hostia zo Zvolena tak medzičasom môžu na klzisku pokračovať s piatimi korčuliarmi.
     
    14:15
    Na nahodenie od modrej si teraz musel dať pozor Habal, ktorý puk sklepol betónom a zaviezol ho za svoju bránku. Tam ho už v moci mali Oceliari.
     
    15:01
    Na ľavej strane nabral rýchlosť Nagy, ktorý to skúšal strelou do vzdialenejšej šibenice Tomekovej bránky. Puk vyslaný švihom však napokon zadunel až na plexiskle.
     
    15:51
    Kytnár sa dostal k zakončeniu, to bolo napokon zblokované do ochrannej siete. Pokračovať sa tak bude v košickom obrannom pásme, avšak až po komerčnej prestávke.
     
    16:21
    Vandane si teraz celkom nerozumel so svojím spoluhráčom, výsledkom čoho bolo, že jednoduché nahodenie od modrej musel do bezpečnej zóny vykopnúť až Tomek.
     
    17:30
    Zakončenie Dudáša, ani tento puk si cestu do siete nenašiel. Zvolen hru následne preniesol na opačnú stranu, súbežne s tým prikorčuľovali na ľad aj oddýchnutí hokejisti.
     
    18:01
    Prebiehajú posledné dve minúty prvej tretiny.
     
    18:30
    Klímov pokus o nahodenie, trafil však len telá pred Tomekom. TIe puk odrazili, a keďže sa znova neprerušovalo, aj tentokrát sa bude striedať počas hry.
     
    19:01
    Posledná minúta, ešte je tu košické zakázané uvoľnenie.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Skončila sa mimoriadne zaujímavá prvá tretina zápasu medzi Košicami a Zvolenom. Prvých 20 minút prinieslo viacero pekných momentov, do šatní sa odchádza za stavu 0:0.

    Pomer striel po 1. tretine: 10:10

    Druhá tretina sa začne približne o 16:50.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:20
    Prostredná časť riadnej hracej doby začala plynúť. Hráči sa formujú v okolí stredového kruhu a divákov zaujíma, ktorý z celkov sa odtiaľ presunie pred bránku svojho súpera ako prvý.
     
    20:40
    Handlovský sa okamžite pokúšal puk prestrčiť na spoluhráčov, no bol z toho len košický výpad. Oceliari sa dostali do situácie dvoch proti dvom, v ktorej poriadne pohrozili Tomekovi. Napokon z toho ale gól nebol.
     
    21:28
    Zvolen dal gól!
    Nuž a tradičné nedáš-dostaneš teraz platilo do bodky. Košičania trestuhodne prehrali súboj za vlastnou bránkou, ešte nepochopiteľnejšie ostal pred bránkou nepokrytý SAMUEL PETRÁŠ. Ten Habala na dvakrát prekonal. Asistencia: Peter Šišovský.
     
    22:20
    Zvolen je naďalej aktívni, hokejisti odetí do červeného okupujú obranné pásmo svojho dnešného hostiteľa.
     
    22:57
    Teraz tak učinili aj za cenu postavenia mimo hry. Tá tak musela byť prerušená a vykázaná do stredného pásma.
     
    23:44
    To bol zrejme Koch, kto teraz puk poslal na zadný mantinel, čím Košice dostal do pásma. Oceliari sa tam však zdržali len veľmi krátko, v úvode druhej tretiny sa im absolútne nedarí.
     
    24:01
    Ďalšia nebezpečná situácia, medzi kruhmi pracoval aktívne Mitchell. Ten puk skúšal bekhendom poslať Habalovi do protipohybu, košický gólman ho vykopol ľavým betónom.
     
    25:28
    Na opačnej strane prišla aktivita košického Petráša – Šimona. Ten puk po pravej strane zaviezol k útočnej modrej čiare, tu mu ale chýbala podpora zo strany spoluhráčov.
     
    25:50
    Mitchell prikorčuľoval pred Habala neskoro, ten už mal puk plne pod kontrolou. Aj preto ho zvolenský hráč zbytočne neosekával.
     
    26:42
    Oba celky si niekoľkokrát vymenili pozície v útočnom pásme, tieto sekundy nepriniesli nič výnimočné. Naďalej sa hrá aktívne, no chýba tomu koncepčnejšia práca.
     
    26:54
    Závar pred Tomekom, ktorý nemal po strele z ľavej strany puk pod kontrolou. Napokon však celú situáciu zvládol a hru úspešne prerušil.
     
    27:58
    Lušňák mal za sebou hráča, preto neriskoval a puk vrátil za košickú bránku. Zvolenčania teraz využili niekoľko sekúnd k dobru na prestriedanie svojej formácie.
     
    28:19
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    28:32
    Dudáš sa spoza Habala snažil hru dlhou kolmicou poslať na útočnú modrú, tento puk bolo prakticky nemožné spracovať a pokračovať pred Tomeka.
     
    29:07
    Michal Chovan to nemyslel vôbec zle, po individuálnej práci sa od mantinela dostal k Habalovi, proti ktorému to skúsil bekhendom. Tento puk presvišťal len popred bránkovisko.
     
    30:01
    Hra sa medzičasom prešvihla do svojej druhej polovice. Uvidíme, čo zaujímavé nám prinesie druhých tridsať minút riadnej hracej doby.
     
    31:06
    Šedivý nechal do súboja ísť Dudáša, keďže sa chcel zapojiť do košickej útočnej akcie. Tá však bola ukončená predčasne, a to hvizdom postranného arbitra. Postavenie mimo hry.
     
    31:32
    Pöyhönenova práca. Jedného súpera sa síce zbavil, následne sa však trochu nezmyselne vydal do súboja s ďalšími dvomi hráčmi Košíc. Odtiaľ už úspešne nevykorčuľoval.
     
    31:42
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Garrett Mitchell – 2 min., nečakané napadnutie).
     
    32:30
    V úvode oslabenia sa Rytieri dobre bránia. Košice sa nevedia dostať pred Tomeka, hrá sa v strednom pásme.
     
    32:59
    Košice dali gól!
    Košickú presilovku síce početnejšia streľba nezdobila, napriek tomu to Oceliari vymysleli dobre. Postupnou útočnou akciou puk posunuli LADISLAVOVI NAGYOVI, ktorý nekompromisne zavesil. Asistencie: Gabriel Spilar, Eduard Šedivý.
     
    33:40
    Domáci hokejisti po góle mierne ožili a okamžite sa tlačili pred Tomeka. Proti dobre organizovanej zvolenskej defenzíve to však mali ťažké, bolo to bez presného zakončenia.
     
    34:21
    Zvolen dal gól!
    Krásny gól aj v podaní Rytierov zo stredného Slovenska! Milimetrová prihrávka v podaní Chovana priamo pred bránku, to už nemohol PETR OBDRŽÁLEK minúť. Asistencie: Michal Chovan, Milan Kytnár.
     
    35:20
    Prebieha posledných päť minút druhej tretiny.
     
    36:30
    Pulli chcel nájsť Suju, trafil však len pred sebou stojaceho Zvolenčania. Oceliari sa v týchto chvíľach trápia, Zvolen im nedovoľuje absolútne nič.
     
    37:06
    Zakončenie spoza krugu Koch jemne tečoval, tvrdý puk preto zadunel až na zadnom plexiskle. Košice sa následne na malý moment oslobodili.
     
    38:01
    Posledné dve minúty druhej tretiny. Od modrej to skúšal nahodením Dudáš, no toto gólová situácia nebola.
     
    38:29
    Na opačnej strane zaujímavo realizované prečíslenie Zvolena. Chovan si ešte puk stiahol do vnútorného oblúka, čím si vylepšil streleckú pozíciu. Napokon ale trafil Habala len do hrude.
     
    39:40
    Zdá sa, že pred prestávkou sa už toho veľa neudeje.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Siréna v Steel Aréne ohlásila koniec prostrednej časti riadnej hracej doby, nasleduje prestávka v trvaní osemnástich minút. Hráči odchádzajú do kabín za priebežného stavu 1:2.

    Pomer striel po 2. tretine: 23:22

    Tretia tretina sa začne približne o :.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:27
    Puk už dopadol z rúk hlavného arbitra na ľadovú plochu, začala plynúť záverečná časť riadnej hracej doby. Uvidíme, či pôjde zároveň aj o záverečnú pasáž celého zápasu.
     
    41:17
    Tomáš Tomek avizoval košické zakázané uvoľnenie, no puk bol tečovaný. Aj preto sa mohol dostať Lušňák do veľkej šance, keď zakončoval z hranice ľavého kruhu. Gôlman jeho strelu vykopol.
     
    42:21
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Peter Šišovský – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    42:40
    Zvolen sa v úvode oslabenia dobre bráni, keď puk drží za bránkou Vladislava Habala.
     
    43:06
    Košičanom sa absolútne nedarí, s pukom sa nevedia usadiť v útočnom pásme. Je z toho ďalšie rýchle vyhodenie cez všetky čiary.
     
    43:30
    Košice dali gól!
    Nuž ale napriek tomu Oceliari z ojedinelých šancí predsa len skórujú. Potvrdili to aj v tejto chvíli, keď vnikli do útočnej tretiny a z ľavej strany puk do siete zavesil Kanaďan EVAN BROPHEY. Asistencia: Igor Ignatuškin.
     
    44:30
    Mitchell prihral Růžičkovi, ten puk posunul ešte ďalej do strany. Zvolen mohol bezpečne prestriedať, túto kombináciu napádali Košice len neúspešne.
     
    45:11
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Martin Dudáš – 2 min., sekanie).
     
    45:50
    Zakončenie od modrej Habal vyrazil, Košice následne puk poslali cez všetky čiary. Zachytáva ho Tomek, oba celky budú chcieť striedať počas hry.
     
    46:50
    Vandane hrá s pukom na čepeli len v strednom pásme. Ani Zvolenu presilová hra nevychádza podľa predstáv.
     
    47:20
    Po nepresnej rane od modrej čiary sa už Dudáš zapojil do hry a súpera prinútil vycúvať do stredného pásma. Na ľade sa budú formácie opäť meniť.
     
    48:49
    Zaujímavým spôsobom chcel teraz Mark Fraser vysunúť svojho spoluhráča, no nepodarilo sa mu to. Puk prepadol až na Košičanov, ktorí sa budú chcieť presunúť pred Tomeka.
     
    49:30
    Košický pokus od modrej zastavil prakticky okamžit pozične výborne hrajúci Obdržálek. Ten do strely vložil svoju hokejku a puk dostal do stredného pásma.
     
    50:06
    Posledných 10 minút riadnej hracej doby. Stav je vyrovnaný, a tak by mohol prípadný inkasovaný gól doslova zlomiť jednému z mužstiev krk.
     
    51:45
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Martin Dudáš – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    52:16
    V úvode presilovky predvádza Zvolen zaujímavé kombinácie, po jednej z nich priletela spoza pravého kruhu aj strela. Tá skončila na pozornom Habalovi.
     
    52:38
    Zvolen dal gól!
    Stav sa opäť mení a Zvolen sa s veľkou pravdepodobnosťou výrazne približuje k zisku troch bodov. Po strele od modrej toho Habal veľa nevidel, do listiny strelcov sa zapísal DAVIS VANDANE. Asistencia: Rastislav Špirko.
     
    53:20
    Fraser puk posunul na ľavú stranu, po ktorej sa Zvolenčania presunuli pred Habala. Veľa tam toho ale nevymysleli, bolo to bez vážnejšej strely.
     
    54:15
    Sekundy teraz plynú pomerne rýchlo, čo hrá v neprospech Košíc. Navyše, Oceliari sú po treťom inkasovanom góle nepresní a sami sa pripravujú o možnosť hrať pred Tomekom.
     
    54:59
    Košice dali gól!
    Tak sa na to pozrime, Košičanom sa darí vyrovnať aj do tretice. Dobrú prácu odviedol Kafka, ktorý puk posunul za bránku. Tam ho získal TOMÁŠ HRIČINA, presunul sa s ním pred bránku a strelou z otočky prepálil gólmana. Asistencie: Evan Brophey, Petr Kafka.
     
    55:38
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Šimon Petráš – 2 min., nečakané napadnutie).
     
    56:17
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Jakub Suja – 2 min., vrazenie na mantinel).
     
    56:17
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Jakub Suja – 10 min. osobný trest, vrazenie na mantinel).
     
    56:17
    Oddychový čas hostí.
     
    56:20
    Zvolen s obrovskou šancou rozhodnúť, k dispozícii má presilovku o dvoch mužov!
     
    56:50
    Puk ale opúšťa košické obranné pásmo, Oceliari sa v úvode početnej nevýhody dobre bránia.
     
    57:20
    Ďalšie vyhodenie puku. Zvolen si medzi sebou puk zbytočne dlho pohadzuje a nestrieľa, čo ho stojí možnosť ohroziť Habala.
     
    58:10
    Posledné dve minúty tretej tretiny.
     
    59:20
    Už len štyridsať sekúnd riadnej hracej doby. Oba celky hrajú s piatimi mužmi. Zvolen sa to ešte snaží zlomiť, no zdá sa, že zápas rozhodne najskôr až predĺženie, prípadne samostatné nájazdy.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    Po minútovej prestávke začne plynúť päťminútové predĺženie.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    60:07
    Ja len pripomeniem, že sa hrá v atraktívnom formáte troch proti trom. Budeme preto zvedaví, ktorému z celkov bude množstvo priestoru na veľkom košickom klzisku vyhovovať viac.
     
    61:26
    Fraser na útočnom výpade, v rýchlosti to ale na strelu nemal. Puk preto ešte posúval svojim spoluhráčom, no ani tí sa po peknej kombinácii k zakončeniu nedostali.
     
    61:43
    Ďalší zvolenský výpad, tentokrát po zakončení zápästím z ľavej strany Habal hru prerušil.
     
    62:17
    Roman s pukom vykorčuľoval z útočného pásma, hostia teraz budú chcieť hru mierne upokojiť.
     
    63:06
    Košičania boli až doteraz stiahnutí v obrannej ulite, napokon sa však aj oni rozkodli vkorčuľovať do obranného pásma svojho súpera. Bolo to bez strely.
     
    64:06
    Ignatuškin chcel v pásme rozohrať na spoluhráča, nepodarilo sa mu to. Puk preletel cez celé klzisko, zachytil ho až Habal.
     
    65:00
    Predĺženie sa skončilo.
     
    Samostatné nájazdy začínajú.
     
    1. séria
    0:0
    Ignatuškin volil strelu, zázračná lapačka Tomeka puk ukryla.
     
    1. séria
    0:0
    Nepremieňa ani Drgoň, Habal zakročil betónom.
     
    2. séria
    1:0
    Nagy prepálil Tomeka, Košičania sa dostávajú v nájazdovej lotérii do vedenia.
     
    2. séria
    1:0
    Na opačnej strane neuspel ani Chovan.
     
    3. séria
    2:0
    Roman Žitný si vychutnal Tomeka, ten znova inkasuje.
     
    3. séria
    2:0
    Špirko volil kľučku, no neuspel.
     
    4. séria
    3:0
    Kafkov nádherný gól z uhla, je o všetkom rozhodnuté.
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím HC Košice.
    Autorom víťazného gólu je LADISLAV NAGY.
     
    Koniec zápasu.
     
    Šláger 45. tipsportligového kola, v rámci ktorého si sily merali HC Košice a HKM Zvolen, je už na konci. Spokojnejší s výsledkom môžu byť domáci, ktorí zvíťazili 4:3 po samostatných nájazdoch a do tabuľky si tak pripisujú dva bodov.

    Pomer striel v dnešnom zápase: 29:43

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (18:34:18)

    Lukáš Pancurák

    Góly a asistencie: 33. Nagy (Spilar, Šedivý), 44. Brophey (Ignatuškin), 55. Hričina (Brophey, Kafka), rozh. náj. Nagy – 22. Samuel Petráš (Šišovský), 35. Obdržálek (Chovan, Kytnár), 53. Vandane (Špirko)

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Igor Ignatuškin (KOS)
    0:0   Adam Drgoň (ZVO)
    2. séria:
    1:0   Ladislav Nagy (KOS)
    1:0   Michal Chovan (ZVO)
    3. séria:
    2:0   Roman Žitný (KOS)
    2:0   Rastislav Špirko (ZVO)
    4. séria:
    3:0   Petr Kafka (KOS)


    HC Košice: Habal (Škorvánek) – McDowell, Šedivý, Koch, Pulli, Michalčin, Dudáš (A), Cibák – Spilar (A), Suja, Nagy (C) – Lušňák, Ignatuškin, Š. Petráš – Kafka, Galamboš, Hričina – Klíma, Brophey, Jokeľ – Žitný
    HKM Zvolen: Tomek (Babik) – Pöyhönen, Fraser, Drgoň, Zeleňák, Vandane, Roman, Ulrych, Růžička – Vandas, Špirko (A), Handlovský – Obdržálek, Kytnár (A), Chovan (C) – Mitchell, S. Petráš, Šišovský – Chlepčok, Halama, Andrisík

    Rozhodca: Novák (SVK), Soós (HUN) – Gegáň (SVK), Árkovics (HUN)