Poprad – Košice 1:3 (kon.) | B. Bystrica – Žilina 5:3 (kon.) | Trenčín – Nitra 2:3 (0:2 po s.n.)
Nové Zámky – Zvolen 3:4 (kon.) | Miškovec – Detva 1:2 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Budapešť 2:3 (kon.)
koniec
DVTK Miškovec
1:2 (0:0, 1:1, 0:1)
HK DOXXbet Detva
Piatok 04.01.2019, 18:30 • Miskolc Ice Hall • Tipos Extraliga (SR) • 38. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Víťazná domáca séria tímu DVTK Miškovec je minulosťou. Papierového favorita zápasu dokázali zaskočiť hráči Detvy, ktorí zvíťazili tesne 2:1. Rozhodujúci moment sa zrodil v 46. minúte, keď po vyhranom vhadzovaní presne namieril Maroš Surový. V poslednej minúte sa domáci ešte odhodlali k hre bez brankára, ale vyrovnať sa im nepodarilo. Detva si tak upevnila v tabuľke 9. priečku, ale na svojho dnešného súpera naďalej stráca desať bodov. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (20:48:48)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:42
    Hostia zblokovali pár striel súpera a hráčov Miškovca nepustili do vážnejšej šance. Osemnásť sekúnd pred koncom tretej tretiny prikryl puk Alexander Zalivin, čím umožnil Glenovi Hanlonovi zobrať si oddychový čas.
     
    59:22
    Bálint Magosi zaviedol puk do útočného pásma. Momentálne sa síce hrá v blízkosti mantinelov, no Glen Hanlon posiela na ľad šiesteho korčuliara. Podarí sa domácim ešte vyrovnať?
     
    58:49
    Puk je znovu v obrannom pásme Miškovca. Detve sa darí držať domácich hráčov ďaleko od svojej brány a od víťazstva ich delí len približne 70 sekúnd. Ádám Vay zatiaľ zostáva vo svojej svätyni.
     
    58:15
    Stále sa hrá bez prerušenia, takže Glen Hanlon si nemôže zobrať oddychový čas a udeliť svojim zverencom potrebné taktické pokyny.
     
    57:23
    Mohlo byť rozhodnuté. Po ďalšom zlyhaní v rozohrávke dostal puk na úroveň bránkoviska Rastislav Gašpar, ale z tesnej blízkosti nedokázal prekonať pozorného Ádáma Vaya.
     
    56:42
    Čas veľmi rýchlo uteká, najmä domácim hokejistom. Tí si nevedia vytvoriť potrebný tlak, z ktorého by mohol prameniť vyrovnávajúci gól. Teraz je puk v ich obrannom pásme.
     
    55:28
    V závere presilovej hry strieľal po krížnej prihrávke zrejme Alexis Loiseau, ale podobne ako pred niekoľkými minútami mieril len do betónov súperovho brankára Alexandra Zalivina.
     
    54:50
    Domáci sa snažili presadiť aj individuálne, ale brankár Alexander Zalivin naďalej čaká na úspešný zákrok počas presilovky súpera.
     
    54:18
    Domáci hokejisti sa ani na dvakrát nedostali do útočného pásma. V porovnaní s Detvou využili v sezóne podstatne viac presiloviek, ale tie im dnes vôbec nevychádzajú.
     
    53:32
    Hostia si komplikujú cestu za víťazstvo. Hayden Hodgson sa previnil zbytočným faulom ďaleko od vlastnej brány. Nicholasa Crawforda poslal k zemi a dostáva menší trest za napadnutie.
     
    53:28
    Chýb vo vlastnej rozohrávke je dnes skutočne veľa. Teraz na to takmer doplatili domáci hokejisti, ale Hayden Hodgson mieril z ľavého kruhu na vhadzovanie len do zadného mantinelu.
     
    52:39
    Hostia dostali puk do stredného pásma, a tak môžu ísť striedať. V závere duelu by mali mať predsa len viac síl, keďže domáci tréner môže rátať len s troma kompletnými formáciami.
     
    51:22
    Alexander Zalivin iba vyrazil strelu Balázsa Somogyiho. Puk si v priestore pre bránkou našiel obranca Balász Göz, ale ani na dvakrát nedokázal vyrovnať. Tlak tímu Glena Hanlona začína narastať.
     
    50:41
    Obrovský závar pred bránou hostí. Najskôr po strele Rasmusa Kulmalu dorážal slovinský útočník Žiga Pance, ale Alexander Zalivin vynikajúco zasiahol betónom. Následne nepretlačil puk do siete ani Nicholas Crawford.
     
    50:12
    Peter Valent prenikol do útočného pásma po pravej strane, no jeho následná strela neskončila gólom. To isté platí aj o streleckom pokuse Rastislava Gašpara po vyhranom vhadzovaní.
     
    49:36
    Puk skončil na ochrannej sieti za detvianskou bránkou.Vhadzovať sa tak bude len po pravej ruke brankára Alexandra Zalivina, ktorého dnes dokázal prekonať len útočník Balázs Somogyi.
     
    48:20
    Domáci hokejisti zvýšili aktivitu a snažia sa o vyrovnanie. Pripomíname, že z posledných desiatich domácich zápasov až deväť vyhrali a dokopy stratili len tri body.
     
    47:43
    Dobrá akcia domácich hokejistov. Presnú prihrávku do pravého kruhu na vhadzovanie dostal Alexis Loiseau, ale mieril len do betónov brankára súpera. Následne neuspel ani obranca Crawford.
     
    46:32
    Domáci hokejisti sa dostali do zakončenia. Nikandrosz Galanisz vystrelil spoza obrancu súpera, ale Alexander Zalivin predviedol úspešný zákrok a vyrazil puk do bezpečného priestoru.
     
    46:02
    Detva dala gól!
    Hostia spod Poľany sa dostávajú do vedenia. Po vyhranom vhadzovaní Petra Valenta pohotovo vystrelil švihom MAROŠ SUROVÝ a jeho pokus skončil za chrbátom domáceho brankára Ádáma Vaya. Asistencia: Peter Valent.
     
    44:23
    Domáci prepadli v strednom pásme a takmer za to pykali. Po ľavej strane prenikol do tretiny súpera Alexis Loiseau, prihrávku tesne pred bránu dostal Bálint Magosi, ale domáceho kapitána vychytal Alexander Zalivin.
     
    43:35
    Hrá sa síce veľmi dlho bez prerušenia, ale myslím si, že snáď trikrát sa po nepresných prihrávkach mohlo pískať aj zakázané uvoľnenie. Nepresností je skutočne až prehnane veľa.
     
    42:02
    Ádám Vay nepredviedol najistejší zákrok po strele Jozefa Tibenského z ľavého kruhu. Obzeral sa aj za seba, ale našťastie pre neho mal puk po chráničmi.
     
    41:38
    Množstvo nepresností na oboch stranách. Vyzerá to tak, že tretia tretina bude poriadnou taktickou bitkou a možno sa dočkáme aj pridanej porcie minút.
     
    41:00
    Domáci chybovali v rozohrávke, trošku so šťastím sa odrazil puk na hokejku Haydena Hodgsona, ale ten z priestoru medzi kruhov trestuhodne prestrelil bránu maďarského mužstva.
     
    40:36
    Rastislavovi Gašparovi sa otvoril priestor, a tak vystrelil z pravého kruhu na vhadzovanie. Ádám Vay zasiahol vyrážačkou a následne jeho spoluhráči vyviezli puk aspoň do stredného pásma.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Po dvoch tretinách svieti na výsledkovej tabuli skóre 1:1. Domácim sa podarilo dostať do vedenia, keď strelou švihom prekonal detvianskeho brankára Balázs Somogyi. Domácim však gól herne skôr uškodil. Zverenci Josefa Tureka boli aktívnejší a tri minúty pred koncom sa dočkali zaslúženej gólovej odmeny po strele Matúša Chovana. Pred treťou tretinou je tak všetko otvorené. Pokračujeme o 20:15 hod.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:39
    V posledných sekundách prostrednej tretiny zakončoval z ľavej strany Ryan Harrison, ale jeho prudká strela minula bránu. Zdá sa, že aj po druhej časti nebude ani jeden tím bližšie k víťazstvu.
     
    38:28
    Domáci hokejisti sa usadli v útočnom pásme a napokon aj vystrelili smerom na bránu. Autorom streleckého pokusu bol Nicholas Crawford, ale detviansky brankár si postrážil bližšiu žrď.
     
    37:36
    Domáci hokejisti sa snažili reagovať na inkasovaný gól. Prihrávku do tandemu dostal Rasmus Kulmala, ale jeho strela švihom trafila len pripraveného brankára Alexandra Zalivina.
     
    37:00
    Detva dala gól!
    Hosťom sa tri minúty pred koncom druhej časti podarilo prekonať Ádáma Vaya a vyrovnávajú skóre stretnutia. Od modrej čiary nahadzoval puk na bránu súpera MATÚŠ CHOVAN a napokon je podľa oficiálneho zápisu autorom gólu práve on. Asistencie: Jozef Tibenský a Zdeněk Král.
     
    35:56
    Domáci hokejisti sa dostali do prečíslenia dvoch proti jednému, ale Nikandrosz Galanisz nenašiel na druhej strane voľného spoluhráča. Myslím, že dobre tentokrát zasiahol Frederik Fekiač.
     
    35:31
    Tentokrát chybovali vo vlastnom pásme domáci a Ádám Vay musel hneď dvakrát zasahovať. Jeho stopercentnú bilanciu však nenarušil ani Michal Murček, ani následnou strelou švihom Rastislav Gašpar.
     
    34:40
    Dlhšiu dobu sa hrá bez prerušenia. Hra sa však odvíja prevažne v neutrálnej zóne, keďže sledujeme množstvo nepresností na jednej či druhej strane.
     
    33:22
    Hokejisti Detvy znovu chybovali v rozohrávke vo svojom obrannom pásme. Tentokrát ale mali šťastie, keďže Nikandrosz Galanisz sa nestihol pohotovo zorientovať a ohroziť súperovu bránku.
     
    32:49
    Tesne pred reklamnou pauzou hostia chybovali v rozohrávke. Alexis Loiseau, ktorý sa vrátil z trestnej lavice, našiel hokejku Rasmusa Kulmalu, ale ten z dobrej pozície mieril len do Alexandra Zalivina.
     
    32:00
    Ádám Vay podobne ako pred niekoľkými minútami zasiahol betónmi po strele Rastislava Gašpara. Následne dobre zakročil aj pri streleckom pokuse Haydena Hodgsona z ťažkého uhla.
     
    31:18
    Zatiaľ to s domácimi hokejistami vyzerá dobre. Dvakrát sa im podarilo vyhodiť puk cez všetky čiary a hokejisti spod Poľany sa nevedia na dlhší časový úsek usadiť v nebezpečnom území.
     
    30:32
    Detva dostáva výhodu presilovej hry. Menší trest za hákovanie dostáva center druhého domáceho útoku Alexis Loiseau. Posedí sa na trestnej lavici celé dve minúty alebo hostia skrátia jeho trest?
     
    30:05
    Zápas sa prehupol do svojej druhej polovice. Detva je v doterajšom priebehu určite strelecky aktívnejšia, no množstvo striel nie je nebezpečných a Ádám Vay bez problémov zasahuje.
     
    29:33
    V krátkom časovom úseku museli zasahovať obaja brankári. Najskôr zasiahol betónom Ádám Vay po strele Rastislava Gašpara a na druhej strane rovnako zasiahol aj Alexander Zalivin.
     
    29:00
    Od modrej čiary strieľal obranca Peter Hraško, ale našiel len lapačku domáceho brankára. Ádám Vay tak pokračuje vo výborných výkonoch a doma neinkasoval už poriadne dlho.
     
    28:27
    Pre domácich sa črtala šanca po chybe Bena Betkera. Alexis Loiseau ešte hľadal na ľavej strane lepšie postaveného spoluhráča, ale jeho prihrávku dokázal zblokovať Martin Chovan.
     
    27:06
    Po reklamnej prestávke sa bude vhadzovať v obrannom pásme domáceho celku. Ádám Vay prikryl puk svojou lapačkou, čím prerušil črtajúci sa tlak zverencov českého kouča Josefa Tureka.
     
    26:28
    Domáci hokejisti sa šikovne vyhli ofsajdu a dostali sa do zakončenia. Márk Miskolczi strieľal z priestoru medzi kruhmi, ale mieril na bránu súpera. Výbornú prihrávku mu poslal Žiga Pance.
     
    25:34
    Hostia nevyužili šancu na strelenie vyrovnávajúceho gólu. Ladislav Ščurko vybojoval puk za bránkou, následne presným pasom našiel Michala Murčeka, ale ten mieril len do Vaya.
     
    24:47
    Na druhej strane sme videli zákrok Ádáma Vaya. Od modrej čiary nahadzoval puk pred bránu Jozef Sládok, ale našiel len betóny brankára v službách Miškovca.
     
    24:12
    Domáci hráči mohli druhýkrát gólovo udrieť v dnešnom zápase. Po chybnej rozohrávke súpera sa zmocnil puku Alexis Loiseau, ale jeho šancu i následnú dorážku Ryana Harrisona zastavil detviansky brankár.
     
    23:47
    Miškovec dal gól!
    Domáci hokejisti udreli ako blesk z jasného neba. Jamie Milam pekne prestrčil puk na BALÁZSA SOMOGYIHO, ten využil ponúknutý priestor a strelou z ľavého kruhu na vhadzovanie prekonal brankára Alexandra Zalivina. Asistencie: Jamie Milam a László Ritó.
     
    22:44
    Domáci sa snáď prvýkrát v druhej tretine zdržali dlhšie v útočnom pásme, ale zverenci Josefa Tureka ich veľmi dobre vytláčali len do okolia mantinelov.
     
    22:16
    Na začiatku druhej časti sa musí mať na pozore najmä brankár Ádám Vay. V krátkom slede dvakrát zasahoval – najskôr po strele Rastislava Gašpara a následne po projektile Daniela Gachulinca.
     
    21:23
    Peter Hraško pri strele od modrej čiary zlomil hokejku, a tak nemal šancu na ohrozenie brány. Naopak, domáci využili jeho streleckú smolu a znovu vyhadzujú puk.
     
    20:36
    Hostia pokračujú vo svojej početnej výhode. Po nepresnej strele od modrej čiary sa dostali k puku domáci hokejisti a následne ho poslali až za bránku, v ktorej stojí Alexander Zalivin.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Vo štvrtom najväčšom meste Maďarska sme v úvodnej tretine gól nevideli. Zápas oko diváka určite nenadchol, no predsa len sme videli niekoľko šancí na oboch stranách. Detva bola blízko ku gólu po strele Jakuba Žilku, domáci zase po individuálnej akcii Márka Miskolcziho. Druhá tretina sa začne presilovkou slovenského celku, keďže 17 sekúnd pred prvou sirénou bol vylúčený Nikandrosz Galanisz.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:43
    Sedemnásť sekúnd pred koncom prvej časti hry sa bude vylučovať na strane domáceho Miškovca. Po faule v útočnom pásme smeruje na trestnú lavicu Nikandrosz Galanisz, ktorý dostáva dve minúty za sekanie.
     
    19:23
    Tomáš Slovák strieľal od modrej čiary, ale hosťujúci brankár bol pripravený. Puk síce najskôr vyrazil pred seba, ale následne ho ukryl vo svojej lapačke.
     
    18:36
    Krásna individuálna akcia v podaní Márka Miskolcziho. Ten sa poľahky dostal cez brániaceho obrancu, prešiel až pred bránku súpera, ale jeho zakončenie našlo len lapačku brankára Alexandra Zalivina.
     
    17:22
    Hokejisti Detvy prebrali režisérsku taktovku do svojich rúk. Momentálne majú viac z hry. Po pravej strane prenikol do útočnej tretiny Peter Valent, ale jeho prihrávka nenašla nabiehajúceho spoluhráča.
     
    16:35
    Detva veľmi dlho kombinovala v útočnom pásme, ale nedarilo sa jej dostať do streleckých pozícii. Napokon sa puk dostal do stredného pásma, a tak museli hostia vyprázdniť útočnú tretinu.
     
    15:48
    Dobré striedanie druhej hosťujúcej formácie. Najskôr sme boli svedkami závaru po strele Petra Hraška od modrej čiary a následne z dobrej pozície nepresne strieľal jeho obranný kolega Jozef Sládok.
     
    15:17
    V Miškovci nasleduje druhá reklamná prestávka. Po nej sa bude vhadzovať v obrannom pásme domácich, pretože po prihrávke Martina Chovana pristála strela Jakuba Žilku v lapačke Ádáma Vaya.
     
    14:38
    Nevydarený úsek na strane Miškovca. Hokejisti v bielych dresoch sa dvakrát po sebe previnili voči pravidlám zakázaným uvoľnením, a tak bude musieť zostať na ľade rovnaká pätica hráčov.
     
    13:15
    Dobré striedanie hráčov Detvy pokračovalo ďalej. Prihrávka spoza bránky našla hokejku Jakuba Žilku, ale ten z dobrej pozície mieril len do hrude brankára Ádáma Vaya. Ten si pripisuje úspešný zákrok.
     
    12:41
    Obrovská smola na strane Detvy. Po nečakanej strele Haydena Hodgsona sa puk odrazil zrejme od hornej konštrukcie. Následne dorážal ešte Jakub Žilka, puk tancoval v domácom bránkovisku, ale gól z toho nebol.
     
    11:35
    Alexander Zalivin musel zasahovať po strele Tomáša Slováka od modrej čiary. Následne sa ešte snažil dorážať číhajúci útočník Ryan Harrison, ale nepodarilo sa mu otvoriť skóre zápasu.
     
    11:04
    Sledovali sme veľmi rozháraný úsek hry, ktorý bol v znamení množstva nepresností na oboch stranách. Tak sa aj tento úsek skončil, zakázaným uvoľnením hráčov Miškovca.
     
    09:36
    Domáci hokejistom presilovka príliš nevychádza. Detva sa už po niekoľkýkrát dokázala oslobodiť a vyzerá to tak, že ustojí aj svoje druhé oslabenie.
     
    08:55
    Domáci hokejisti opäť až príliš komplikovane hrali. Nikandrosz Galanisz mal dobrú pozíciu na strelu, ale ešte hľadal Žigu Panceho, ktorého však dobre bránil detviansky Ladislav Ščurko.
     
    08:17
    Domáci hokejisti si zahrajú ďalšiu presilovú hru. Dve minúty za nedovolené bránenie dostáva po faule v útočnom pásme Jozef Tibenský. Okrem toho si vykoledoval aj 10-minútový osobný trest.
     
    07:14
    Ešte vo vlastnom oslabení sa dostal do zakončenia z tesnej blízkosti Ben Betker. V predošlom zápase strelil prvé dva góly v detvianskom drese, ale tentokrát proti Ádámovi Vayovi neuspel.
     
    06:24
    Od modrej čiary strieľal jeden z domácich obrancov. Jeho strelu ale dokázal brankár súpera vyraziť a následne už Nikandrosz Galanisz nedokázal zachytiť puk v útočnom pásme.
     
    05:54
    Domáci hokejisti sa na dlhší čas usadili v útočnom pásme, ale Alexander Zalivin zasahovať nemusel. Zverenci Glena Hanlona kombinovali prevažne v okolí mantinelov, odkiaľ sa góly nedávajú.
     
    05:20
    Hostia chybovali v rozohrávke, čo sa okamžite snažil potrestať Bálint Magosi. Smeroval sám na bránu, ale bekhendovým blafákom neuspel. Bol však faulovaný, dve minúty za hákovanie dostáva Jakub Žilka.
     
    04:23
    Tentokrát strieľal od modrej čiary obranca Peter Hraško. Respektíve, skôr nahadzoval puk pred bránu, ale jeho výzvu na tečovanie nikto neprijal.
     
    04:00
    Na druhej strane predviedol úspešný zákrok Ádám Vay. Od modrej čiary strieľal Jozef Sládok, ale mieril len do dobrého postoja maďarského gólmana.
     
    02:52
    Prvú šancu duelu mali domáci hokejisti. Kapitán Bálint Magosi dostal peknú prihrávku do jazdy, zbavil sa obrancov súpera, ale jeho strelu z pravého kruhu dokázal vyraziť Alexander Zalivin.
     
    02:13
    Individuálne sa snažil presadiť bývalý nitriansky obranca Jamie Milam. Prenikol do útočného pásma po pravej strane, ale jeho následný pokus o zakončenie nebol úspešný.
     
    01:32
    Nikandrosz Galanisz sa dostal do zakončenia z priestoru pravého kruhu na vhadzovanie. Podarilo sa mu aj vystreliť, ale puk nasmeroval nad bránu Alexandra Zalivina.
     
    01:05
    Úvod zápasu sa odohráva v pokojnom tempe. Po nevydarenej rozohrávke domáceho tímu sa píska zakázané uvoľnenie, a tak sa hra presťahuje pred maďarského brankára Ádáma Vaya.
     
    00:26
    Úvodné sekundy dnešného duelu máme za sebou. Domáci to budú mať náročné, pretože nastúpili len s troma formáciami. Navyše, obom tímom chýbajú najproduktívnejší hráči – János Vás a Radovan Puliš.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    DVTK Miškovec: Vay – Vojtkó, Crawford, T. Slovák, Szirányi, Milam, Göz – Kulmala, Miskolczi, Pancze – Magosi, Loiseau, Harrison – Somogyi, Galanisz, Ritó.

    HC 07 Detva: Zalivin – Betker, Mar. Chovan, Hraško, Sládok, Gachulinec, F. Fekiač, Jendroľ, M. Šimon – Mat. Chovan, Murček, Ščurko – Žilka, V. Fekiač, Hodgson – Král, Gašpar, Tibenský – P. Valent, M. Surový.

    Rozhodcovia: Ondrej Kalina, Miroslav Štefik – Martin Jobbágy, Andrej Bogdaň – Martin Chudada.
     
    Vážení diváci, vítam vás pri sledovaní textového prenosu z hokejovej Tipsport ligy. Prvé tohtoročné kolo nás zaviedlo aj do maďarského Miškovca, kde si zverenci Glena Hanlona zmerajú sily s Detvou. Úvodné buly je naplánované o 18:30 hod.

    DVTK MIŠKOVEC

    Hokejisti Miškovca sa nachádzajú v tabuľke na ôsmom mieste so ziskom 58 bodov. Pred svojim dnešným súperom majú 13-bodový náskok, a tak majú veľmi dobre nakročené do vyraďovacích súbojov. Na domácom ľade ťahajú obdivuhodnú sériu. V ostatných desiatich zápasoch zakaždým bodovali a z možných tridsiatich bodov stratili len tri. Počas decembra neuspeli vo štvrtom najväčšom meste Maďarska hráči Banskej Bystrice, Nitry či Košíc. Finalisti zo sezóny 2016/17 dokonca nestrelili ani gól. Lídrom tímu je János Vas, ktorý je zároveň siedmym najproduktívnejším hráčom Tipsport ligy. Dobre mu sekunduje kapitán Bálint Magosi, ktorý dnes bude poľovať na jubilejný 20. gól v sezóne. Miškovec sa na konci roka pasoval so zdravotnými problémami a naposledy cestovali do Zvolena je tri kompletné formácie. Dnes by to však mohlo byť lepšie a Miškovec rozhodne bude favoritom.

    HC 07 DETVA

    Detva ukončila rok 2018 dôležitým víťazstvom nad Liptovským Mikulášom 4:2. Dvoma gólmi sa zaskvel kanadský obranca Ben Betker, pre ktorého to boli prvé góly v novom pôsobisku. Aj vďaka nemu sa hokejisti spod Poľany dostali v tabuľke na deviate miesto s minimálnym náskokom pred Liptákmi. Posledné tri domáce duely vyhrali, no vonku je to podstatne horšie. V predošlých šiestich dueloch triumfovali len raz, keď zdolali MAC Budapešť 4:3. Najproduktívnejším hráčom tímu je 36-bodový Radovan Puliš, ale s deviatimi strelenými gólmi zrejme spokojný nie je. Detva sa trápi najmä v presilovkách, ktorých využila najmenej spomedzi všetkých mužstiev. Jej vzájomné zápasy proti Miškovcu boli zatiaľ veľmi vyrovnané. V Maďarsku zverenci Josefa Tureka siahali na víťazstvo, ale 35 sekúnd pred koncom vyrovnal Alexis Loiseau a v následnom predĺžení rozhodol Bálint Magosi.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:30.

    Miroslav Kováčik


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK DOXXbet Detva. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 24. Somogyi (Milam, Ritó) – 37. Mat. Chovan (Tibenský, Král), 47. M. Surový (P. Valent)


    DVTK Miškovec: Vay – Vojtkó, Crawford, T. Slovák, Szirányi, Milam, Göz – Kulmala, Miskolczi, Pancze – Magosi, Loiseau, Harrison – Somogyi, Galanisz, Ritó.
    HK DOXXbet Detva: Zalivin – Betker, Mar. Chovan, Hraško, Sládok, Gachulinec, F. Fekiač, Jendroľ, M. Šimon – Mat. Chovan, Murček, Ščurko – Žilka, V. Fekiač, Hodgson – Král, Gašpar, Tibenský – P. Valent, M. Surový.

    Rozhodca: Ondrej Kalina, Miroslav Štefik – Martin Jobbágy, Andrej Bogdaň – Martin Chudada