Lipt. Mikuláš – Trenčín 3:1 (kon.) | Poprad – Nitra 1:6 (kon.) | B. Bystrica – Budapešť 7:2 (kon.)
Detva – Zvolen 6:5 (po pr.) | Nové Zámky – Žilina 6:0 (kon.) | Miškovec – Košice 5:4 (kon.)
koniec
DVTK Miškovec
5:4 (1:1, 3:1, 1:2)
HC Košice
Piatok 28.12.2018, 18:30 • Ice rink Miskolc, Maďarsko • Tipos Extraliga (SR) • 36. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    48:08
    Je po početnej výhode Košíc. Ladislav Nagy je druhýkrát vylúčený na dve minúty, tentoraz za napadnutie. Za celý predošlý priebeh sezóny bol Nagy na trestnej lavici len trikrát, dnes to už takmer dobehol.
     
    46:27
    Ladislav Nagy získava presilovku po faule Tomáša Slováka. Jediný slovenský hokejista v službách DVTK sa previnil držaním.
     
    37:58
    Neskutočné. Evan Brophey pri svojom napádaní v útočnom pásme sekol protihráča cez hokejku a je vylúčený! Košičania tomu nerozumejú, no budú druhýkrát v zápase hrať v dvojnásobnom oslabení.
     
    37:42
    Nebezpečná hra vysokou hokejkou. Tomáš Klíma bude trpieť na trestnej lavici, aby jeho trest neskončil skôr, ako v čase 39:42.
     
    20:15
    Galanisz odchádza do útrob štadióna po faule košického hráča. Na trestnú lavicu odchádza Evan Brophey. 2+2 minúty za hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    19:48
    Vas vyhral vhadzovanie v útočnom pásme proti Sujovi, ktorý ho okamžite fauluje. Zase raz je to nedovolené bránenie v hre – 2 minúty.
     
    19:02
    Necelú minútu pred koncom tretiny je tu presilovka pre hostí. Za hákovanie odchádza na dve minúty mimo hru Ryan Harrison.
     
    09:56
    Kapitán hostí putuje na trestnú lavicu na dve minúty za nedovolené bránenie. Ladislav Nagy sa márne snaží zvrátiť toto rozhodnutie rozhodcov.

    Viktor Kalinács

    Góly a asistencie: 3. Galanisz (Somogyi), 21. Kulmala (Milam, Vas), 39. Magosi (Milam), 40. Somogyi (Loiseau), 47. Galanisz (Szirányi) – 20. Pulli (Brophey, Kafka), 33. Hričina (Dudáš), 45. Netík (Dudáš, Suja), 60. Galamboš (Netík, Dudáš)


    DVTK Miškovec: Adorján – Crawford, Kiss, Szirányi, Slovák, Göz, Milam, Láda, Ritó – Kulmala, Vas, Pance – Magosi, Loiseau, Harrison – Somogyi, Galanisz, Miskolczi – Vojtkó, Hajós
    HC Košice: Habal – McDowell, Dudáš, Pretnar, Pulli, Čížek, Cibák, Klíma, Michalčin – Nagy, Brophey, Kafka – Haščák, Suja, Netík – Lušňák, Vrábeľ, Spilár – Hričina, Galamboš, Žitný

    Rozhodca: Orolin, Snášel – Bogdaň, Jobbágy – Bačo

    Diváci: 1 990