Košice – Detva 2:0 (kon.) | Žilina – Miškovec 5:3 (kon.) | Trenčín – B. Bystrica 4:3 (kon.)
Nitra – Nové Zámky 3:4 (po pr.) | Budapešť – Poprad 1:3 (kon.)
koniec
MsHK Žilina
5:3 (3:1, 1:1, 1:1)
DVTK Miškovec
Streda 26.12.2018, 17:00Tipos Extraliga (SR) • 35. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V tretej tretine sme videli dva presné zásahy. Najskôr duel zdramatizoval presným zásahom Rasmus Kulmala, no definitívnu bodku za týmto stretnutím dal Rudolf Huna. Žilina sa tak môže tešiť z troch bodov a víťazstva v pomere 5:3. To je z mojej strany všetko, prajem vám ešte príjemný zvyšok večera. (19:21:57)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:57
    V závere to ešte hostia skúsili so šiestimi korčuliarmi, no už to na konečný výsledok nemalo žiadny vplyv.
    58:26 HUNA - 5:3
     
    58:26
    Žilina dala gól!

    Domáci však okamžite posielajú gólovú odpoveď. Rýchly protiútok domáceho celku, po ktorom sa puk odrazil k RUDOLFOVI HUNOVI, ktorý prekonal bezmocného Adorjána.
    Asistencia: Peter Húževka.
    57:56 KULMALA - 4:3
     
    57:56
    Miškovec dal gól!

    Hostia využívajú presilovú hru a vracajú sa späť do stretnutia. RASMUS KULMALA vyviezol puk zo stredného pásma a strelou, ktorá sa ešte odrazila od žŕdky Mikolášovej brány dramatizuje tento duel.
    Asistencia: János Vas.
     
    57:48
    V závere budú mať hostia k dispozícii presilovú hru, čo je ideálna príležitosť na strelenie kontaktného gólu. Domáci však okamžite poslali puk cez všetky čiary.
     
    57:31
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Kučný – 2 min., držanie).
     
    56:20
    Domáci však mohli teraz definitívne rozhodnúť tento duel, keď sa jeden z domácich hráčov ocitol úplne voľný pred Adorjánom, ktorý predviedol výborný zákrok a podržal svoj celok.
     
    55:38
    Nasledovať bude záverečných päť minút tohto zápasu a hostia potrebujú streliť ešte dva góly ak chcú bodovať.
     
    54:39
    Tretie zakázané uvoľnenie behom jednej minúty a hra sa tak opäť presunie pred Mikoláša, kde sa odohrávajú záverečné minúty tohto stretnutia.
     
    53:49
    Hostia sú aj naďalej usadení v útočnom pásme, kde si však nevedia vypracovať streleckú pozíciu. Domáci sa bránia len za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    52:47
    Hostia sú momentálne lepším celkom, no ani Kiss a Somogyi nedokázali prekonať výborne chytajúceho domáceho brankára Mikoláša.
     
    51:27
    Szirányi sa dobre uvoľnil v priestoroch medzi kruhmi, no jeho strela švihom neprešla cez hradbu tiel.
     
    50:26
    Hrazdíra to skúsil strelou spoza kruhov, ktorá sa od Adorjána odrazila k Húževkovi, no tomu v poslednom momente puk ušiel.
     
    49:42
    Kulmala sa dokázal uvoľniť v útočnom pásme, no jeho strela z veľkého uhla nemohla narobiť problémy domácemu brankárovi.
     
    48:02
    Na opačnej strane klziska sa v úniku osamotený na Adorjána rútil Beránek, no jeho bekhendová kľučka nebola úspešná.
     
    47:28
    Milam a následne aj Loiseau mali dobré príležitosti na strelenie kontaktného gólu, no Mikoláš predviedol výborné zákroky.

    Pavel Pytliak

    Góly a asistencie: 8. Žilin (Barta, Dubeň), 11. Balej (Piegl, Hvila), 14. Síkela (Žilin, Piegl), 31. Barta (Podešva, Beránek), 59. Huna (Húževka) – 19. Kiss (Göz, Ritó), 24. Loiseau (Magosi, Crawford), 58. Kulmala (Vas)


    MsHK Žilina: Mikoláš (Fučík) – Kučný, Hudec, Piegl, Žilin, Dubeň, Bagin, Mendrej, Hrazdíra – Jenčík, Húževka, Huna – Balej, Podešva, Barta – Hvila, Surovka, Beránek – Síkela, Rehák, Milý
    DVTK Miškovec: Adorján (Vay) – Crawford, Kiss, Szirányi, Slovák, Göz, Milam, Láda – Pance, Vas, Kulmala – Harrison, Loiseau, Magosi – Miškolczi, Galanisz, Somogyi – Ritó, Hajós, Vojtkó

    Rozhodca: Müllner, Adamec – Rojík, Gegáň – Kontšek (video)