Pinerola Bratislava – Lučenec 4:1 (kon.)
koniec
ŠK Across Pinerola Bratislava
4:1 (1:0)
FC Mimel Lučenec
Streda 28.11.2018, 20:30Varta futsal liga
     
    39:27
    Žltú kartu dostáva Kočiš (FC Mimel Lučenec).
     
    38:30
    Pinerola Bratislava dáva gól! Rýchly protiútok domácich, Vitinho utiekol po pravej strane, kľučkou sa zbavil Obermana, ktorý sa mu hodil pod nohy a nádherne zavesil do vinkla!
     
    38:13
    Žltú kartu dostáva Matheus (FC Mimel Lučenec).
     
    37:57
    Matheus mal veľkú šancu, no robil kľučku naviac a neskóroval. Zozadu bol postrčený, ale faul sa nepíska.
     
    36:36
    Žltú kartu dostáva Zaťovič (ŠK Across Pinerola Bratislava).
     
    35:07
    Pinerola ukľudňuje hru a snaží sa podržať loptu, Oberman predviedol dôležitý zákrok, keď zneškodnil Wesleyho zakončenie zblízka.
     
    34:13
    Lučenec dáva gól! Strela Ricarda už smerovala do brány, no tesne pred bránkovou čiarou ju tam ešte v sklze doklepol PETER KOČIŠ.
     
    32:28
    Obeman smeruje na striedačku, powerplay Lučenca.
     
    30:36
    Pinerola zavarila svojmu súperovi, ktorý sa dopustil niekoľkých chýb v obrane. Lopta skončila na brvne, potom Vitinho vo veľkej šanci neprekonal Obermana, ktorý podržal svoj tím!
     
    30:24
    Pinerola Bratislava dáva gól! GABRIEL RICK napravil svoje zaváhanie spred pár sekúnd, vytvoril si priestor na osi ihriska a poslal prudkú loptu k ľavej žrdi!
     
    29:39
    Mohlo byť 3:0! Rick zobral loptu súperovi, pred sebou mal už len Obermana, no od neho sa lopta obtrela o pravú žrď!
     
    28:04
    Herko bol vysoko z brány, lopta sa od jeho kopačiek odrazila k Mateusovi, ktorý mal pred sebou prázdnu bránu, no za Herka zaskočil Kozár a zabránil gólu na 1:2!
     
    25:42
    Pinerola Bratislava dáva gól! Vitinho si vynútil zákrok Obermana pravou nohou, lopta sa dostala len na kopačky TOMÁŠA HÁJEKA, ktorý vyslal prudkú strelu do protiľahlého horného rohu, Oberman bol bez šance!
     
    08:45
    Pinerola Bratislava dáva gól! Vitinho získal loptu, prihral ju WESLEYMU, ktorý z pravej strany nachytal Obermana strelou medzi nohy.

    Daniela Mesíková

    Góly: 9. Wesley, 26. Hájek, 31. Rick, 39. Vitinho – 35. Kočiš

    Karty:   37. Zaťovič (PIB) – 39. Matheus (LUC), 40. Kočiš (LUC)


    ŠK Across Pinerola Bratislava: Herko (C) – Harsa, Rick, Petterson Bruno, Mimi, Kozár, Vitinho, Bagin, Halás, Čeřovský, Hájek, Štefaňák, Wesley, Zaťovič
    FC Mimel Lučenec: Oberman – Fehérvári (C), Greško, Gustavo Henrique Steinwandter, Ricardo Camara Sobral Filho, Hricov, Petík, Marlon Da Silva Luciano, Matheus, Ferreira Ribeiro, Mikuš, Kulich, Kočiš

    Rozhodca: Belavý – Bohun