Liberec – Slavia 2:4 (kon.) | Příbram – Č. Budějovice 6:2 (kon.) | Jablonec – Hr. Králové 2:4 (kon.)
koniec
FC Slovan Liberec
2:4 (2:2)
SK Slavia Praha
cz Pondelok 26.11.2018, 13:00 • Stadion U Nisy, Liberec • Juniorská liga – Čechy (CZ) • 16. kolo
Predzápasové kurzy
    90. Van BUREN - 2:4
     
    90
    Slavia právě vstřelila branku!
    Zřejmě tu máme rozhodující branku! Chybná přihrávka v podání domácích přinesla rychlý kontr Slavie, který táhl Van Buren. Jeho přihrávka našla volného Vejvara, který ale vrátil právě MICK VAN BURENOVI, jenž bezpečně zamířil do poloprázdné brány.
    51. ZELENÝ - 2:3
     
    51
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté se vracejí zpět do vedení! Sešívaní měli k dispozici volný kop z vynikající pozice, k rozehrávce se i tentokráte postavil Baluta, jehož centr zamířil na hlavu JAROSLAVA ZELENÉHO, který zakončil ke vzdálenější tyči.
    42. Michal FUKALA - 2:2
     
    42
    Liberec právě vstřelil branku!
    Vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat! Slovan zahrával volný kop z pravé strany, Nešický rychle rozehrál na MICHALA FUKALU, který se dostával do šestnáctky, jenomže ke střele se nedostal. I tak se na domácího hráče usmálo štěstí, neboť ho do nohy napálil jeden z protihráčů, načež se míč odrazil do brány.
    35. BALUTA - 1:2
     
    35
    Slavia právě vstřelila branku!
    Nakonec je tu vedoucí branka Slavie! I tentokráte se k rozehrávce rohového kopu postavil ALEXANDRU BALUTA, který si narazil se spoluhráčem a poté neskutečně přesnou šajtlí prostřelil France, jenž se po míči marně natahoval. Nádherný fotbalový moment v podání rumunského hráče!
     
    30
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je tu zasloužená vyrovnávací branka! Baluta pronikl do otevřené obrany, v šanci nezazmatkoval, naopak přihrál vedle stojícímu MURISI MEŠANOVIĆOVI, který si hodil míč na levačku a poté propálil France.
    19. MASHIKE - 1:0
     
    19
    Liberec právě vstřelil branku!
    Paradoxně tu máme úvodní branku v podání Slovanu! Domácí zahrávali rohový kop, po něm se u šestnáctky utvořil menší závar, ve kterém se nejlépe zorientoval SUKISA ELVIS MASHIKE, který špičkou kopačky procedil míč přes Vantrubu.

    David Suchý

    Góly: 19. Mashike, 42. Michal Fukala – 30. Mešanović, 35. Baluta, 51. Zelený, 90. Van Buren

    Karty:   45. Lehoczki (LIB)


    FC Slovan Liberec: Franc – Köstl (88. Drahoš), Fukala, Lábek (46. Blažek), Lehoczki, Nešický, Vrabec (C) (60. Kazda), Mashike, Vuklišević, Gembický, Malinský (63. Petr)
    Náhradníci: Hnízdil – Mečíř, Drahoš, Petr, Gabko, Kazda, Blažek

    SK Slavia Praha: Vantruba – Drozda (C), Mach, Baluta, Mešanović (90+1. Zhang), Vejvar, Havránek (53. Janoušek), Zelený, Xie (46. Nabijev), Fukala (88. Azilinon), Vaněk (69. Van Buren)
    Náhradníci: Radotić – Azilinon, Nabijev, Van Buren, Janoušek, Šilhan, Zhang

    Rozhodca: Váňa – Flimmel, Novák