Udinese – AS Rím 1:0 (kon.) | Juventus – Spal 2:0 (kon.) | Inter – Frosinone 3:0 (kon.)
koniec
Udinese Calcio
1:0 (0:0)
AS Rím
cz Sobota 24.11.2018, 15:00 • Dacia Arena (Udine) • Talianska Seria A • 13. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Krásné sobotní odpoledne, vítám všechny příznivce fotbalu. Nejvyšší italská soutěž Serie A pokračuje po reprezentační přestávce třináctým kolem a my se společně zaměříme na zápas Udinese, které před domácím publikem přivítá AS Řím.
     
    AS Řím

    Římané budou mít co dělat, aby obhájili pozice z minulé sezony. V italské nejvyšší soutěži se AS usadilo na třetí pozici a i přes velkou ztrátu na bezkonkurenční duo Juventus-Neapol uhájilo bronzové medaile. Až nad očekávání si AS Řím vedlo v Lize mistrů, kde cestou do semifinále vyřadilo v playoff ukrajinský Šachtar nebo po obratu i slavnou Barcelonu.

    V přípravném období si nejprve tým z Říma poradil s týmy z nižších soutěží Itálie. V následném Champions Cupu schytal Řím porážku 1:4 s Tottenhamem, poté ale porazil Barcelonu a miniturnaj zakončil těsnou prohrou s madridským Realem.

    Aktuální ročník AS zahájilo remízou 2:2 s Chievem, následně se ale Římané dokázali probudit ke zlepšený výkonům a celek Patrika Schicka se najednou vyhoupl až na šestou pozici. Na jasného lídra z Juventusu sice Řím ztrácí propastných patnáct bodů, ale na bronzovou pozici je to pro AS na dohled. Před reprezentační přestávkou s AS Řím smlslo v domácím prostředí na Sampdorii, při vítězství 4:1 se zapsal mezi střelce i český útočník Patrik Schick.
     
    Udinese Calcio

    Udinese mělo v minulém ročníku velké problémy se sběrem bodů. Až dvěma vítězstvími v závěrečných dvou kolech si Udinese zajistilo příslušnost mezi italskou elitou v Serii A. Právě o důležité dvě výhry 1:0 se postaral v jednom případě Antonín Barák, ve druhém Seko Fofana.

    Do přípravy na nový ročník vstoupilo Udinese skvěle, poradilo si s ruskou Ufou i anglickým Leicesterem. Až v závěru přátelských zápasů dvakrát narazilo na německý Hannover a ve dvou zápasech prohrálo 1:5 a 1:2.

    Ani v nové sezoně Serie A se Udinese příliš nedaří. Na úvod sice zvítězilo 1:0 nad Sampdorií a 2:0 také nad Chievem, ale od té doby čeká na tříbodový zisk. Navíc z posledních sedmi zápasů vytěžilo Udinese jediný bod za remízu 2:2 s FC Janov. Barákův tým je pouze o skóre na nesestupové pozici před Empoli a Frosinone.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    17.02. 2018 Udinese – AS Řím 0:2
    23.09. 2017 AS Řím – Udinese 3:1
    15.01. 2017 Udinese – AS Řím 0:1
    20.08. 2016 AS Řím – Udinese 4:0
    13.03. 2016 Udinese – AS Řím 1:2
     
    Úvodní sestavy:

    Udinese Calcio: Musso – Nuytinck, Troost-Ekong, Samir – ter Avest, Fofana, Behrami (C), Mandragora, Stryger Larsen – Pussetto, de Paul.
    Náhradníci: Scuffet, Nícolas – Opoku, Gi. Pezzella, Vizeu, Micin, Lasagna, Machís, Pontisso, D'Alessandro, Coulibaly.

    AS Řím: Mirante – Santon, Fazio (C), Juan Jesus, Kolarov – Cristante, N´Zonzi – Kluivert, Lorenzo Pellegrini, El Shaarawy – Schick.
    Náhradníci: Fuzato – Florenzi, Karsdorp, Marcano, Luca Pellegrini, Ćorić, Zaniolo, Ünder, Džeko.

    Rozhodčí: Fabbri – Valeriani, Giovane.
     
    Patrik Schick toho letos za AS Řím příliš neodehrál. Nyní ale podruhé v řadě nastupuje v základní sestavě na hrotu útoku na úkor Edina Džeka. Před reprezentační přestávkou se český útočník blýskl brankou proti svému bývalému zaměstnavateli Sampdorii.
     
    Hlavní rozhodčí již přivádí obě úvodní jedenáctky na hrací plochu. Zápas třináctého kola nejvyšší italské soutěže Serie A tak může za několik málo okamžiků začít.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Patrik Schick se jako první dotkl balonu ve středovém kruhu. Hostující fotbalisté se ihned hnali do útoku, ale po levém kraji zastavil útočnou akci AS Nuytinck.
     
    2
    Právě od Schicka putoval míč za postranní lajnu. Udinese po autovém vhazování ujalo balonu na vlastní polovině. Po dlouhém nákopu Juana Mussy fauloval v souboji De Paul.
     
    3
    Ani domácím se ale kombinace v úvodních minutách nedaří podle představ. Cristante se pokoušel najít Kluiverta, ale ten byl obsazen hned dvojicí soupeřů.
     
    4
    NZonzi by v problémech, když se na něj vyřítili tři napadající hráči. Francouzský reprezentant se štěstím udržel balon pro Pellegriniho.
     
    5
    Římský celek je i nadále natlačen na útoční polovině. Samir měl potíže s rozehrávkou a tak raději odpálil balon přes padesát metrů až k Mirantemu.
     
    6
    Po souhře Kolarova s El Shaarawym putoval míč na pravou stranu, kde ale dostal přihrávku jen do souboje Santon a podle toho to také dopadlo. Po faulu na Larsena je pískáno proti hostům.
     
    7
    Římané pokračují ve svém útočném snažení. Kolarovova přihrávka přes celou šířku trávníku měla najít rozběhnutého Santona, ale krajnímu obránci hostujícího celku uskočil míč do zámezí.
     
    8
    Od Santona putoval balon po pravé straně pouze k bránícímu Samirovi. Domácí se sice musí téměř od úvodních sekund bránit, ale Řím se nedostal ani k jediné střele.
     
    9
    Teď už Juan Musso musel zasahovat. Po Schickově přistrčení se opřel do balonu El Shaarawy, ale střelu bez razance dokázal domácí brankář v klidu pokrýt.
     
    10
    Po deseti minutách byl postrčen na útočné polovině Kluivert. Po rozehrávce volného přímého kopu pokračovali hosté v postupné kombinační hře.
     
    11
    Kolarov vhazoval míč do hry zpoza postranní lajny. Domácí se opět zatáhli až téměř před vlastní vápno, Schick si přišel pro balon do hloubi pole, ale k ohrožení branky Udinese nedošlo.
     
    12
    Český reprezentant se zkoušel obtočit kolem Samira těsně před vápnem, ale na zkušeného Brazilce si nepřišel. Následně ale vybojoval pro hostující tým rohový kop Santon.
     
    13
    Kolarov cpal míč těsně před Mussu od rohového praporku, ale Schick ani Kluivert se k hlavičce neprotlačili. Následně ale fauluje při převzetí balonu De Paul a hosté mohou pokračovat v útoku.
     
    15
    Útočné snažení AS nepolevuje. Kluivert si chtěl na pravé straně obhodit Samira, ale míč mu utekl za koncovou lajnu. Syn slavného otce se následně dožadoval rohu, ale ten se zahrávat nebude.
     
    16
    Udinese se dlouhé minuty nemůže dostat z vlastní poloviny, když už domácí získají míč, tak poté faulují ještě před půlící lajnou.
     
    17
    Tentokrát byl ve střední části trávníku faulován Mandragora. Domácí mohou uklidnit hru rozehrávkou z klidové pozice. Do kombinace se nakonec zapojil i Juan Musso.
     
    18
    Snad vůbec poprvé se dnes dostal k míči také Antonio Mirante. Hostující brankář musel pořádně zrychlit po tom co mu Fazio poslal až příliš pomalou malou domů.
     
    19
    Kolarovův centr sice přeletěl celé vápno až téměř k postranní lajně, ale míč ještě na hrací ploše zastavil Cristante. Následně se AS cpalo do vápna, ale Udinese střeží svou branku výborně.
     
    20
    Dvacet minut úvodní branku nepřineslo. Zatím jedinou střelou mezi tři tyče zaměstnal Mussu El Shaarawy, který pálil po přihrávce Patrika Schicka.
     
    21
    Stephan El Shaarawy si nyní navedl míč z levé strany více k ose trávníku, obhodil si stojícího Fofanu a poté vypálil. Míč ale z jeho kopačky doputoval jen do dvacáté řady.
     
    22
    NZonzi si vyměnil míč na středu trávníku s Pellegrinim, následně se francouzský fotbalista tlačil do vápna, ale po další spolupráci s Kluivertem se k němu už míč nevrátil.
     
    23
    El Shaarawy je zatím nejaktivnějším hráčem. Opět si navedl míč do střelecké pozice, ale podobně jako před malou chvilkou přestřelil.
     
    24
    Po dlouhých minutách v obraně se dostali na útočnou polovinu také domácí. Ter Avest to nemyslel přihrávkou mezi obránci na Pussetta vůbec špatně, míč ale proskotačil až k Mirantemu.
     
    25
    Schick nyní schytal pořádně tvrdý zákrok od Trosta-Ekonga. Naštěstí se český reprezentant rychle zvedá z trávníku a bude moci pokračovat ve hře.
     
    26
    El Shaarawy spolupracoval na levé straně s Kolarovem. Právě zkušený Srb si počínal skvěle proti bránícímu Nuytinckovi, ale následný centr mu zblokoval Ter Avest.
     
    27
    Po faulu ve středovém kruhu na Pellegriniho nechal hlavní rozhodčí hostům výhodu. Kolarov tentokrát posílal míč po trávníku k Schickovi, ale ten situaci přeběhl a míč nezpracoval.
     
    28
    Nebezpečný protiútok Udinese. NZonzi propadl ve středu pole, poté se hnali domácí ve třech proti dvěma obráncům, ale Fazio stačil tečovat míč a o následný odkop se postaral Jesus.
     
    29
    Kolarov vhazoval míč do hry velmi blízko pokutovému území Udinese. Domácí se ale s přehledem ubránili a poté sami mířili do útoku. Po centru Ter Avesta hlavičkoval zcela sám De Paul, ale jeho pokus zamířil mimo tři tyče.
     
    30
    I po půlhodině hry je stav zápasu bezbrankový. AS Řím i nadále diktuje tempo utkání, ale v posledních minutách se pokoušejí o útok i domácí.
     
    31
    Fofana si skvěle držel míč před sebou, Kolarov se nemohl dostat před svého soupeře a tak ho na třiceti metrech od vlastní branky postrčil na zem.
     
    32
    Rodrigo De Paul se postavil k rozehrávce volného přímého kopu, ale míč se z vápna bleskově dostal díky hlavičce Jesuse. Po odraženém balonu na nic nečekal Behrami, ale jeho dělovka doplachtila jen na tribunu.
     
    33
    Schick si skvěle pokryl míč po přihrávce od NZonziho. Následně balon poslal na pravou stranu, kde už byl připravený Kluivert. Přihrávka do vápna se sice neujala, ale nakonec pálil z prvního doteku Kolarov metr nad břevno.
     
    35
    Po mizerné rozehrávce domácího brankáře se velmi rychle zmocnili balonu Římané. Po Kluivertově centr sice hlavičkoval Schick, ale jeho pokus byl příliš slabý.
     
    36
    Ter Avest vhodil míč do hry, ale následně musel přihrávat a ke svému brankáři. Po několika tvrdých soubojích ve středu pole mohou po zisku útočit hráči AS.
     
    37
    O další nebezpečnou střelu se postaral zpoza vápna Pellegrini. Pokus hostujícího záložníka byl tečován mimo tři tyče a tak mohou Římané pokračovat rohovým kopem.
     
    38
    Teď už český útočník hlavičkoval o poznání nebezpečněji. Po prudkém centru si našel míč ve středu vápna, ale následný pokus zamířil jen předně do náruče domácího brankáře.
     
    39
    Hosté zůstávají vytaženi a napadající rozehrávku Udinese. Kluivert obral o balon Samira, ale poté si pomohl rukou pro pohybu vpřed a je pískáno proti hostům.
     
    40
    První poločas pomalu míří ke svému konci. Kluivert nyní hledal Schicka přízemní přihrávkou, ale těsně před českým útočníkem se postaral o obranný zákrok Samir.
     
    41
    Z dohrávky celé akce ještě pálil Steven NZonzi, ale ani tentokrát nemusel Juan Musso zasahovat. Balon pouze prosvištěl kolem levé tyče.
     
    42
    Justin Kluivert byl na pravé straně podražen výrazně pomalejším Samirem. Z následného volného přímého kopu centroval do pokutovém území Lorenzo Pellegrini, ale na přední tyči dokázal zasáhnout Musso.
     
    43
    Tlak AS Řím pokračoval rozehrávkou od rohového praporku. Na přední tyči byl nyní připraven Trost-Ekong a s přehledem balon odpálil do bezpečí.
     
    44
    Minutu před pauzou se zjevil u balonu po dlouhém nákopu domácího brankáře Hidde Ter Avest. Nizozemskou spolupráci s Nuytinckem už nedokázal podpořit také De Paul.
     
    45
    Ignacio Pussetto nepříjemně dopadl po hlavičkovém souboji a drží se za pravý kotník. Po krátkém ošetření to ale vypadá, že bude v zápase pokračovat.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje v prvním poločase jednu minutu.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    Jedna nastavená minut je minulostí a první poločas končí bez branek.

    AS Řím téměř po celý první poločas diktovalo tempo zápasu. Ze zdlouhavé kombinace se ale nemohli hostující útočná esa dostat do zakončení. Hned třikrát sice pálil Stepan El Shaarawy, ale ani jeden jeho pokus nemohl Juana Mussu zaskočit. Domácí se snažili bránit co to jen šlo, ale několikrát se vydali i do útoku. De Paulova hlavička ze závěru první půle ale nebyla z nejpřesnějších.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 16:03.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Druhou polovinu dnešního zápasu rozehráli ze středového kruhu domácí hráči. Po faulu De Paula ale o balon velmi rychle přicházejí.
     
    48
    Nyní byl ale právě Rodrigo De Paul faulován Santonem a hra se přesune do blízkosti vápna římského celku. Domácí však zvolili pouze rozehrávku po trávníku.
     
    49
    Pellegrini si šel do pokutového území pro penaltu. Po přistrčení Samira se sice skácel k zemi, ale hlavní rozhodčí ani na chvíli o odpískání faulu nepřimýšlel.
    49. Přistrčení Pellegrina v pokutovém území na penaltu nestačilo
     
    50
    Také druhý poločas začíná výrazně aktivněji hosté. Po rozehrávce rohového kopu hlavičkoval v nebezpečném prostoru NZonzi, ale míč se mu odrazil od hlavy mimo tři tyče.
     
    51
    Akce AS Řím ještě pokračovala. El Shaarawy navázal na své nepřesné střely z prvního poločasu a přidal k nim další. Tentokrát z hranice vápna přestřelil balonu o dobrých deset metrů.
     
    53
    Nuytinck sice na moment získal míč, ale než ho dokázal předat svým spoluhráčům, tak se mu postavil do cesty Kluivert, který ho o balonu znovu obral.
     
    54
    Mussovi trvala rozehrávka o něco déle a hned schytal pískot od hostujících fanoušků. Mezitím se začal rozcvičovat Edin Džeko, který by měl v průběhu druhé půle posílat hostující útok.
     
    55
    Udinese právě vstřelilo branku!
    Domácí se museli téměř po celý dosavadní průběh bránit, ale nyní se dostávají do vedení! RODRIGO DE PAUL si skvěle zpracoval míč, poté trochu se štěstím prošel okolo Santona, poté si poradil i s Faziem a nakonec překonal padajícího Miranteho.
    55. Rodrigo de Paul - 1:0
     
    57
    Domácí jsou najednou při chuti útočit. Nyní nebezpečně centroval do vápna Ter Avest, ale jeho míč zapadl přesně k rukám hostujícího brankáře.
     
    58
    Steven NZonzi mohl bleskově srovnat krok s Udinese, ale jeho hlavička po rozehrávce rohového kopu zamířila pouze vedle levé tyče.
     
    59
    AS Řím se snaží co nejdříve odpovědět. Zpoza vápna to vzal na sebe Pellegrini, ale s jeho střelou si Musso bez potíží poradil u své levé tyče.
     
    60
    Po hodině hry prohrává favorizované As Řím na trávníku Udinese o jednu branku. Nyní se provinil faulem Pellegrini a s míčem tak mohou hrát domácí.
     
    61
    Římané jsou ještě více agresivnější směrem dopředu. Na pravém kraji si ale nyní ukopl balon až za koncovou lajnu Justin Kluivert.
     
    62
    Udinese zničehonic přidává i druhou branku. As Řím bylo od první obdrženého gólu téměř pořád na útočné polovině. Po dlouhé nahrávce De Paula si míč zpracoval Ignacio Pussetto a lobem překonal brankáře hostujícího celku.

    Hlavní rozhodčí si šel ještě celou situaci prohlédnout na video a rozhodl, že si Pussetto zpracoval míč rukou a branku neuznává.
    62. Neuznaná branka domácího týmu
     
    63
    Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Justin Kluivert, přichází Cengiz Ünder.
     
    64
    De Paul měl k rozhodčímu až příliš připomínek a dostává žlutou kartu.
     
    65
    Žlutou kartu si vysloužil také Valon Behrami, který na polovině trávníku poslal nedovoleně k zemi Pellegriniho.
     
    67
    Opět se nehraje. Zdravotní potíže má nyní domácí obránce Samir, který je na hrací ploše ošetřován.
     
    68
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Samir, přichází Giuseppe Pezzella.
     
    70
    Po dlouhé pauze se pokračuje ve hře. Hosté rozehrávali rohový kop, který se ve vápně odrazil od Nuytincka, následně přiletěl do vápna ještě jeden centr, ale ten už hlavičkoval mimo branku El Shaarawy.
     
    71
    Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Patrik Schick, přichází Edin Džeko.
     
    72
    Edin Džeko ihned po svém příchodu na trávníku získal míč na pravé straně, poté kombinoval s Santonem, ale o balon hosté přišli zásluhou Larsena.
     
    73
    As Řím je i nadále na útočné polovině. Tentokrát to hosté zkoušeli po levém kraji, ale El Shaarawy se přes Ter Avesta k centru neprotlačil.
     
    75
    Hostujícímu týmu se nedaří přejít až do samotného vápna domácích. Edin Džeko sice rozproudil útočné snažení AS, ale k ohrožení Juana Mussa se ještě nedostal.
     
    76
    De Paul startoval po levém kraji na útočnou polovinu římského celku. Už už se pokoušel o centr, ale míč mu utekl a následný pokus si už Mirante dokázal pohlídat.
     
    77
    Znovu to vypadalo, že by se Rodrigo De Paul mohl osamoceně hnát do útoku, ale domácího útočníka nyní zastavil zdvižený praporek pomezního rozhodčího.
     
    78
    Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Lorenzo Pellegrini, přichází Nicolò Zaniolo.
     
    78
    Po dalším rohovém kopu vracel míč zpoza vzdálenější tyče do malého vápna NZonzi, ale domácí obrana v čele s Nuytinckem opět bez potíží obstála.
     
    79
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Rodrigo de Paul, přichází Darwin Machís.
     
    80
    Římský celek pokračuje v nátlakové hře směrem dopředu. Na hranici vápna se dral do zakončení Džeko, ale těsně před ním sebral balon do bezpečí Trost-Ekong.
     
    82
    Pellegrini se pokoušel najít průnikovou přihrávkou Džeka, ale ten neměl potřebnou rychlost, aby míč na hrací ploše zachytil. Rozehrávat tak mohou domácí.
     
    83
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením pro oba týmy. Především tedy pro favorizované AS, které rozhodně přijelo do Udinese pro bodový zisk.
     
    84
    Domácím se daří v posledních chvílích držet balon v dostatečné vzdálenosti od vlastní branky. Navíc se Udinese pokusilo i zakončit. Střídající Machís pálil jen do obránce před sebou.
     
    85
    Klička Edina Džeka byla pro Fofanu čitelná. Domácí se zmocnili balonu na vlastní polovině, ale tentokrát příliš času neušetřili.
     
    86
    Hosté se tlačí do zakončení co to jen jde, ale Džekova hlavička ze záklonu neměla šanci na úspěch. Juan Musso ještě hlídal letící balon, který nakonec zamířil jasně nad břevno.
     
    87
    Domácí se snaží potvrdit své vítězství. Po centru z levého kraje se v pokutovém území vyšplhal nejvýše Pussetto, ale jeho hlavička se mezi tři tyče nepodívala.
     
    88
    Římané se nadechují k závěrečnému tlaku. Ünderova pobídka do pokutového území však pouze prosvištěla kolem přední tyče mimo hrací plochu.
     
    89
    Obrana Udinese zatím funguje na jedničku. Behrami si počkal na kličku NZonziho a odebral mu míč čistým způsobem. Udinese nakonec vybojovalo autové vhazování.
     
    90
    Nekončící kombinace hostujícího celku nikam nevede. Santon si sice narazil na pravé straně s Cristantem, ten následně našel El Shaarawyho, ale lehkou střelu dokázal Musso s klidem sebrat z trávníku.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase hned šest minut.
     
    90+2
    Po rohovém kopu sice hlavičkoval Džeko, ale jeho pokus zamířil pouze nad domácí branku. AS Řím má ale stále dostatek času na vyrovnání.
     
    90+4
    S přízemním centrem si na přední tyči poradil Nuytinck a domácí se dokonce mohli pokusit o útok. Mandragora celou akci vzal na sebe, ale zamířil mimo.
     
    90+5
    Juan Pussetto si poradil s i nadýchaným centrem z pravé strany. Naděje hostujícího týmu na bodový zisk se pomalu rozplývají.
     
    90+6
    Domácí mohli zpečetit své vítězství. Z levé strany postupoval samostatně na Miranteho Ignacio Pussetto, ale jeho střelu dokázal hostující brankář zlikvidovat.
     
    90+6
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Ignacio Pussetto, přichází Marco D'Alessandro.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    Sedm nastavených minut je minulostí a Udinese překvapivě poráží v domácím prostředí AS Řím 1:0.

    AS Řím téměř po celý první poločas diktovalo tempo zápasu. Ze zdlouhavé kombinace se ale nemohli hostující útočná esa dostat do zakončení. Hned třikrát sice pálil Stepan El Shaarawy, ale ani jeden jeho pokus nemohl Juana Mussu zaskočit. Domácí se snažili bránit co to jen šlo, ale několikrát se vydali i do útoku. De Paulova hlavička ze závěru první půle ale nebyla z nejpřesnějších. Po změně stran se nic nezměnilo. Římané tlačili do pevné obrany, ale zničehonic se prosadil na druhé straně Rodrigo De Paul. Následně mohl přidat ještě jeden zásah domácích Pussetto, ale jeho branka nebyla uznána pro zpracování rukou. AS Řím se ještě snažil něco se zápasem udělat, ale šanci ani střely nepřicházely.
     
    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 3:9. Střely mimo: 5:14. Rohy: 0:11. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 6:10. (16:58:46)

    Vít Schück

    Góly: 55. de Paul (Pussetto)

    Karty:   64. de Paul (UDI), 65. Behrami (UDI)


    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 3:9. Střely mimo: 5:14. Rohy: 0:11. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 6:10.
    Udinese Calcio: Musso – Nuytinck, Troost-Ekong, Samir (68. Gi. Pezzella) – ter Avest, Fofana, Behrami (C), Mandragora, Stryger Larsen – Pussetto (90+6. D'Alessandro), de Paul (79. Machís).
    Náhradníci: Scuffet, Nícolas – Opoku, Gi. Pezzella, Vizeu, Micin, Lasagna, Machís, Pontisso, D'Alessandro, Coulibaly.

    AS Rím: Mirante – Santon, Fazio (C), Juan Jesus, Kolarov – Cristante, N´Zonzi – Kluivert (63. Ünder), Lorenzo Pellegrini (78. Zaniolo), El Shaarawy – Schick (71. Džeko).
    Náhradníci: Fuzato – Florenzi, Karsdorp, Marcano, Luca Pellegrini, Ćorić, Zaniolo, Ünder, Džeko.

    Rozhodca: Fabbri – Valeriani, Giovane