Augsburg – Frankfurt 1:3 (kon.) | Bayern – Düsseldorf 3:3 (kon.) | Hertha – Hoffenheim 3:3 (kon.)
Mainz – Dortmund 1:2 (kon.) | Wolfsburg – Lipsko 1:0 (kon.) | Schalke – Norimberk 5:2 (kon.)
koniec
Bayern Mníchov
3:3 (2:1)
Fortuna Düsseldorf
cz Sobota 24.11.2018, 15:30 • Allianz Arena, München • Nemecká Bundesliga • 12. kolo
Predzápasové kurzy
    90+3. Dodi LUKEBAKIO - 3:3
     
    90+3
    Düsseldorf právě vstřelil branku!
    Tak to je naprosto neskutečné, Bayern v závěru utkání přichází o vítězství! DODI LUKEBAKIO se opět hnal sám na bránu, ještě před samotným zakončením se mu pod nohy vrhal Süle, což ale nic nepřineslo. Naopak hostující forvard i tentokráte překonal Neuera, čímž rozveselil hostující sektor fanoušků!
    78. Dodi LUKEBAKIO - 3:2
     
    78
    Düsseldorf právě vstřelil branku!
    Máme tady další snížení v podání hostujícího celku! Průniková přihrávka našla na hranici ofsajdu naběhnuvšího DODIHO LUKEBAKIA, který svoje sólo zakončil střelou mimo dosah Neuera. Rozhodčí branku nejprve neuznal, po konzultaci s videorozhodčím ale připisuje Fortuně druhou trefu!
    58. Thomas MÜLLER - 3:1
     
    58
    Bayern právě vstřelil branku!
    Máme tady další branku v hostující svatyni! Hráči Bayernu tak dlouho obléhali pokutové území, až se ke střele zpoza šestnáctky dostal THOMAS MÜLLER, který využil parádní přihrávky od Lewandowskiho, načež nekompromisní placírkou zamířil ke vzdálenější tyči.
    44. Dodi LUKEBAKIO - 2:1
     
    44
    Düsseldorf právě vstřelil branku!
    Přeci jenom tu máme kontaktí branku! Zimmer si nabíhal na přihrávku za obranu, posléze si Boateng nepočínal zrovna důrazně, neboť nedokázal odkopnout balón. Toho využil právě Zimmer, který vleže přihrál volnému DODIMU LUKEBAKIOVI, jenž překonal Neuera.
    20. Thomas MÜLLER - 2:0
     
    20
    Bayern právě vstřelil branku!
    V krátkém časovém sledu tady máme druhou branku v hostující síti! Velký podíl na této brance má Boateng, který naservíroval velice přesnou kolmici THOMASI MÜLLEROVI, jenž se zjevil za obranou. Domácí křídelník si těžkou přihrávku nedokázal zpracovat dle představ, avšak poté špičkou kopačky dopravil míč za Rensinga.
    17. Niklas SÜLE - 1:0
     
    17
    Bayern právě vstřelil branku!
    A ten přináší úvodní branku dnešního zápasu! Sanches rozehrával rohový kop cvičeným signálem, který ale nevyšel dle představ. Míč propadl mezi několik hráčů, načež jeden z hostů ho odkopl pouze na kopačku NIKLASE SÜLEHO, který nekompromisní ránou z první překonal bezmocného Rensinga.

    David Suchý

    Góly: 17. Süle, 20. T. Müller (J. Boateng), 58. T. Müller (Lewandowski) – 44. Lukebakio (Zimmer), 78. Lukebakio (Gießelmann), 90+3. Lukebakio (Hennings)

    Karty:   69. Fink (DSF)


    Držení míče: 78 % : 22 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 8:3. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 4:7.
    Bayern Mníchov: Neuer (C) – Kimmich, J. Boateng, Süle, Alaba – Javi Martínez – Goretzka, Sanches (80. Rafinha) – T. Müller (90+1. Hummels), Lewandowski, Ribéry (71. Robben).
    Náhradníci: Ulreich – Rafinha, Robben, Meier, Wagner, Hummels.

    Fortuna Düsseldorf: Rensing – Zimmermann, Bormuth, Kamiński, Gießelmann – Fink (C) (76. Karaman), Bodzek (85. Hennings) – Zimmer, Stöger, Usami (70. Raman) – Lukebakio.
    Náhradníci: Theissen – Ducksch, Hennings, Nielsen, Morales, Karaman, Raman.

    Rozhodca: Jablonski – Pfeifer, Gorniak

    Diváci: 75000