Švajčiarsko – Česko 3:4 (kon.)
koniec
Švajčiarsko
3:4 (2:1, 1:1, 0:2)
Česko
cz Nedeľa 11.11.2018, 15:00 • Halle de La Riveraine, Neuchatel, Švýcarsko • Euro Floorball Tour (ženy)
Predzápasové kurzy
     
    44:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky jdou do vedení! Zmatku na středu využila MICHAELA MLEJNKOVÁ, která mířila do prázdného místa v brance. Asistence: Denisa Ratajová.
     
    42:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je znovu vyrovnáno! Odraženého míčku se chopila MICHAELA MLEJNKOVÁ, která si naběhla podél mantinelu a nekompromisní střelou zakončila do vzdálenější šibenice. Asistence: Vendula Beránková.
     
    38:53
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarky jdou znovu do vedení. Tentokrát zásluhou MICHELLE WIKIOVÉ, která si naběhla na střed a střelou tahem propálila Christiánovou. Asistence: Corin Ruttimannová.
     
    36:53
    Za Leuenbergerovou zvoní tyčka!
     
    33:57
    Řepková v obrovské šanci nedokázala prostřelit Leuenbergerovou.
     
    32:11
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (Andrea Gamperliová – 2 min.).
     
    26:27
    Trestné střílení neproměnila Nela Jiráková.
     
    26:27
    Nařízeno trestné střílení pro Česko.
     
    24:55
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je znovu srovnáno! Koníčková našla po mantinelu Enenkelovou, která rychle poslala míček na nabíhající NATÁLII MARTINÁKOVOU. Ta parádní střelou trefila odkrytou část branky. Asistence: Veronika Enenkelová.
     
    19:54
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarky se dostávají do vedení! Po několika přihrávkách nakonec přesně vypálila SERAINA ULBEROVÁ k bližší tyčce. Asistence: Michelle Wikiová.
     
    13:48
    Ulberová sama před Christiánovou netrefuje branku!
     
    12:56
    Několik šancí Češek nakonec nekončí gólem.
     
    09:53
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno! U mantinelu došlo ke smolné srážce dvou českých hráček a tak šly Švýcarky do rychlého přečíslení. Po několika přihrávkách nakonec gólovou střelu vyslala ISABELLE GERIGOVÁ. Asistence: Corin Ruttimannová.
     
    05:40
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je tu první branka tohoto utkání! Ratajová o mantinel nabila VENDULE BERÁNKOVÉ, která si naběhla až na střed a zakončila pěknou střelou pod pravou ruku švýcarské gólmanky. Asistence: Denisa Ratajová.

    Týna Zíková

    Góly a asistencie: 10. Gerigová (Ruttimannová), 20. Ulberová (Wikiová), 39. Wikiová (Ruttimannová) – 6. Beránková (Ratajová), 25. Martináková (Enenkelová), 43. Mlejnková (Beránková), 45. Mlejnková (Ratajová)


    Švajčiarsko: Leuenbergerová (Heiniová) – Scheideggerová, Gerigová, Gamperliová, Stellaová, Mischlerová – Ulberová, Wikiová, Ruttimannová, Martiová, Reinhardová – Zwinggiová, Spichigerová, Rossierová, Fricková, Gredigová – Wyssová, Suterová, Lucková
    Česko: Christiánová (Příleská) – Ratajová, Kubišová, Urbánková, Beránková, Jiráková – Plášková, Řepková, Bočanová, Tožičková, Hermannová – Enenkelová, Hanzlíková, Martináková, Koníčková, Kotzurová – Mlejnková, Pekárková, Krupnová

    Rozhodca: Juhani Kirves, Henrik Snellman

    Diváci: 689