Česko – Rusko 5:2 (kon.) | Fínsko – Švédsko 3:0 (kon.)
koniec
Fínsko
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
Švédsko
cz Nedeľa 11.11.2018, 16:30 • Hartwall arena • Euro Hockey Tour
Predzápasové kurzy
Partner:
    56:21 Jani HAKANPÄÄ - 3:0
     
    56:21
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Nyní už Finové slaví třetí branku v síti Švédska! Marko Anttila předložil kotouč na modrou čáru, kde si jej přebral JANI HAKANPÄÄ a přesnou střelou zápěstím propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Marko Anttila.
    21:37 Teemu ERONEN - 2:0
     
    21:37
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Domácí tým odskakuje do dvoubrankového náskoku! Finové se prohnali útočným pásmem, velký hlad po gólech předvedl Harri Pesonen, jenž v pádu dokázal puk ještě dostat na Johanssona, jeho snaha však byla zablokována a dostala se na hůl Ville Leskinena, jenž naservíroval na zlatém podnose příležitost pro TEEMU ERONENA a finský borec nabídkou nepohrdl a uklidil kotouč do prázdné branky. Asistence: Ville Leskinen, Harri Pesonen.
    07:49 Ville LESKINEN - 1:0
     
    07:49
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Domácí tým využívá přesilovou hru a ujímá se vedení! Arttu Ruotsalainen našel po přejetí modré čáry najetého VILLE LESKINENA a ten přesnou střelou z hranice pravého kruhu prostřelil brankáře Johanssona. Asistence: Arttu Ruotsalainen, Mikko Lehtonen.

    Jan Tajzler

    Góly a asistencie: 8. Leskinen (Ruotsalainen, Lehtonen), 22. Eronen (Leskinen, Pesonen), 57. Hakanpää (Anttila)


    Fínsko: Vehviläinen (Metsola) – Ohtamaa, Hakanpää, Kivihalme, Eronen, Vittasmäki, Lindbohm, Lehtonen, Koivisto – Hartikainen, Ruohomaa, Manninen – Leskinen, Ruotsalainen, Pesonen – Anttila, Niemi, Turunen – Jo. Nättinen, Tyrväinen, Puustinen.
    Švédsko: L. Johansson (Hellberg) – Holm, Bengtsson, Lööv, Persson, Arnesson, Sellgren – Lilja, Rasmussen, Brodin – Wedin, Fröberg, Sörensen – Norman, Lander, Davidsson – Nygard, L. Johansson, Larsson.

    Rozhodca: Pesina, Prazak – Elonen, Hägerström

    Diváci: 12089