Česko – Rusko 5:2 (kon.) | Fínsko – Švédsko 3:0 (kon.)
koniec
Česko
5:2 (1:2, 2:0, 2:0)
Rusko
cz Nedeľa 11.11.2018, 12:30 • Hartwall Aréna • Euro Hockey Tour
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:28 Dominik KUBALÍK - 5:2
     
    59:28
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak teď už je doopravdy rozhodnuto. Ve středním pásmu získal kotouč DOMINIK KUBALÍK a od mantinelu se trefil přesně do prázdné branky. Kubalík tak uzavírá svůj hattrick. Asistence: Roman Horák.
    58:59 Radovan PAVLÍK - 4:2
     
    58:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nejspíš je rozhodnuto, Češi by měli získat první tři body pod trenérem Milošem Říhou. RADOVAN PAVLÍK se dostal za ruskou obranu a neměl problém kotouč trefit do prázdné brány při power play soupeře. Pro Pavlíka je to první reprezentační gól v kariéře. Asistence: Michal Řepík.
    33:40 Dominik KUBALÍK - 3:2
     
    33:40
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým jde poprvé na Karjale i pod trenérem Říhou do vedení. Z levé strany od mantinelu nahodil puk před branku Štencl a kotouč šikovně tečoval mimo dosah Sorokina DOMINIK KUBALÍK. Asistence: Jan Štencel. Milan Doudera.
    21:16 Dominik KUBALÍK - 2:2
     
    21:16
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Češi dostali ruským tým do úzkých, a ten při pokusu o vyhození našel jen přesně hokejku DOMINIKA KUBALÍKA. Ten se trefil zápěstím přesně, Sorokin na kotouč nedosáhl. Bez asistence.
    16:10 Alexej VASILEVSKIJ - 1:2
     
    16:10
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové to sehráli znovu skvěle. Kaprizov zpoza branky našel Grigorenka, ten ihned poslal kotouč na ALEXEJE VASILEVSKIJÉHO, který se z první trefil přesně pod horní tyč. Rozhodčí si ještě situaci ověřili u videa, protože puk hned vyletěl z branky po odrazu od brankové kamery. Ale gól platí, to bylo jasné už z prvního pohledu. Asistence: Michail Grigorenko, Kirill Kaprizov.
    11:28 Michal ŘEPÍK - 1:1
     
    11:28
    Česko právě vstřelilo branku!
    MICHAL ŘEPÍK nejprve rukou zpracoval puk, který byl ve vzduchu. Pak kotouč předal Horákovi, a ten mu ho ideálně vrátil před branku. Řepík pak prostřelil Sorokina mezi betony. Asistence: Roman Horák.
    02:45 Kirill KAPRIZOV - 0:1
     
    02:45
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové jsou bohužel nemilosrdní a využívají hned první přesilovou hru utkání, a to už po dvanácti sekundách. Nejprve pálil od modré Nestěrov, jeho ránu ještě dokázal Bartošák vyrazit. Na následnou dorážku z levé strany z hole KIRILLA KAPRIZOVA už nestačil. Kaprizov se trefil přesně do horního růžku a navíc do protipohybu Bartošáka. Asistence: Nikita Nestěrov, Alexej Vasilevskij.

    Petr Sumbal

    Góly a asistencie: 12. Řepík (Horák), 22. D. Kubalík, 34. D. Kubalík (Štencel, M. Doudera), 59. R. Pavlík (Řepík), 60. D. Kubalík (Horák) – 3. Kaprizov (Nesterov, Alexej Vasilevskij), 17. Alexej Vasilevskij (Grigorenko, Kaprizov)


    Česko: Bartošák (Hrubec) – Nakládal (C), Štencel, M. Doudera, Kolář (A), Zámorský, Jordán, D. Musil, J. Krejčík – Tomášek, Nestrašil, Sekáč – D. Kubalík, R. Hanzl, R. Pavlík – Řepík (A), Horák, Červený – H. Zohorna, R. Zohorna, R. Kousal.
    Rusko: Sorokin (Konovalov (A)) – Nesterov, Blažijevskij, Antipin, Alexej Vasilevskij, Barancev, Jelesin, Pedan, Zub – Kaprizov (A), Loktionov, Grigorenko – Kuzmenko, Byvaľcev, Michejev – Slepyšev, Zernov, Golyšev – Telegin, Kadejkin (C), Ketov – Šalunov.

    Rozhodca: Heikkinen, Vikman – Koskela, Niittylä