Nantes – Guingamp 5:0 (kon.) | Saint-Étienne – Angers 4:3 (kon.) | Montpellier – Marseille 3:0 (kon.)
koniec
AS Saint-Étienne
4:3 (2:2)
Angers SCO
cz Nedeľa 04.11.2018, 17:00 • Stade Geoffroy-Guichard, Saint-Étienne • Ligue 1 Uber Eats • 12. kolo
Predzápasové kurzy
    89. Romain HAMOUMA - 4:3
     
    89
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou přeci jen do vedení! Cabella míč chytře posunul pod sebe, ROMAIN HAMOUMA následně vystřelil. Pokus zasáhl bránícího Thomase, míč změnil směr a skončil v bráně, Butelle neměl nárok na úspěch! Asistence: Rémy Cabella.
    73. Vincent MANCEAU - 3:3
     
    73
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    Netrvalo to dlouho a domácí opět srovnávají vývoj tohoto utkání! Cabella zatáhl po pravé straně, vzápětí míč poslal před branku. VINCENT MANCEAU si ho nešťastně srazil do vlastní sítě!
    71. Stéphane BAHOKEN - 2:3
     
    71
    Angers právě vstřelilo branku!
    Tait teď poslal skvělou přihrávku za obranu, k překvapení všech se jako první k míči dostal STÉPHANE BAHOKEN, který míč následně poslal za záda bezmocného brankáře Ruffiera! Asistence: Flavien Tait.
    45+4. Flavien TAIT - 2:2
     
    45+4
    Angers právě vstřelilo branku!
    Neskutečný závěr prvního poločasu! Bahoken zakončoval do břevna, balón se však dostal za hranici velkého vápna, FLAVIEN TAIT střílel na bližší tyčku, lehce tečovaná střela končí v síti, Ruffier se k míči nedostal včas! Asistence: Mateo Pavlović.
    45+1. Mathieu DEBUCHY - 2:1
     
    45+1
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    Domácí tým otáčí skóre a dostává se do vedení! Kolodziejczak centroval z levé strany na vzdálenější tyčku, MATHIEU DEBUCHY pak hlavičkou překonal Butelleho! Asistence: Timothée Kolodziejczak.
    26. Loïs DIONY - 1:1
     
    26
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    Také domácí využívají rohového kopu a brzy srovnávají! Centrovaný míč směřoval na vzdálenější tyč, Perrin ho vracel do ohně. LOÏS DIONY poté hlavičkou překonal Butelleho, hosté se ofsajdu dožadovali marně! Asistence: Loïc Perrin.
    24. Mateo PAVLOVIĆ - 0:1
     
    24
    Angers právě vstřelilo branku!
    Hosté rozehrávali rohový kop, vzápětí se dostali do vedení! Perrin si balón málem srazil do vlastní branky, Ruffier míč stihl na čáře a vyrazil před sebe, MATEO PAVLOVIĆ ho následně poslal z bezprostřední blízkosti do sítě!

    Štěpán Slovák

    Góly: 26. Diony (Perrin), 45+1. Debuchy (Kolodziejczak), 73. Manceau (vla.), 89. Hamouma (Cabella) – 24. Pavlović, 45+4. Tait (Pavlović), 71. Bahoken (Tait)

    Karty:   50. Nordin (SET) – 29. Reine-Adélaïde (AGR)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 8:6. Střely mimo: 10:4. Rohy: 9:5. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 8:10.
    AS Saint-Étienne: Ruffier – Debuchy (87. Monnet-Paquet), Perrin (C), Subotić, Kolodziejczak – Selnaes, M'Vila – Cabella, Chazrí, Nordin (62. Salibur) – Diony (74. Hamouma).
    Náhradníci: Moulin – Saliba, Salibur, Hamouma, Monnet-Paquet, Dioussé, Berić.

    Angers SCO: Butelle – Manceau, Thomas, Pavlović, Bamba (87. Andreu) – Santamaría – Reine-Adélaïde, Capelle, N'Doye (C), Tait (78. Fulgini) – Bahoken (81. López).
    Náhradníci: Boucher – Andreu, López, Fulgini, Kanga, El Mellali, Mouanga.

    Rozhodca: Léonard – Pasqualotti, Hebrard