Toronto – Dallas 1:2 (kon.) | NY Islanders – Pittsburgh 3:2 (1:0 po s.n.) | Montreal – Washington 6:4 (kon.)
Ottawa – Buffalo 4:2 (kon.) | Tampa Bay – Nashville 1:4 (kon.) | Detroit – NJ Devils 4:3 (kon.)
St. Louis – Vegas 5:3 (kon.) | Calgary – Colorado 6:5 (kon.) | Edmonton – Chicago 4:0 (kon.)
Anaheim – NY Rangers 2:3 (0:2 po s.n.) | LA Kings – Philadelphia 2:5 (kon.) | San Jose – Columbus 1:4 (kon.)
Winnipeg – Florida 2:4 (kon.)
koniec
Edmonton Oilers
4:0 (0:0, 2:0, 2:0)
Chicago Blackhawks
cz Piatok 02.11.2018, 02:00 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    50:38 Alex CHIASSON - 4:0
     
    50:38
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Leon Draisaitl na sebe na pravé straně navázal hned trojici bránících hráčů Chicaga, přesným pasem našel na opačné straně Tobiase Riedera, kterému se ještě navíc nabízel ALEX CHIASSON. Rieder zvolil přihrávku místo střely a udělal dobře, Chiasson totiž dokázal z pravé strany překonat přesouvajícího se Warda a svým pátým gólem v sezóně navýšit vedení Olejářů již na 4:0. Asistence: Tobias Rieder a Leon Draisaitl.
    46:49 Drake CAGGIULA - 3:0
     
    46:49
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hosté chybují v útočném pásmu, kde ztrácí puk a dopředu pláchla dvojice domácích. Jujhar Khaira si na pravé straně počkal, až mu DRAKE CAGGIULA najede před branku, poslal mu puk a Caggiula blafákem překonal Warda. Asistence: Jujhar Khaira a Matt Benning.
    39:23 Jason GARRISON - 2:0
     
    39:23
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Po vyhraném vhazování se Chicagu nepodařilo vyhodit puk ze třetiny, po přihrávce Riedera vypálil od modré JASON GARRISON a puk propadl do branky Blackhawks. Asistence: Tobias Rieder.
    20:18 Drake CAGGIULA - 1:0
     
    20:18
    Edmonton právě vstřelil branku!
    DRAKE CAGGIULA si krásnou stahovačkou přehodil puk do palebné pozice, to vše v těsné blízkosti branky Chicaga a nakonec spíše lehkou střelou poslal puk do branky hostů. Asistence: Ryan Nugent-Hopkins a Connor McDavid.

    Martin Dvořák

    Góly a asistencie: 21. Caggiula (Nugent-Hopkins, McDavid), 40. Garrison (Rieder), 47. Caggiula (Khaira, Benning), 51. Chiasson (Rieder, Draisaitl)


    Edmonton Oilers: Koskinen (Talbot) – A. Larsson, Klefbom, Russell, Nurse, Benning, Garrison – Caggiula, McDavid, Nugent-Hopkins – Chiasson, Draisaitl, Rieder – Puljujärvi, R. Strome, Lucic – Kassian, Brodziak, Khaira.
    Chicago Blackhawks: C. Ward (Crawford) – Jokiharju, Keith, Seabrook, E. Gustafsson, Davidson, Manning – Kahun, J. Toews, DeBrincat – P. Kane, Anisimov, Saad – Hayden, Johnson, Fortin – Schmaltz, Martinsen, Krüger – Kunitz.

    Rozhodca: Kozari, South – Nagy, Baker

    Diváci: 18 347