Znojmo – SAPA Fehérvár 4:3 (kon.)
koniec
HC LERAM Orli Znojmo
4:3 (1:1, 2:2, 1:0)
Fehérvár AV19
cz Piatok 26.10.2018, 18:30 • Nevoga aréna • bet-at-home ICE Hockey League • 13. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    51:04
    Orli právě vstřelili branku!
    Nakonec je přesilovka pět na tři využita a Znojmo jde opět do vedení! Největší zásluhu na tom má Luciani, který z rohu kluziště našel perfektní přihrávkou zcela volného CAMERONA BRAESE. Ten nezaváhal, přehodil padajícího brankáře a posílá svůj tým blíže k bodovému zisku. Asistence: Anthony Luciani, Jan Lattner.
     
    38:38
    Orli právě vstřelili branku!
    Tři vteřiny po návratu Tikkanena na led se Znojmo prosazuje a je potřetí vyrovnáno. Kalusovu křížnou přihrávku napříč pásmem trefil ideálně z první PETR MRÁZEK a Carruth se nestačil k druhé tyči přesunout včas! Asistence: Marek Kalus, Adam Sedlák.
     
    34:56
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Studená sprcha pro domácí. BENCE STIPSICZ z ostrého úhlu nahodil puk na branku a od výstroje Teemu Lassily se puk odráží za brankovou čáru. Nešťastný moment pro znojemského brankáře. Asistence: Csanád Erdély, Harri Tikkanen.
     
    30:39
    Orli právě vstřelili branku!
    Je opět vyrovnanáno! Autorem branky je RADIM MATUŠ, který se ve středním pásmu dostal k volnému kotouči, využil propadnutí hráčů soupeře, nabral rychlost a v situaci dvou na jednoho zamířil přesně mezi ruku a tělo brankáře. Asistence: Anthony Luciani, Patrik Parkkonen.
     
    24:57
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Hosté se dostali do přečíslení dvou na jednoho po dlouhé přihrávce do brejku. Kuralt našel přesným pasem Kógera, jeho střelu ještě fantasticky vyrazil Lassila, na dorážku JÁNOSE HARIHO už ale neměl nárok. Asistence: Daniel Kóger, Anže Kuralt.
     
    15:42
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Znojmo už sice bylo v plném počtu, ale Fehérvár pokračoval v tlaku v útočném pásmu a nakonec vyrovnává, poté co Luttinenovu přihrávku na hranici brankoviště proměňuje střelou zblízka mezi betony CSANAD ERDÉLY. Asistence: Arttu Luttinen.
     
    07:04
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo na druhé straně trestá a jde do vedení. Kalus u pravé tyče za brankou zamíchal s pukem a pak elegantní žabkou připravil skvělou pozici pro volného PETRA MRÁZKA. Ten nezaváhal, mířil nahoru nad padajícího brankáře a s drobnou pomocí břevna skóruje. Asistence: Marek Kalus a C.J. Stretch.

    Lukáš Peroutka

    Góly a asistencie: 8. Mrázek (Kalus, Stretch), 31. Matuš (Luciani, Parkkonen), 39. Mrázek (Kalus, Sedlák), 52. Braes (Luciani, Lattner) – 16. Erdély (Luttinen), 25. Hari (Kóger, Kuralt), 35. Stipsicz (Erdély, Tikkanen)


    HC LERAM Orli Znojmo: Lassila (Halász) – Tejnor, Parkkonen, Novák, Šnajnar, Lattner, Sedlák, Stehlík – Kalus, Stretch, Mrázek – Špaček, Matuš, Luciani – Hlava, Bartoš, Němec – Guman, Braes, Bulín.
    Fehérvár AV19: Carruth (Kornakker) – Harty, D. Szabo, Glenn, Caruso, Stipsicz, Tikkanen, Meland – Kóger, Hari, Kuralt – Luttinen, Koskiranta, Sarpatki – Erdély, Sarauer, Sofron – Sille, Reisz, K. Szabo.

    Rozhodca: Siegel, Smetana – Nemeth, Soos

    Diváci: 2526