Boston – Philadelphia 3:0 (kon.) | Buffalo – Montreal 4:3 (kon.) | NJ Devils – Nashville 3:4 (po pr.)
St. Louis – Columbus 4:7 (kon.) | Minnesota – LA Kings 4:1 (kon.) | Chicago – NY Rangers 4:1 (kon.)
Dallas – Anaheim 5:2 (kon.) | Calgary – Pittsburgh 1:9 (kon.) | Edmonton – Washington 4:1 (kon.)
Arizona – Vancouver 4:1 (kon.)
koniec
Boston Bruins
3:0 (0:0, 2:0, 1:0)
Philadelphia Flyers
cz Piatok 26.10.2018, 01:00 • TD Garden, Boston (kapacita 17 565 míst) • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:37 Zdeno CHÁRA - 3:0
     
    59:37
    Bruins právě vstřelili branku!
    Výhru domácích ještě svým druhým gólem v utkání potvrzuje kapitán ZDENO CHÁRA! Slovenský obránce se trefil přes celé kluziště do prázdné branky poté, co mu puk přistrčil brankář Jaroslav Halák. Asistence: Jaroslav Halák.
     
    59:12
    David Pastrňák mohl skórovat, Marchand mu ještě připravil puk před prázdnou branku, český kanonýr však trefil jen nohu protihráče.
     
    58:06
    Oskar Lindblom se zapojil do hry, když skákal z trestné lavice na led. To se nesmí, a tak se za katr hned vrací, menší trest za nedovolené bránění.
     
    56:03
    Emoce opět bublají. Jake DeBrusk se během hry pošťuchoval před brankou s Andrew MacDonaldem rozhodčí oba vyloučili. V přerušené hře se pak Scott Laughton opět pustil do Stevena Kampfera, který se už rvát nechtěl. Následně se vytvořili další dvojičky, kteří si ale vyříkávali jen něco mezi sebou. Laughton inkasuje menší trest za hrubost a zároveň osobní trest do konce utkání.
     
    54:42
    Ryan Donato se dostal ke kotouči v předbrankovém prostoru, uvolnil se rychlou otočkou a vystřelil do tyče!
     
    54:30
    David Pastrňák vyhrál souboj v rohu, Travis Konecny si pak pomohl faulem a míří na trestnou lavici za podrážení.
     
    49:23
    Halák dnes září! Slovenský brankář zastavil ránu Gostisbehera od modré čáry, u odraženého puku pak byli jako první jeho spoluhráči.
     
    48:34
    Philadelphia si chvilku zahraje přesilovou hru pět na tři, na trestnou lavici míří Zdeno Chára za podrážení.
     
    47:40
    Jakub Voráček vypálil po přihrávce Gostisbehera bez přípravy, jeho rána orazítkovala břevno!
     
    46:38
    Steven Kampfer trefil hitem u mantinelu Scotta Laughtona, oba se pak pustili do bitky. Robustní bek Bruins svého soupeře rychle povalil na led, tam mu ještě nějakou ránu přidal.To se nelíbilo Waynu Simmondsovi, který se do bitky chtěl zapojit také. Následně přijel vyrovnat počet Bergeron, další hráči včetně Radka Gudase zůstali v klidu stranou. Rozhodčí nakonec uložili Kampferovi 2+2 minuty za hrubost a Simmondsovi 2 minuty za hrubost. Následovat tak bude přesilovka Flyers.
     
    46:17
    Úžasná akce prvního útoku Bruins! David Pastrňák zatáhl kotouč do útočného pásma, kde jej přenechal Bradu Marchandovi. Jeho střela skončila mimo branku!
    37:28 Jake DEBRUSK - 2:0
     
    37:28
    Bruins právě vstřelili branku!
    Krátce před návratem Travise Konecnyho z trestné lavice se domácím podařilo přesilovou hru využít! JAKE DEBRUSK přenechal na pravé straně kotouč Davidu Krejčímu, najel si před branku a český šikula mu střílenou přihrávkou trefil hokejku přesně tak, že se puk od ní odrazil za Elliottova záda. Asistence: David Krejčí a Steven Kampfer.
     
    35:32
    Philadelphia hrála v šesti, trest za příliš mnoho hráčů na ledě míří odpykat Travis Konecny.
    33:00 Zdeno CHÁRA - 1:0
     
    33:00
    Bruins právě vstřelili branku!
    Konečně jsme se dočkali branky! ZDENO CHÁRA nejdříve přihrávkou poslal do útoku své parťáky, poté mu na ránu nabil Danton Heinen a bomba slovenského obránce skončila až za zády Briana Elliotta. To vše i díky jemné teči jednoho z hostujících hráčů. Asistence: Danton Heinen.
     
    31:39
    David Pastrňák poslal soupeře do přečíslení dvou na jednoho, Halák musel vytasit další parádní zákrok proti střele Clauda Girouxe!
     
    30:38
    Další výborný zákrok Jaroslava Haláka! Slovenský brankář nyní zastavil střelu Travise Sanheima z bezprostřední blízkosti branky!
     
    28:49
    Obrovská šance hostů! Z ničeho nic se za domácí obranou objevil Claude Giroux, v úniku ale nedokázal prostřelit Jaroslava Haláka!
     
    26:21
    Ryan Donato nyní pořádně rozezvučel TD Garden! Jeho střela z levého kruhu orazítkovala břevno a kotouč se od konstrukce branky odrazil až do ochranné sítě.
     
    23:29
    David Pastrňák nejdříve nahodil puk do skrumáže před brankou, následně si počkal na přihrávku od Bergerona, jeho pokus z výborné pozice však výborným zákrokem zastavil Brian Elliott!
     
    22:11
    Hosté se vyřítili do přečíslení dvou na jednoho, Wealova přihrávka neprošla, poté si však nohou málem vstřelil vlastní gól Joakim Nordström, Halák musel zasáhnout.
     
    18:05
    Zdeno Chára poslal puk přes střídačku až na tribunu a míří tak na trestnou lavici za zdržování hry. První přesilovku si tak vyzkouší i Philadelphia.
     
    13:27
    Přesně s návratem Roberta Hägga z trestné lavice měl ještě slušnou šanci Anders Bjork, v dobré pozici ho skvěle vychytal Brian Elliott.
     
    11:27
    Uvidíme první přesilovku dnešního utkání, zahraje si ji Boston. Za sekání míří na trestnou lavici obránce Robert Hägg.
     
    11:22
    Zatím největší šance utkání! Kotouč se odrazil před branku ke zcela volnému Zdenu Chárovi, který jej ale nedokázal zamést přes Elliotta do branky!
     
    07:11
    Vzájemné vyloučení na obou stranách. David Pastrňák dostává menší trest za nedovolené bránění, Claude Giroux za držení hole.

    Adam Lacek

    Góly a asistencie: 33. Chára (Heinen), 38. DeBrusk (Krejčí, Kampfer), 60. Chára (Halák)


    Boston Bruins: Halák (T. Rask) – Chára (C), Carlo, Grzelcyk, J. Moore, Lauzon, Kampfer – Marchand (A), Bergeron, Pastrňák – Heinen (A), Krejčí, DeBrusk – Bjork, Nordström, Wagner – Donato, Kuraly, Acciari.
    Philadelphia Flyers: Elliott (Neuvirth) – Provorov, Hägg, Gostisbehere, MacDonald (A), Sanheim, Gudas – Giroux (C), Couturier (A), Konecny – Laughton, Patrick, Voráček – Lindblom, Weal, Simmonds – Weise (A), Lehterä, Knight.

    Rozhodca: Rooney, L'Ecuyer – Daisy, MacPherson

    Diváci: 17 565 (vyprodáno)